In school

Sitter i skolan, dör lite. Snart hem o plugga o sen kolla futboll o chilla med några friends. Fuck plugg!!!! Hejdå


Long time no see

Ja alltså. Har helt enkelt inte haft tegelstenen även kallad gammal dator på sen sist. Nu är den på, och varje gång någon skriver till mig på FB så hänger sig skiten. Så snälla, skriv inte till mig på FB även om ni skulle bli sugna på det. Jag längtar lite efter en snabb, fungerande och vit dator..

Sen sist har det vart en del på schemat, faktiskt, tro det eller ej. Lite fotboll, chilldill, körlektioner, teoriplugg, jobb, match, fika på stan och mys. Lite vanligt häng helt enkelt!!

Nu ska jag kanske plugga lite till eller bara chilla järnet. Inget man dör av liksom.


social och tung chilinöt


dog typ, lyckades fånga det på bild


todays outfit(!)


lite skrynklig kanske, men va gör det om hundra år


gullegrisar


sötaste daisy


Lasses har en chokladmaskin som jag dejtar




mys med mamma i lördags



Arms around me




lite mys



lite fint väder

lite glad snekäftad tjej





lite wordfeud


lite för söt




lite lektion


lite (socialt) mys


lite go


lite häng


lite bror


lite damallsvenskan




lite gristräning






lite mat efter träning


lite outfit

Lite bilder från de senaste dygnen i mitt liv. Nu ska hoppa jag i säng och försöker somna trots att jag lyckats få in tigerbalsam i käften, det brinner i min mun och jag kan inte sluta hosta! haha. Kanske borde äta något för o stilla mitt akuta problem.....

I need u to know

Waapp wooopp!! Vi vann helgens match mot Bergdalen med 2-0 och därmed vann vi div 3. Så stört skönt! Att allt slit o alla träningar har lett till något bra liksom. Och kul!! Och gött och underbart. Glädje är det rätta ordet! Riktig glädje med svett, blod o tårar inblandat.

Det var då lördagen. I söndags vare också fotbollsbaserat. Var i Gbg och kollade Mimmis match mot Jitex. De fick stryk, dock orättvist enligt mig. Lika hade varit mer my taste. Men men, rättvist är det nästan aldrig. Sedan kollade jag på blaget, även de förlorade..

Och idag har jag övningskört, pluggat teori, ätit kaka och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Väntar på träning... Idag känns det inte nått jobbigt att åka och träna ska jag tala om. Skulle kunna springa en mil typ, känns det som, inte på riktigt dåva....






??????? wtf






Lover under cover

Har glömt o dela med mig av veckans roligaste för er mina kära vänner o ovänner! Jag är inte längre mobil-lös och icke socialt aktiv. Tvärtom. Och vem är gladast? Jo jag då givetvis, och min lilla vän Maja. Idag tappade jag min nya svarta vän för första gången. Han svarade med att inte gå i tusen bitar. Det känns bra inför kommande tvister han och jag emellan.  

Idag har det regnat. Dagens plus var lätt att jag imorse stoppade ner ett paraflax i väskan. Sen att väskan vägde tre ton bara för det är en annan femma. Idag har jag förutom o gjort jättemycket värda saker i skolan även sovit, velat sova mera, tränat, och provat balklänningar med Ekus och Ewe. Läst i svenskaboken har jag också gjort. Mmh-mm, duktig tjej. Ska strax hoppa i säng och läsa lite till plus teori tänkte jag. Ska bara hämta en glasspinne först!


























Today

Sovmorgon. Frukost. Plugg på Lasses. Lunch. Beställa studentmössa och one-piece. Skolfoto. Stressa till träningen. Äta. Bli genomblöt av allt skitregn. Duscha varmt. Äta krokofanter. Hem till Anton. Titta mammas nya lägenhet. Kramas. Äta. Titta Prison Break. Äta lite till. Sova.

-

Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans. 
-Michaela Forni


Jag fick matgåvan

Moa Lignell fick gudagåvan, att kunna sjunga. Jag fick matgåvan, att kunna äta, och typ aldrig kunna sluta..

Gårdagen blev mycket roligare än vad den lät att bli från början. (Bra formulerad mening jag vet) Fick finbesök under matchen av Lollsan och Ewe. Sedan myste vi järnet hela eftermiddagen/kvällen och hade det megabra! Såg två fina filmer och åt (självklart) massa gott. Sedan somnade jag som en gris i Antons säng. Vaknade och luktade som en gris också, tog en dusch och myste ner oss i soffan med frulle o friidrott på tvn. Vi slogs lite och sedan övningskörde jag och kollade på b-laget.

Har haft en skön långhelg! Och nu är kameran hemma, så jag lovar att jag ska bomba er med bilder på mig och min tajta rompa och annat mindre attraherande ting.

Ska nu slänga mig i säng och läsa lite teori, imorgon ska jag sätta mig på bilskolan och plugga o sen drajva. Förövrigt är det skola och träning som vanligt imorgon, älskar mitt liv i Alinge. Faktiskt, ibland. Ibland, faktiskt. ¨


3 september

Igår spelade vi match. Vi vann med 4-1, dock kan det ha varit årets dåligaste match, som vi har vunnit då. Det var astråkigt att spela och jag sög. Jag tror bestämt att det blev så bara för vi spelade på en fredag. Sen åt vi thaimat och kolla Sverige, dem sög också. Fast thaimaten var god. Sedan somnade jag astidigt och vaknade utvilad klockan halv elva för dom som vill anteckna. Idag väntar lite övningskörning och glutta på herrarnas match. Ovanlig dag i mitt ovanligt händelserika liv!!
Hejdå

1 september

Imorse när jag cyklade till körlektionen var det cirkus 8 grader ute. Jag pälsade på mig haldsuk, vantar och en tjocktröja under mitt skinnställ. När jag sedan hade hunnit vara hos naprapaten och gått en stund på stan, så kokade min värld. Det var då kanske 2227 grader i min värld. Så det gick undan hem på den vita faran för och slänga av sig kläder och dampa bort lite svettattacker. Jag åt även en glass, tänkte att det skulle hjälpa och så rätt jag hade!

Jag börjar klockan 13.00 och tydligen hade UF skiten i Borås varit fett ovärd så jag är på asbra humör. Jag gjorde det som kändes rätt!! Och missade därför inget som för mig var viktigt. Det har jag blivit bra på faktiskt. Att göra som jag känner/vill. ELOGE.

Neeeeee, nu ska jag dansa som en hippie och klä på mig. Tyvärr (läs my ironi) har mina päron åkt bort över helgen, dock åtskilda, och mamma tog med sig kameran.  Sadface, för jag var ju taggad på lite bilder in dah blogg. Längtar till imorgon, då drar vi till Gbg i en bil med hög musik!! Kärlek till kompdagar.

 
ja, bara för att jag inte hade någon bättre bild

RSS 2.0