Slappis dag

Ööh, snacka om varm dag. Lite vi har stekt i Sverige idag eller. Nu ska jag strax bege mig mot träningen. Inte pepp, ber till gud om att det inte är någon kondisträning, dog lite på gårdagens. Tjingeling

And we learn

Igår låg jag i soffan mest hela dagen. Sov hur mycket som helst och gjorde inget onödigt eller värt heller för den delen. Okej, jag åt chips. Det var la onödigt men just då var det fan värt en del.

Sen åt jag middag med familjen för första gången på as länge och det var jättemysigt. Barcelona-United glodde vi också på. Fan vad dom kan rulla boll de asen. Och Rooney är fet men grym.

Idag har jag vaknat upp brevid min goaste och myst. Ätit, duschat, åkt till stan o köpt blomma till mamma. Sovit, pluggat pyttepyttelite, myst lite till och sen jobbat. Jobbade 15.00-22.00, ramlade på rumpan en gång i den hala trappjävlen, men räddade glasen jag hade i handen på bästa sätt! Rumpan tog smällen.. ajajaj

Nej, om man skulle sova lite så det blir måndag så jag kan få lov(lediga hela veckan utom imorgon då alltså) och så att jag kan få träna, dampa lite, och sen hem till Anton! Iof har jag sovit alldeles för mkt denna helgen, men vafan. TJoho hej detta inlägget var asonödigt


Louise är inte asonödig dock, hon är jätte nödvändig!!!! stor blöt puss


Bortamatch

Hemma efter en borta match i ingenstans. Satt bekvämt på bänken första halvleken, sen gick jag in och gjorde mål efter fem minuter. Gött var det. Fast sen gjorde jag inte så mycket mer. Hehe, vi vann iaf med 2-1. Så nu är vi i serieledning. Heja oss.
Väntar på Stenis, han är på Mangiamo och chillar och jag chillar hemma i hans soffa med Lisa. Ha det hej

Mobiljävel

Igår när jag kom hem efter träningen så letade jag i vanlig ordning efter föda att stoppa i min lilla käft. Tro på fan att det var inget som passa mig i smaken. Några facebook meddelande senare var jag och Anton på väg mot Gim-gott för en pizza. Tio i tio var klockan och de skulle precis stänga, men vi lyckades med charm få de att göra en Batman till våra hungriga tarmar.

Jag hade (som den grandma jag är) stoppat ner bestick och en flaska vatten, så vi parkera på Playan och åt våran kvällsmat i bilen. Det var som ett smakprov på sommarlov. Vi satt och åt och chillade järnet tills klockan var elva. Då styrde vi volvon hemåt och somnade på varsit håll. Mysig måndagskväll.

Jo och denna jävla HTC leksaken jag har. Den har sett sina bästa dagar, den låg hela natten och ville ha syrgas. Den gick ingen syrgas. Jag la den under mattan så den höll på att sprängas av överhettning. Så jag fick inget alarm imorse, och då fick jag sova längre än planerat. Egentligen gjorde det ju inte så mycket, men det gjorde mig på bad move.



Ett brev skickat tusen gånger

Helgen har varit en sån där asbra helg. Samtidigt som den har varit en sån helg som inte borde funnits. En helg som har slitit i folks hjärtan och satt sina eviga spår i både själ och kropp. En fin helg som gör att man tar vara på allt lite till än vad man normalt gör. En helg där man gråter för det gör ont av sorg, när man helt plötsligt mitt i all gråt istället börjar gråta av skratt. Livet är så bra konstigt. Men fint. Fint för oss alla som får ta del av det.

Igår bänkade vi oss på Brogårdsvallen för herrmatch. De var grymma och vann. Vi åt kladdkaka som jag och Lisa bakat och drack saft som Emma och Tina hade blandat. (Maja, nästa gång e det du som leverar) Sedan sällskapade jag med min älskade Ekus och vi lagade trerättersmiddag och så satt vi några goa prickar och åt och pratade. Sedan strulade det till sig, och till slut var vi på väg till en fest som inte var en fest med några killar som hade fest. Typ så.

Jag drack två klunkar vin och satt och tittade på utsikten. Den var fin. Sen pratade jag med fulla killar och till sist gick jag med min fulla kille hem till mig och åt mat och avslutade lördags kvällen med att slänga oss i min säng med nybäddade lakan i(!) cred till mamma. Hej lång mening.

Nu inväntar jag match, jag ska sitta på bänken förvisso men ändå. Min fot är onödig och ful. Heja oss. Seriefinal mot Nittorp. Jag borde va taggad, jag är inte så taggad. Hoppas alla andra är det. Lovar att jag ska värma bänken det så bra jag kan!






Dukning a la Ekman


Förrätt a la Ronia


Efterrätt a la Ewe

Lalalala

Tjolahopp. Då var jordens undergång här, not!!!! Fuck u all.
Sovit som två små grisar hela natten, gött är det. Nu taggar vi match/saftkalas på brogårdsvallen. Hoppas alla får en kalasigt bra dag!!

