Tudels

Igår var en bra och fullspäckad dag. Först lite skola, med betoning på lite. Sedan stan med min goa vän Ahlis. Våffla o glass blev det. Sen provjobbade jag på Cyrano med Elin, det var fett kul! Jag måste bara plugga in alla pizzor, vad de innehåller o priser osv.. Och bli lite haj på kassan! Så i sommar ska det gå som på räls.. Ehee

Ooooch sist, hem till Hanna E för god middag med fina vänner. Sen var det hemåt till sängen och s o v a.

Väntar just nu på att Anton ska vakna. Jag har börjat bli morgonpigg på helger???! Sedan ska vi göra oss fräscha och ner på stan. Sen ska jag nog jobba lite mera, och seeeeeeeeeeeeeeen fixa grejer och hem till Majsan som fyller 18 år idag!! Ååh stor häst...

Imorgon är det kalas för Anton och Lisa. Hahaaa, tråkigt mycket mat jag kommer äta denna helgen! Jag älskar't.
Puss o kramkalas

Så det var en snabb uppdatering! Välbehövlig och sådär. Ha en go helg!!


Cravings

for shoes!! Fuck it. Mina nya bruna gick ju pajj. Och de hade tydligen slutat producera sådana. Så nu har jag inga skor. Eller jo, men so last yeaaaar. Allt är fult till fula skor..... Ge mig ett par snygga skor! Eller ge tillbaks mina snuttisälsklingar, utan en hel häl förvisso men...
Sorg. Det är vad jag känner. Haha. Patetiskt. Nu ska jag slagga en stund och vakna glad över att jag har ett stört munsår på min tunga längst in i käften och att min knä har gjort hela dagen!!! Det är inte alla som har det nämligen. Eller kan ha det för den delen. Skorna, det är en sorg som går an att sörja.
Men, titta bara, en sista gång, så fina de var. RIP.

Tisdagen

Läste ut engelsbokjävlen imorse klockan sju. Hehe ja..... Läste till tolv igår, sen somna jag som en sten. Hade satt klockan på sex, och sen var det bara o läsa tills den tog slut. Och det gjorde den!! Klockan 08.00 skrev vi rescensioner. Love engeleeelihish

Skoldagen tog slut halv fyra. Äckligt sega är tisdagar. Men förövrigt har dagen vart rätt kul med mycket flabb o glassätande!
När jag kom hem så upptäckte jag att mina två bröder typ är dödsjuka i förkylning som resten av halva sverige?!?! Så jag flydde hem till Fjanton. Så här sitter jag nu, helt själv. Han drog precis till Stures och där var det tydligen Gay night, så jag passade på den änna.
Ska nog sova lite, sen mysa. Kanske plugga matte??? Och till sist kolla Big brother. Inte kollat nåt än, undrar om det är värt. Testa skadar kanske inte. Jag gillar ju sånt trams! (vem ljuger jag för?)
Helgen blir nog fett nice på tal om tisdagar, på fredag ska jag provjobba lite på Cyrano. Ska eventuellt jobba för Erica och Elin en vecka i sommar då de drar o partajar i Magaluff så därför ska jag sakta men säkert börja lära mig hur man gör dårååå. Senare på kvällen bär det hemåt till Hanna E, där blir det middag, vin o spel kväll typ med goa typer! Fett kul! Om jag får dricka lite saft emellanåt.. Vin smakar ju, vin.
Och på lördag fyller lilla Majsan år!! ÅÅÅÅÅÅh, känner inte så många som ska dit. Men serri, jag och mimmimus löser. Måste ner på stan o shoppa lite tills dess. Majs, vad önskar du dig??
Har massa att skriva!! sparar på det dock. Tråkigt att läsa massa strunt.. Säger jag som bara läser sånt. he he

Sådär

Nu var lovet slut. Jag har haft det kalas bra. Har gjort det jag velat och mått prima ballerina! Även tjänat lite pengar som jag inte gjort på flera år. Ehe

Igår hängde jag hemma, gjorde lite nytta och även en del onytta. Idag har jag hängt på Mjörn en stund, tog lite kort på Lisa o Anton som dom ska ge till sin farmor i 75-års present. Det kostade mig mina fingrar, men ääääh, länge leva de gamla! Lisa tog lite bilder på mig och fjanten också.

Skolan imon lockar inte så mycket. Men fan vad livet är enkelt när solen lyser och man är kär i världens bästa kille! Och att vi nu nästan har spikat datum då vi åker till Kroatien gör det hela lite bättre också.
















hej snuttis bloggen

Igår jobbade jag 8-4, jag gjorde samma sak i sju timmar. Monterade ihop ventiler.. Sedan tog jag en powernap i bilen hem o sen till träningen. Det var kondition i motorbacken o fys. Idag har jag träningsvärk överallt o det är så jävla gött ska jag säga! Sitter just nu i bilen, har precis haft lunch o nu väntar jag på pappa (slowaste gubben i världen) som e o hämtar ett usb minne från hans body vlado, med bilder på hans hus i Kroatien som vi ska få låna. Hörs later.

uppe med tuppeen

Det var sjukt länge sen jag gick upp såhär tidigt. Men det e bara o gilla läget, äta frulle o sen vidare mot gbg för lite hard work work. Idag är jag inte lika glad som igår, men, man kan tydligen inte va glad jämt heller så.

