VÅR

Raaawr,morr,mums. Jeansjackan fick åka på idag!! LYCKAA IS THE WORD



Bild från när snön låg på åkern. Nu är den gone with the wind!! Söt hund jag har föresten. Kram

CONVERSE


Dessa vill jag ha, och ska förhoppningsvis få inom en snar framtid. Göör snygga enligt mig!
 
Förövrigt så suger denna dagen, dåligt humör och allmänt depp. Sov tretton timmar inatt men är ändå trött och tog mig en powernap förut. Hä-hä.

Nu ska jag städa mitt rum, eller ja fortsätta städa. Jag kan aldrig, märk mina ord, aldrig städa klart i ett och samma "move" liksom.

Hejdå lovers, hej dammsugarn.


Ligger i soffan

och kollar på Barcelona, det gör Anton också. Enda skillnaden är att han är där, på camp nou och tittar. Roligt liv man har känner jag.

ÅTERUPPSTÅTT

Haj i lådan. Jag vart ju lite sjuk.. så fick tillbringa, öh?? onsdag eller torsdag natt på sjukhuset med dropp och sånt och sen dess har jag bara vilat. Idag har jag känt mig lite piggare iaf. Äckligaste sjukan jag haft kan jag lova! Fyfan, och alla i familjen har varit/är sjuka. Pappa befinner sig på borås lasarett och min bror på andra våningen med dropp som mamma smugglade hem. Haha, det är bara å älska att va frisk har jag kommit på. Är nog fan det bästa som finns. Ska aldrig mer klaga! Promise

Nog om det. Idag lämnade Anton mig

-För en vecka i Spanien. Det aset! Har inte pussat på honom på en hel vecka. Idag sågs vi bara en snabbis och sa hejdå, tre meter ifrån varan typ så han inte ska bli smittad.. Gud gillar att tajma allting som har med mig att göra, japp. Äsch, det är en värdslig sak!! Han är ju min när han kommer hem också, får jag hoppas.

För att trösta mig lite, så har jag beställt kläder idag.. moha, och nu ska jag lägga mig och sova ut för sista gången, sen är det back to school! Saknar min lilla klasskompis Hannis (www.hahlstrom.blogg.se)  och den härliga vardagen som finns där ute... Way to go!

JAG KLARADE MIG-

Ändå fram tills idag. Idag är jag magsjuk med feber och annat trist som huvudvärk och halsont. Mindre kul är också att jag har en sån förbannad träningsvärk sen gårdagens fys pass, så när jag kravlar från sängen till toan är det inte en ljuv sång som kommer ur min käft inte, haha.

Aja, hoppas på att detta går över så snabbt som möjligt. Vill ju spela boll i helgen!!

Tills vidare är det soffan, vatten, rostat bröd och tjöt med mamma som är medicinen. Anton var gullig och hämtade min skåpsnyckel för att kunna hämta lite plugg som jag dessvärre inte orkat ta itu med alls men imorgon kanske så.


MÅNDAG

Och då är det allebike som gäller, som säkert de flesta har märkt vid detta laget. Egentligen ska detta vara sista gången men vi skulle försöka tigga till oss två pass till. Så himla kul!!

Är rätt trött och seg idag men det är bara att kämpa på. Imorgon ska jag plugga, engelska, matte? och företagsekonomi.

Det var allt, nu ska jag powernapa innan vi drar å hämtar upp Lisa, Sofie och Olivia. KRAMIS

TUFF SHIT

Vaknade ovanligt tidigt redan vid 9 tiden. Gick upp, och traskade iväg och kröp ner igen hemma i Antons säng. Lite mys var vi värda efter veckan å helgen utan varan, borträknat från i onsdags då.

Sedan var det träning och efter det har jag inte gjort mycket för världen, tonat håret och varit ute med hunden.

Nu är det sova som gäller! är trött som ett as... Later

FEL LÅT!!

Vann. Helt klart, iaf för min del. Låten är ju inte dålig men tråkig och i helt fel sammanhang.. Plus att jag stör mig på hennes haka hela tiden?? haha






SSSSnygg Eric. Manboy Eric.. Nog om Schlager, nu ska jag socialisera mig lite med min kille som mår kasst på en buss. saknar honom!


Hoppas era lördagskvällar varit tipptopp. Kramis

FORTFARANDE..

Frisk och kry.. Har mått lite små illa sen igår kväll men sjuk är jag icke!! gött. peppar peppar..

Matchen vann vi idag mot division 2 laget Torslanda med 6-1 och det såg riktigt bra ut. Blev så sjukt sugen på att spela där på sidan av planen, även om jag och Lisa satt och hade det hur gött som helst på en bänk i solen. Hoppas på att det är min tur om ett tag. Blir nog bra när jag har tränat upp mig ordentligt nu i ett par veckors tid.

Anton har varit iväg och spelat semifinal i Cup kommunal i Hälsingland och (tyvärr!) så vann de sin match med 4-0. Så nu väntar final för dom under elitläger veckan i sommar. Samtidigt som jag åker iväg till Visingsö.. Aja, riktigt kul för dom med såklart! Grymt ju.



Haha, så snygg bild! Mimmi täcker en boll med rumpan och får till detta ansiktsuttrycket..

EVAKUERING??

