Love song

Vi förlorade mot Åsa IF i svenska cupen igår. Bög. Vi sög i första halvlek. Det var crazy alltså. De gjorde 1-0. Sen även 2-0. När det var tio min kvar gjorde vi 2-1, och sen 2-2 med bara några sekunder kvar. Sen är det naturligtvis avspark och deras äckliga forward springer på något sätt igenom våran vänsterback????? och gör mål. Så kul var det med det. Jag var mittback. Det var lamt.

Jaja. Idag har jag tränat två gånger och emellan det gjort massa onödig men värd skit. Som att snacka skit, äta, sova.
Imorgon ska jag springa efter en boll lite igen. Ha gympa och matte. Sen till optikern(H) sen träffa Mimmi o Majs(?) och sen hänga med the boytoy.

Livet leker. Förutom de fyra prov jag på något vis slingrat mig undan.. In my face. Jaja nästa vecka får bli pluggmode på. Hehe tänker ni, och jag.


Min panna vägrar sammarbeta med resten av kroppen. DEN FLAGAR


Och seriöst. Jag hade inte ens bränt mig. Inte ens lite. Solskyddfaktor 20!!


Skumt.


Vi va på chipsmöte häromdagen. Om jag kämpade för att inte dreggla ner hela skrivbordet. Fick hem lite.. he he


Yiiha


Lite söt

See you do the same

Sådär nu har jag tränat. Ännu en gång. Att man inte tröttnar på det. Tröttnar på att bollen ska dit, sen vänster, sen lite höger o till sist upp i luften för att sen landa på den gröna mattan igen eller i något mål. Men nope. Inte än. Idag var det as kul dessutom. Massa luftbollar, nedtagningar och skott.

Jag och Anton bakade inte chockladbollar. Vi gjorde en sockerkaka. Vi var så stolta så när vi tog ut den ur ugnen och den inte rann ihop till en slimeklump. Vi tryckte i oss den medan solen jäste mot våra bleka kroppar som satt sig ute på baksidan. Okej, inte as bleka. Men lite sådära lagom ljusa.

I Spanien var det gött häng som gällde. Det var varmt, hyffsat väder. Dock regna det första dagen. Smällar man får ta! Har inga bra bilder, dom har Maja gömt... Så det kommer en annan dag. Och nu är man gött sugen på en riktig utomlandsemester med massa sol och bad. Poolen var fan inte uppvärmd liksimoooo, men jag doppa tårna ändå.

Nu ska jag äta, igen, och sen chilla på det och sova. Imorgon är det akupuntur och en helt vanlig tisdag. Skönt att vara hemma säger jag. Älskar svensk frukost. Lever för den.

Kram


Majsan är mannen. Hon kör med mig som fan bokstavligt talat.


Sova lite i solen








Nu är jag hemma (hos Anton)


HEJ SUECIA







Nu ska vi baka chockladbollar i brist på annat.. sen är det träning. Skriver om spain när jag har tid(!) har iaf haft det grymt. Är as brun, bara webben som suger. KRAM


SNART HEMMA

Nu är vi på väg hem. Landar runt 17.00 någon gång. När jag kommer hem ska jag mysa med Anton så vi hörs suckers! Puss och kram, från en något grisrosa tjej.




OSKULDS INLÄGG

Waow, tidsinställt inlägg langar jag här!! Oskulden är därmed tagen. Jag befinner mig just nu i Spanien. Förhoppningsvis. Jag har precis tränat och ätit lunch och laddar nog nu inför eftermiddagen pass.
(hehe läs solar järnet och skiter fullständigt i om jag orkar springa en meter till denna vackra dag)

Jag tänkte ge er lite bilder och sen får ni helt enkelt vänta tills jag kommer hem igen.


Kanske att jag glider runt i mina nya dojjor. Eller kanske inte eftersom jag redan har skavsår.


Kanske kommer jag på att jag glömt packa ner något. Antagligen.


Kanske tänker jag på och saknar mina små älsklingar. Antagligen inte..


Kanske sitter dessa fulingar hemma i Sverige utan mig och njuter som på bilden. Isåfall, föck you!!


Walla

Nu är jag nästan helt klar, saknas en tröja som ska ner. Sen är jag reeady set and done!! Handbagaget väger 8. Det får väga 10. Den andra feta väskan väger 12. Den får väga 15. Bra jobbat Ronia I say.