Fredag den 20 maj

glaset e tomt, nu kö vi!!
(japp nu är vattenglaset tomt och solen har gått i moln) så nu ska jag och lisa baka. KRAM

Novell

13 behövde jag för g. 11 fick jag. Seriöst, hyffsat bra!! så nu taggar jag för omprov den 8 som resten av halva retardklassen..

Har hängt med Stenis idag. Sen fick vi tillökning, såkallade Nicke P och Oliver. Vi kolla våran Dm-match mot Skepplanda. Vi vann med 2-1!! Grymma var vi. Skepplanda spelar ändå i tvåan hallååååååå

Ne nu är jag trött. Träning imon 08.00, heja min lilla fot. Du ska hålla!! Kram och kalas


RONIAS MATTIPS

Eftersom klockan bara är liiiiiite efter lunchdags så tänkte jag dra ett snabbt, smidigt och supergott lunchtips för er!! (jag råkade somna efter jag ätit upp den snabbt gjorda, smidiga och supergoda lunchen så därför får ni inlägget lite efter tidsplanerna)

Först så kommer du hem från skolan/jobbet. Eller så går du inte ens dit, utan bara vaknar klockan tolv för att bli lagom hungrig. Problemet är då bara att blodsockret är nere vid tårna och du behöver MAT inom typ fem minuter. Ta det chill, jag har lösningen!!!..............


Först öppnar du kylskåp/köksskåp och tar fram stekpanna, ost, skinka, ägg, smör, peppar, örtsalt o salt.
(Ni som inte kan läsa, ser även vad ni ska ta fram PÅ BILDEN)


Sedan, så kläcker du äggen, eller möjligtvis skalar av skalet, (det får ni retards bestämma själva) och häller i så många ägg som önskas i en skål.


I med salt och rör sedan om så ägg-gulorna är ett minne blott.


Sedan i med ost, okej jag vet att det ser ut som något annat, men ha helst ost i.


Och lite skinka på det... eller a, rätt mycket.


Lite peppaar, peppar ta i trä.


Och så i med smör i pannan och släng i skiten!


Rosta lite toast under the time.


Vänd omeletten och LE och känn hungern slita i dina tarmar.


Bre på lite lite chilisås, och sen tar du med dig tallriken till närmsta tv-apparat och äter och njuter. Sedan får du gärna somna. Mitt problem när jag gör det är att jag alltid sover för länge, en dryg timma. Och vaknar sedan lika hungrig som jag var vid klockan lite efter lunch.. Jaja, nu ska jag iallfall inte äta. Utan VÄNTA på att pappa ska laga den, lär ju ta ett tag.

Så istället ska jag städa mitt rum. Vill ni se före och efter bilder? vill ni spy och sedan äta upp det? typ samma fråga. Hehe, (P.S I LOVE FOOD)


The pianist

Har legat hemma hela dagen. Hade en teckenspråkslektion, så mamma sjukanmälde mig. Schyrree.
 Har sovit, försökt pluggat matte b (vilket jag kommer få göra om i trean) och glott tv/film. Haft en go dag med andra ord, och än är den inte slut...........  Min fot är markabelt (coolt ord) mycket bättre idag jämfört med igår. Jag kan gå normalt!! Men än gör den ont i de flesta lägen, så jag ska chilla jävel på träningen idag. Varför är det alltid så att när man är skadad eller sjuk, så vill man mer än nånsin träna. Och när man är frisk och kry, önskar man sig ibland en sträckning eller förkylning så man ska slippa.

Såg på en film som handla om en pianist från andra världskriget. Det gör ta mig fan ont i hjärtat att sånt har hänt. Efter en sån film så mår man på något sätt bra, man blir lite klokare, även om den klokheten säkerligen försvinner lika fort. Men man får lite perspektiv på saker. Jag ska från och med nu alltid äta upp min mat som jag har lagt upp på min tallrik!! För alla judars skull. Och så ska jag alltid vara snäll mot min bror. När han inte är dum mot mig då.

Jag är askissenödig. Och bara för att alla andra har det roligt och socialt på Espresso house just nu, tänker jag ligga kvar och strejka.




Mörkt VS ljus(are)......... hm ginger next?

P.S I love you

Okejdå, det var ett tag sen får jag erkänna, min bloggmotivation har liksom multnat som en banan i en skopåse. Men sen såg att jag hade fått två kommentarer på mitt förra inlägg, omg rekord!!!! Ni är bäst. NU KÖR VI!!
Så nu fortsätter jag med mitt, och så kan ju ni fortsätta kommentera!!!??? och mimmi, hallå va händer i din skolåda o borås?... wanna know some inside info

Hehe, och sen såg jag också att jag skrev på mitt förra inlägg att jag inte brydde mig om att vi spela lika. KLART JAG BRYR MIG. Jävla rövar att vi inte tog tre poäng. Men bara skönt att det inte var mitt fel att vi inte gjorde det.. Så då var det ur världen. Igår tog vi dock tre poäng mot Sollebrunn. 2-0 sluta matchen, en ganska lam och tråkig match men jaja vinst är bättre än en rolig-match-att-se-på-trots-förlust.