Hej hej i-landsproblem. Min bror har åkt på magsjuka och jag går runt här som en yr höna och mår illa av bara tanken på att bli sjuk.. vill ut ur detta huset nu för att slippa sjukan!! Som tur är ska halva familjen iväg på kalas till min kusin en gata bort, ska försöka hålla mig kvar där så länge som möjligt och sedan hem och gömma mig i sängen.

Imorgon blir det nog till att följa med och titta på våran andra träningsmatch som jag inte heller blev uttagen till. Kuuuul liv!! 

Nu bär det av för tårta och annat gott, Later.


OFF

2 School, nio till fyra.. Det blir vad man gör det till!



Bara jag som känner mig som den blekaste i Svea land?? Jag vill sola!!

KUL

Dagen har varit jättego men avslutas med besvikelse. Det är bara å hålla i antar jag! Och nej, inte kul inlägg/uppdatering, men det är som man säger, väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge. Kram från lilla mig


HELLO

Tiden bara springer flyger förbi i min värld kan jag lova. Idag är det onsdag men det känns som det var måndags morgon i morse typ. Har en helt ny energi och glädje som jag hoppas är här för att stanna!!

Idag sökte jag jobb på kommunen till slutet av sommarn. Får se vad som händer med det. Har också anmält mig till serveringspersonal på Nääs.. Känner mig lite kluven till det här med jobb, jag tycker det är så sjukt gött att inte behöva tänka på det/passa tider/ansvar/uppbokad, än men alltid bra med pengar så.

Imorgon är vi lediga, ska ta mig till sjukgymnasten för akupunktur på morgonen och sen hem och plugga lite historia. Får se om det blir till o träffa hanna också! Livet leker med andra ord.

Nu ska jag lägga mig!! puss


THE SCIENTIST

Min mamma är hemma, vi har firat Teddy o pappa med tårta och en ny rolig leksak till Teddy.. en gammal trattgrammofon som han älskar!

Helgen har varit superbra! Anton och jag satte oss ute mot väggen i solen ett tag mitt på dagen förut, det gör mig så himla lugn och happy att få sitta så en stund i solen och bara lyssna på lugnet och en och annan skata. sen hade vi rätt roligt också så det gjorde ju det hela ännu bättre. haha 

Nu är frågan om jag ska dra mig ut och springa eller köra lite fys inne, vår träning idag var inställd så känner för att röra lite på allt det goda jag har ätit under helgen.. Får se! det man inte dör av, gör en bara starkare som sagt.


Lite bilder från helgen














GODMORGON

Anton står och fixar våran frukost, våfflor. jag sköter musiken vid bardisken och har det nice! Här kommer dagens låt...


LÖRDAG

Stackars mamma.. nu ångrar jag lite förra inlägget. hon hade tydligen blivit så dålig så att hon fick åka in på akuten igår kväll och ska ligga kvar där inatt också. äsch, hon klarar sig finemang! men lite dåligt samvete till mig där ja. jag har nästan varit arg på henne för att hon har varit sjuk, men det kan man inte direkt styra över..

Igår, så hade jag och Anton det jättemysigt. vi lagade god mat, tittade på film, åt efterrätt, spelade spel och bara hade det gött! sikken fin kille jag har va. nu är han iväg och spelar träningsmatch på Borås arena och jag väntar på att klockan ska bli lite äldre så jag och Lisa kan börja bege oss mot Lerum för att titta på våran match.

Gött väder är det också, bara jag som blir superglad av det??

 


BLÄ

Pappas födelsedag idag, blev thai mat för att fira han lite såhär på kvällsvisten. tro inte fan då att mamma kommer ut som är magsjuk och börjar prata i telefon om sin sjuka. NOG ÄCKLIGT? jag fick lite damp. och sen dampa dom tillbaks på mitt damp. men ändå, inte ok att prata skit vid middagsbordet bokstavligt talat!! 

Nog, nu ska jag åka och träna.


fräsch/magsjuk och het bild från i somras


WOPSI

Råkade ställa klockan rätt så fel imorse, när jag vakna hade vi redan börjat så jag började stressa för att hinna, men slog sedan av på takten och tur var det för andra lektionen var tydligen inställd.

Så jag gick ut och satte mig i solen. satt lutad mot väggen och bara njöt av solen som lös i ansiktet och fågelsången som hördes ett bra tag. sjukt gött var det.

Strax ska jag cykla iväg till holma för träning med skolan, sedan blir det hem en snabbis och sen träning igen!! Go Go Go


Damlaget, för ungefär ett år sedan i Danmark. shiiiit vad tiden går fort

KRAM

Nu ska jag sova hade jag tänkt. idag har jag inte gjort så mycket vettigt om sanningen ska fram. men såna dagar ska också finnas. 

Fast jodå, nytta har jag gjort. men inte mycket för världen. det är skillnad. 




By the way, idag är det tio månader sedan jag vaknade upp i samma säng som Anton och tänkte att det var inte alls så dumt detta..!


1 MARS

Go dag idag. Två lektioner om man räknar med gympan, fotbollsgymnasium, allebikesgymet med body pump och spinning! Riktigt skönt, idag tog jag ut mig rejält och det kändes inget annat än braa.

Nu ska jag äta något gott och sen sova som en liten ängel som en viss nyfylld 17-åring säger. Min hemmagjorda semla som står och väntar på mig hälsar så gott till er alla. hihih kram hej


Grattis my love! på tal om ingenting.. rätt ful bild. båda ser skitsuriga ut, vilket vi var också, på låtsas då såklart för vi är aldrig sura!! meen vad gör det om hundra år.

RSS 2.0