Jag skippa skolan idag, hade bestämt mig för att inte gå dit. Och då blev det så. Hehe evil laugh. Jag behöver ladda okej!!

Vi åker från såsen klockan 16.30 och flyger vid 20.00 cirkus. Ha det grymt hemma! (hoppas det blir svinkallt) Så ska jag se till o ha det bra jag med. Jag och bufféeen på hotellet. Jag och inomhus/utomhus poolen. Jag och konstgräset/naturgräset. Jag och det iskalla havet. Jag och solen.

Puss alla mina goa!


haha feeeeet. bild från förra gången jag flög. lite nerviiiiiiiii är jag..... flyga är fan onaturligt!! men vatusen det är jag också så great match.

Damp

Jag är sämst på att packa. Hur gör man? Suger rompa. Nu skiter jag i det här, o tar en powernap. Så jag får lösa det ikväll/imorgon innan vi åker klockan 16.00. HEhe, slutar väl med att jag sitter i Spanien med mjukisar o en hatt på huvet. Bytte iallfall mina dojjor o benskydd förut, så lite gladis är jag allt!! Grymt skönt dojjor, o benskydden ja, dom luktar gott.




Min vän Ahlis

Klagar alltid på måndagar på min dåliga bloggning under helgen. Får väl bara hålla med henne. Till mitt försvar så är det dock så att jag väljer att inte ens starta datorn och klinka ner små tecken här. För då njuter jag och lever livet. Men nu gör jag inte det så ja då passar jag på..

I fredags så hängde jag med Soffan, vi chillade järnet! Vilket passade mig bra då vi hade fysträning i simhallen, i simbassängen. Var fan svainjobbigt. Vi åt pizza på Cyrano, har en ny favvo, Lyon med oxfilé. Amaaajgaaad va gutt.  Sedan tog vi oss hemåt och badade jacuzzi utomhus(!), det var fan det skönaste och typ coolaste jag gjort. Den kostar bara 100 000 så why not??? Ne men serri, vi låg o titta på stjärnorna, lyssnade på Tomas Ledin som spelades ur högtalarna som dök upp bakom bubblorna och hade det prima. Sedan kollade vi en as konstig film och sen tog kvällen slut.

Dagen därpå spelade vi match, mot äckel Frisco. Vi förlorade. 0-1, borde iallfall blivit 1-1 men nepp. Vi dippa, och det får man göra ibland. Sedan chillade jag jevel med Anton, och vi drog på bio innan kvällen tog slut. Den hette något as konstigt, typ the adjourney belalblalal.. men det var bra ändå. En stor snacks till det och kvällen blev nästan lika bra som den innan i jacuzzin.

Söndag.. Hm, jag jobbade. Själv för första gången, det gick chilli! Var inte så mycket folk så jag hade det gött vid vedugnen.

Nu ligger jag i min säng, har inte packat nånting än. Men har fixat två väskor, en från Anton o en från Ekus. Tacksi!! Imorgon ska jag byta mina nya joggingskor och benskydd som mamma köpte till mig idag. Snäll mamma trots fail. Skorna är för stora o benskydden för små. He he he

Gonatt, skriver mer imon, resfebeeer here i come!! och Spanien dååå

ME AND MY DRUM

Idag har det återigen vart en fin, vacker o alldeles underbar dag (läs Molly Sanden tant tonen)

Ne men serri, det har vart en go dag. Varmt o så. Jag cykla och frös inte. Blev bara svettig som vanligt, jävla piss skit cykel(!!!!!!!!!) Efter skolan åkte jag till Anton, vi har fan umgåts järnet det sista. Vet inte varför, det bara blev så. Så Molly Sanden, gör som jag, börja umgås med din fucking pojkvän for the love of chockolaate!

Sen hade jag akupunkturtid tio i fem. Så jag CYKLADE först till Ica och köpte risifrutti, sen till nålarna, sov i en halvtimma på britsen(fett skönt) sen cykladeee jag till smörgåsbutiken o köpte en macka. Fullkorn med köttbullar o rödbetssallad och sen till träning. Löp i motorbacken och sen fys. HEHE jag spydde inte

Sen fick jag skjuts hem av min dear beloved POJKVÄN (Molly........) och det var ju nice. Imorgon bitti är det bollträning igen, och sen ska vi simma. Återkommer om det.. Och sen ska jag sitta på mitt arsle och ha det grymt.

