Vad har jag gett mig in i

Ehe, strax ska jag skutta ner till holmalyckan för o åka iväg o spela lite cup med f-junior. De behövde en extra spelare och jag är tydligen bäst på att säga ja innan jag tänker efter så on my way yes I am. Hade ju inte alls hellre spenderat kvällen i Gbg eller så... Ska sätta mig i nåns bil och digga sönder musik så jag är fett taggad sen!1 Hoppas planen går i lås.
Japp det var allt jag hann med o säga. HEJDÅ
FEEEST

Öh Lördag den 7:e

I brist på bättre rubriker så får ni en påminnelse om vilken dag och vilket datum det råkar vara. Bra vaa..
Igår mös, (myste?) jag och Anton järnet i hans nya tvrum. Vi städade, eller okej, han städade i cirka en halvtimma för att jag skulle kunna överleva bland allt katthår som odlats där under åren. Jag nös lite, men överlevde. Traumatiskt. Vi kollade på film, åt tacos, sov, slogs, kastade bollar på varandra, spelade sällskapsspel, kollade på film när anton var tjock liten bebis och kollade lite mer film. Sen somnade jag med huvudet i hans armhåla.
Imorse slog jag rekord på att gå upp tidigt på lovet, klockan stod nämligen på halv nio. Hemskt var det. Men jag tog mig igenom det, duschade, var nära på att äta en möglig macka och åkte mot IKEA med mami. Var där i god tid och allt var frid och fröjd tills mamma mitt i allt blir hungrig, och får adhd-anfall. Jag som (faktiskt) lärt mig stå emot hungeranfall osv, försökte övertala henne om att vi INTE skulle bära vagnen uppför de tjugofem trapporna upp till bistron, utan istället köra vagnen som var överlastad med skit, hämta hyllorna vi skulle ha, betala och SEN äta. Jag fick givetvis som jag ville, men morsan blev som en treåring och pratade inte med mig igen förens vi kom hem. Utan IKEAs to die for meatballs.. hur surt??... Ha ha och jag blir kallad bebis???
Sen kom dady och danne och chillade lite, i utbyte mot att sätta upp min taklampa och lite sånt manligt göra. Imorgon har jag lurat hit Anton för "date" men han ska minsann få borra!!! I betong. Moha. För det kan inte jag göra.
Hopp, något mer viktigt? jag mår fortfarande lite bajs, hoppa jag är asfrisk o aspigg på måndag för då börjar försäsongen och snälla gud i lådan, eller vart fan du nu kan hållas hus, låt mig orka och låt mig va med bara. Amen.
Min själsfrände.
Teddy och jag firade lite Jul.
Klädd i rött dagen till ära.
Hade mtf solglasögon på mig på julafton när jag körde runt i ägget.
Mina kläder tog tydligen slut så återanvände rödtröjan dagen efter.
Juldagen....
Stört mycket häng i ziperallen
Ett av typ tre försök till lite löpning. Tanken som räknas..
Hängde med musen
Beerpong
Shopping i Gbg, investerade i en ny jacka och lite slagsmål på Allum.
mys på cyrano innan bio
nytt år
blek, blekare o blekast
gott nytt
Frossat i frukost
Tussemys
Längta efter sommar

Fredag den 6:e

Skulle egentligen spelat cup idag men efter träningen igår mådde jag inte så bra så jag körde på att vila mig i form. Gillar att vila mig i form, synd att man inte får bättre kondis och snyggare kropp av det också. Det är asfint väder idag och jag ska snart ut och gå lite med doggen. KRAMIS
Har fått världen ballaste solglasögon från Ekus som varit i Thailand. Love them, love her!!

Firework

OK har legat i dvala de senaste dagarna, mått lite sådär i kroppen... tränade i måndags fast jag kände mig hängig, stupied, dumt och jättekorkat var det. Så jag har fått kurerat mig med Greys Anatomy säsong 5 och 6. Så jävla bra är det, gråter och skrattar om vartannat=geeeeek. Strax ska jag bege mig ut ur min grotta (mitt älskade rum) och umgås med Fjanton. Det var ett tag sen, believe it or nat!

Har asmkt bilder på iPhonen som jag tänkte lägga upp här för de får snart inte plats i phonen men det får vänta lite... Så länge får ni bilder på me myself and I atm, försökte ta en poosebild eller två, men istället nös jag. Enjoy
AAAahhh....
ttjjooooooooo!!!
OKej what happend??
FAKeSMAJL
WHAAtevEEEr

RSS 2.0