Holmalunds herrar tog också tre poäng genom Stenis i 86 minuten. "Grym är jag" var hans kommentar på det hela. Och i fredags förlorade AIF........ Så helgen har ur fotbollssynvinkel varit helt okej. (HANNA, jag hatar inte aif men jag gillar holmalund lite mer, sorry you have to live with it)

Och självklart lyckades jag vricka till foten på matchen, men det gjorde inte så farligt ont tänkte jag och spela vidare. Idag kan jag knappt gå... Va hände liksom. Så allt jobb blev inställt och nu sitter jag här i högläge och kollar på tv och inväntar det lyckliga ögonblicket då jag får öppna min chipspåse som min gulliga älsklings hjärtevän åkte och köpte till mig(!!!)

Nu ska jag kolla på en unge i minuten och njuta av att jag har en ospräckt m*s!!! '


goaste hänget i Byttorp förra helgen


Sol och plugg


Maja var paparazzi på B-lags matchen, hon gilla min frilla


sööööööt


lagfest med muppar






grym o så

Så jävla gött

är det nu trots att allt är som det är. Jag har ändå inget att trotsa emot. Jag mår kalasbra och gnäller för mindre så då kan jag lika gärna låta bli. Har ärligt ingen enerig på att bry mig så värst mycket längre. Lite filosofi...

Igår vann Holmens b-lag över AIF!! 3-0. HAHA in your face AIF monkies och en och annan ost. Blåvitt vann också. Så det var ju en bra fotbollsdag. Sen att vi spela lika i helgen rör mig inte i ryggen då jag inte var på plan. Gött mos. Jag ska spela på torsdag med blaget o på lördag (om jag nu får va med a-lag(arna) hehehe hooooost

Idag har jag svettats, vart i skolan, haft prov, glömt min cykel på skolan, vart på stan, hängt, myst med fina louise, knäckt ryggen hos naprapaten, övningskört med hela bilen full av knäppa familjemedlemmar till Kongo för att gå på "utflykt" och ätit glass på tallhyddan. Nu ska jag bara blogga lite, som halva Sverige redan gjort idag, och sen plugga historia. Det känns i tårna som om att det redan är sommarlov, det känns konstigt. Det enda som klämmer (förutom de för små conversen) är några prov som återstår. Ett o annat ig på dom känner jag(!!!)

En annan grej som hände idag va att jag åt så jävla mycket lunch va. Så fuck you Anton som säger att jag aldrig äter mig mätt!! har fortfarande inte ätit nåt mer idag.... okej jag är lite hungrig nu bara... ska strejka lite till.. (åt iof chips hos louise så klarar väl en kvart till)

Bjuder på lite bilder från vårat äventyr bara för att sprida glädje


två retards från fam. Gustafsson/Holmgren. Till vänster, mormor Valerie och brur Teddy


Walking on sunshine




He got it from his sistaaah


Teddy knäppte lite bilder, det tyckte han var kul.






Gulleebrulle

The man on the street

Söndag!!! fuck life va helgerna går fort. Igår jobbade vi rövarna av oss på Loppmarknaden, kände att det var lite ovärt att stå i en tom kiosk och sälja till osynliga kunder men hey that's okej. Billiga nunnor sålde vi trots allt. Sedan glodde vi herrmatch, de jävlarna förlora när de borde spelat lika. (Nalle Puh dömde)

Och idag har vi match mot Byttorp borta, fast jag ska inte spela. Träningsförbud för naprapaten HIHIHIHi, lite skönt faktiskt. Måste tagga om. På tal om det, var jag på Borås arena i Torsdags och såg Mimmis match mot Jitex. Hon fick spela hela matchen lilla grisen, duktig!! Men tyvärr blev det förlust där med. (Inte grisens fel)

Jahopp. Och igår då at Hannas 18@kalas, ja då tog min flaska som jag och Anton vann på påskafton slut, finito, endido. Och vi hade roligt, ändå tills the party died. Då gick vi hem, efter några omvägar och stopp och åt kakor och drack vatten. And today, idag vakna jag med tuppen, så nu väntar jag på att dagens äventyr ska börja!! ..... To be continued










2 maj

Har helt glömt av att skriva att vi spelat två seriematcher. Vi har vunnit båda, vilket innebär att vi nu ligger delad etta. Om någon skulle finna nöje i att veta detta då.

Idag har jag och min fjant firat två år. Eller fira o fira, det gjorde vi i fredags. Idag bara chilla vi på det och myste. Han är go iallfall! världens bästa. Så glad är jag som träffat en så fin kille som honom.

Igår hade jag en drös trevliga självinbjudna gäster at my place. Jag stekte pannkakor åt dom stackars liven och matade dom tills de ville rulla hemåt.. Goa i vilket fall som helst! Kram på er(och Hoven, förlåt för vi inte åkte till Mariestad. Nästa gång bangar jag inte ens över en påse chips som går till spillo!!!!!)


Valborg












RSS 2.0