TALK 2 YOU LATER, nu ska jag lyssna på Me and my drum och njuta av det sista på min macka! 

 


Underbara kompdag

Har haft en hur bra dag som helst, motsatsen till Majsans dag helt enkelt! Kompdagar som denna gör skolan värd att gå till alla andra mer ovärda dagar.

Igår kväll var det chips o dipp som gällde, var välbehövligt för själen, och en movie till det. Sanctum blev det. Jag mådde dåligt av filmen under tiden jag såg den, så mycket panik/ångest känslor, men nu i efterhand tycker jag den var bra. Se den era geeeks!

Imorse vakna jag av en glad pojkvän som kom med frukost på sängen(!) Aldrig hänt förut, och jag blev som ett litet barn på julafton för mina tre rostmackor med ost, skinka och gurka på. Sedan låg vi länge och drog oss, peta navelludd, satte på en Wallander och somnade om. Sedan upp för att ta vara på den wonderbara dag gud skänkte oss, vi laga dunderlunch bestående av pasta, falukorv och omelett. Vi satte oss ute mot väggen i solen och åt upp maten i bara shorts och tjocktröja. Så jävla härligt, man glömmer hur glad solen gör en när den är borta så länge..

Sedan tog vi oss till högre bredgrader, Bolltorp och gick en sväng med the dog. Sedan åt vi cookies, och sen drog Anton på träning. Jag chillade lite till, sen drog även jag o tränade.

Jag sitter nu med nymålat mintgrönt nagellack och luktar, ursäkta, hur jävla gott som helst och är as fräsch (nyduschad för en gångs skull). Det tackar jag bodylotionen längst in i badrumskåpet för, och duschen. Har även solat, så nu har jag lite färg(rosa/röd) på kroppen med. Alltid trevligt.

Livet är just nu, så jävla bra!! Nästa vecka tar Maja körkort, och om en vecka befinner jag mig in Spain med laget.

Skulle kunna skriva en bok om bra saker just nu, men skippar det. Har bara med andra ord haft en great day!












hitta melon i kylen, så jävla gott! gjorde dagen ultimat typ




och nej, det är inte ketchup(blä) det är chilisås!!


2cool


I'm in love, I'm in love and i can't get enough -omgomgomgomg


skulle ta en hoppbild, eeeeeeeeh


får duga, hoppställningen kom med iaf


sen hitta vi en isfläck, i en backe och blev som barn med leksaksbilar. as jobbiga


töntig som han är vågade han inte åka ner på fötterna (som jag gjorde) så han satte sig!! Haha jag skratta så skatorna flög iväg från träden


avslutar med bild på vår lyckliga familj!!



är förövrigt jävligt trött

känner riktigt hur benen bara har lagt av där under täcket. Gurka gånger 3 idag. Anton var äru?

måste på toa, I hate my life and I wanna die. I ain't got no kateter. Hehe, hoppas ni alla har hört iPhone låten. För då hajjar ni.

Förövrigt ,igen, så har dagen varit bra. Dock varit lite suris på Anton som snusa i skolan. Onödigt cool kille liksom, och onödigt cool tjej jag är?????? men sen fick jag i mig mat och vips så blev jag den underbara snälla rara söta jonja igen.

Kände bara för att skriva lite mer.


Sa -ju de- aade

har legat i min säng, helt mörbultad från helgen + dagens träning och läst Molly Sandens blogg. Hon som är "ihop" med Eric fucking Saade. Okej liksom. Han är ändå snygg. No shit.

Och Molly då. Hon är söt, tantig och jätte gullig och överdrivet supersmajlig. Hon är dessutom inte snygg. Hon är lite hamsterfet. Sådär mullig och gosig liksom. Och hon skriver INGENTING om honom i sin jävla hippie blogg.. var ju ute efter lite inside info. Så det var en fet diss. Men dom är gulliga så keep it up love chickens I say.

Imorgon börjar jag åtta, slutar två. Får la duga då. Ingen träning, och det ska jag fan ta vara på. Bara vila upp min arma lilla kropp och äta gott. Ovanligt får jag väl säga då, hehe reeead the irooniii. Peace and löv


jag och två randoms jag sprang på (förbi) häromdagen, ha ha


Aj aaaj aj

Jag spelade inte en halv match igår. Jag spelade en hel. Jag var arg hela matchen. Det har jag aldrig varit förut, det var inte optimalt med andra ord. Först var jag högerback, kände mig lost. Aldrig varit på högerkanten. Sen var jag vänsterytter. Ha ha. Borde gjort ett mål, gjorde inga mål. MEEN hej, vi vann matchen med 6-1 iaf.

Kom hem, åt middag, åt glass, dega i soffan till mello, skratta så jag grät när de sa att Eric Saade hade fått glassplitter i öget och sen såg vi på The guardian. As bra film, och jag somna i Antons knä. Han bar in mig till sängen och klädde av mig som om jag var en handikappad gurka. Vilket stämde rätt bra in på mitt dåvarande tillstånd. Heeheee, pigga o glada vaknade vi dock idag! Vi drog en tripp till meddo och solade. (Inte min idé!!!) Och sen hade jag samling till B-lags matchen mot KIK.

Vi spelade 3-3. Röven, vi borde nog kanske vunnit. Men det gjorde vi inte. Jag spelade mittback i första och mittmitt i andra. Jag gjorde 3-2 målet, och just då hade Anton och hans gäng traskat iväg till ICA. Han har med andra ord missat både mina mål iår!!! synd om han. Målet var faktiskt snyggt denna gången också... (va händer)

Jaja, sen gjorde ju dom 3-3 så det spela ingen roll men ändå. Jag fick en sjuhelvetes smäll rätt i bröstet så nu sitter jag och har problem med att andas och röra mig fullt ut. Gurka x2 idag med andra ord. Jaja. Lira boll är kul!

Nu har solsidan börjat, och jag ska väl glo på det. Helgen har varit as go punkt slut nu checkar jag ut.


Seeer ni hur rent det är? Det luktar fan rent tom


Lilla Tussen är nyklippt




Jag är en geeeek som lägger upp bilder på mitt husdjur, men han e ju söt


Fiskbensfläta och Louise


Louise är en av några som har accepterat min bacilusk skräck, hon tog två sugrör till vår festis




Anton bjöd på glass på max, sagt att han e romantisk?


från carlings


linne (på fel håll era tards) från jc


tröja (på fel håll) från jc


tröja från hm herr o linne från bikbok, if you care!!!


skärp, rena rama rånet. 300 kr. vilket jag fick veta i kassan.


gos tröja, bikbok


promenerade lite i mina kängor som är mina, igen


lite poosing, med sladden


gos



Lordag

Igår var det gött skönt att träna på morgonen. Solen lös och värmde våra små tår där vi sprang på den frusna planen. Fotbollsgymnasiet är något jag kommer sakna nästa år.

När klockan slog två var jag och Stenis på väg mot Allum för some shopping. Vi hade tidspress på oss då vi skulle vara back in town halv sju, men trots det fick vi massa fint med oss hem. Han shoppa jeans och tröjor, och jag shoppa basgrejer som linnen, t-shirts och två tröjor. Great mate. Nu är jag pank igen, men det är så jag lever!

Kalaset var mys, god mat och lite socialt company. Sen raka vägen hem till Sten, där jag slocka till bb. Kommer inte ens ihåg hur jag kom in till sängen.. Bb är as lame förövrigt menligt mig. Bara gurkan som är cool.


Nu sitter jag här, i min bäddade säng(!) och ska strax promenera hunden. Den nyklippta lilla jycken! Så söt så.
Sedan bär det av för match, idag ska jag sitta på bänken. Och imorgon ska jag spela hela matchen mot KIK. He he

Lördagar i mitt hjärta. KRAM


Come on, come on

jag tror jag håller på att bli sjuk!! varm, trött, ont i huvet, ont i halsen. Nooooooooooooo, i slowmooooootion. Måste vila järnet, dricka massa häxdryck och vila lite till.

Förövrigt, så har jag städat mitt rum idag. Det är renare än någonsin, fan va gött det ska bli att lägga sig i en nybäddad säng. Har till och med skakat ur alla täcken och sånt så nu är det fräsch, just like meeee.
Har kört lite bil idag, kör den stora nu. Den är azum vårat ägg. Jag vill ha körkort, men orkar inte börja plugga/gå på körlektioner.. inte än. Räcker gott o väl att min lover har det tills jag haffar mitt! Helgen var en dröm, en bil hemma o inga päron hemma. Hehe om vi hade bilen till skolan........... och till toan typ.

Tänkte slänga upp lite bilder på Crez, ställer i Kroatien vi ska besöka i sommar. Vi drar en eller två dagar efter vi kommit hem från Bulgarien. Frågan är om jag och Anton då har något kvar att prata om eller inte, vi får se! I vilket fall, så längtar man lite lagom. Och prata, sen när är det kul?

Nästan alla bilder har pappas kompis Vlado tagit, det är deras lilla lägenhet vi ska få låna! Mest längtar jag efter att besöka nudiststranden.....

Monday

torsdag-måndag har jag och Anton tagit hand om huset medans mami and papi for till Berlin. Sjukt skönt har det varit! Vill seriöst flytta hemifrån, nu gärna.... I fredags så hade jag ordnat en överaskningsmiddag/fest för Fjanten with all friendos, det vart lyckat och vi hade en riktigt kul kväll, halv fyra damp vi ner i sängen, och hittade till vår lycka en halv kondom.... well, well. I lördags jobbade jag med bästa Ekman, och i söndags spelade vi första träningsmatchen. Vi vann med 8-1, och jag gjorde mål nummer 4!! omg säger jag bara, för jag lär inte säga det igen. He he. I krysset skjöt jag också faktiskt, så ni vet.

Jag känner lite, att jag måste ta tag i mitt liv igen. Måste göra det jag måste. Plugga, lämna Lollos grejer(!) med mera.. Imorgon vill jag sola, vila, och plugga. Det känns som ett måste.

Förövrigt, så har jag njutit av varenda sekund av denna långa veckan/helgen. Jag har världens bästa kille som jag bara blir mer o mer kär i för varje dag som går. Jag har underbara vänner som alltid finns där och som jag alltid har sjukt kul med. Kärlek är ändå gött. Kärleken till det man älskar, tex maten, den glömde jag bort för en sekund.

Nu ska jag slappa i soffan, glo lite på feta tjejer som föder barn(hjälp mig gud, gör mig anorektisk under min eventuella graviditet) och sen slänga mig i sängen och ladda för min nystart på livet!


socialooo

baaabes

ovanlig syn

smize

sweet

go gympa









cheers drink to that

födelsedagsbarneet med present på huvet




neeeehe


dagen-efter-städning

mys

våår känslor







hehe fjantii




cyranoo, the place 2 be


lilla majsi


Alltså seriöst,

va längesen det var jag hälsade på här, jag vet!! Men skojar inte när jag säger att datan inte varit på sen sist. Dels för den börjar bli stenåldermaterial och jag tappar tålamodet snabbare än vanligt när jag umgås med denna skrothög, dels för jag inte haft tiden. Det har gått i ett denna helgen! Den gick sjukt fort, och var ruulig.

Lika bra att det gick fort, för denna veckan som kom efter helgen (ologiskt jag vet) har jag sett fram emot. Anton fyllde arton igår, och idag tog han körkort!!! Grym är han. Och jag är glad, för jag kan kasta min cykel i ån. Typ.  Av mig fick han en ram med ett kort på oss i, ville dock ha kvar det själv. Men hoppas han råkar slänga ett getöga på det ibland och enjoya det. Han fick även lite pengar till våran shoppingrunda som ska äga rum, och fan va vi ska shoppa. Iallfall han, har har fått stört mycket pengar. Lyllos. Ja, så veckan har med andra ord än så länge varit hur bra som helst! Gårkvällen spenderades på Stures. Asa god mat, kul umgänge och en bra match bjöds det på.

Idag har jag haft huvudvärk hela dagen. Hatar det. Imorgon klockan halv 8 ska jag på akupunktur<3 finally.
Sedan bögmatte prov och sen sola med Ekman och sen träna. Bögträning........... Men om tre veckor åker jag till Spain! Kommer bli grisrosa, längtar. Nu ska jag nog slänga ihop denna tegelsten och slänge mig i sängen. Behöver lite kraft, gjorde mig av med en del när jag försökte göra en skiva till bilen vi ska få låna av mina snälla päron i helgen. Typ lite bumpy ride!! men icke sa nicke, limewire in my but. NATTI

Ni får vettiga bilder en annan dag.

RSS 2.0