I wanna go tonight

I förrgår på alla hjärtans-bög dag så fick jag min vilja igenom och fick titta på en lovemovie istället för Arn eller Piff o Puff. Filmen heter Love and other drugs och den var så himla fin. Jag höll tillbaka gråten nästan halva filmen, och när filmen var slut så satt jag bara och storgrät. Så fort Anton försökte "trösta" mig så brast jag i  någon slags skratt/gråt och grät ännu mer! Den var så freaking sad!! Och han bara garva. Jaja.

Iallfall, den berörde mig ändå in i ryggraden. Så se den om ni vill se en fin liten kärleksrulle. Nu har jag suttit vid mitt köksbord ett tag och fått i mig yoghurt så att jag ska orka cykla in till staden och hem to dah Gipsy. (Louise)
Ska bara hoppa i duschen snabbt och allt sånt där så jag är någorlunda fräsch. Idag är jag glad. Hoppas ni med är det!

P.S min lilla lilla älskade Mimmimus fyller stor tjej idag, 17!! ååååh, snart kan vi röja järnet gumi. Eller ah, om ett tag. PUSS. Ha världens bästa dag, det är du värd.




I'm in love, I'm in love, and I can't get enough

Antons mamma hade rensat deras garderob och jag tiggde till mig ett par grymma höga jeans lewis-shorts. Dock måste jag sy in dom lite i rumpen om dom ska kunna gå att använda bland annat folk, men jag tror jag har en lösning! (snäll granne som kan sy) 

Har varit på jakt efter ett par sådana här så jag är glad! På bilderna har jag satt säkerhetsnålar så att de skulle sitta som jag ville, ungefär. Hihii-ihi, snart ska jag mysa ner mig i sängen och se framemot morgondagen. Inatt sover jag själv, det är skönt ibland. Man behöver vara själv för att sedan få sakna. Peace and love!






  

 

    


Like this before

Såg precis på Dirty Dancing, pensionärs porr, me like. Cyklade hem i underställ och mjukisbrallor från G-gatan alldeles för tidigt imorse. Klockan var lite över tio. Anledningen var att min älskade lilla snuttegris skulle ha en körlektion. Inte mig emot liksom!

Jag fick en chock av det tidiga klockslaget, kylan och ansträngningen att ta mig hemåt även fast Anton drog mig halva vägen.. Så jag slängde mig i soffan i en dramatiskt dykning och glodde tv och sov. Tittade lite på engelska boken och njöt av att jag har det bra. Saknar dock mina glasögon som har bott hos Lollo alldeles för länge nu, så får nog planera in en tripp neråt stan snarast för lite sällis och återfunnen syn. Sounds oki Lollo? I guess you and your gips is home? Like a gipsyyy....??

Och så har jag ätit lite till slut. Höll på att tyna bort. Orkade inte göra lunch. He he he.. Så idag har jag ätit frulle, lite tacochips och köttbullar o makaronisar. Länge leve Svensk Husmans Kost.


Denna bilden togs i freaking freezing april, för två år sedan drygt. Jajaja jag vet att jag var coool förr!!

HEEEEJ

Hihihi, nu har vi lov! Det är så fett sjukt skönt. Även om jag inte gör något behagligt så blir det behagligt.. U get it, I know!

Idag har jag tränat. Ryggen är inte handikappad längre, eller jo lite, ibland när jag behöver att någon hämtar något till mig, men att springa o sånt går finamang. Efter träningen sola jag och Majsan min vän. Det gick sådär, jag blänker fortfarande när min hud möter soljus av alla vampyrdiamanter som kommer fram när man blir så blek. U get it, I know..
Har spenderat min mesta tid med Anton det senaste. Helt okej faktiskt. Vi har precis bakat chockladbollar o nu ska vi sätta på en film. Imorgon ska jag göra något nyttigt på egen hand. Typ läsa engelska bok eller gå på stan. Hehe
Puss o kram skumbanan

PARTYY

Jaha, och nu började Let's dance. Och det är snöstrom ute. Det hade kunnat vara mysigt om jag hade chips o dipp. Nu har jag inte det.


Höjdhopp

Igår spelade vi cup i Nolhaga med skollaget. Vi kom sist, av tre lag. De andra två lagen som var med var riktigt dåliga och vi vann mot båda lagen i gruppen. Sedan fick vi fnatt och förlorade dubbelmötet, så vi var tvugna att spela semi mot det absolut sämsta laget. Okej, allt kan faktiskt hända inomhus sade vi och körde på.

I semin tar vi ledningen snabbt och allt är jättelugnt, de har inte ett enda läge. Tills våran målvakt(?) rullar ut bollen till mig när jag var felvänd mitt framför mål(?) och pang så blev jag av med bollen och dom fucking gör mål. Haha kul(?) Jaja lugna puckar tänkte vi. Men nepp, 1-1 slutar matchen. Så det blir sudden. Jag är målvakt och spelar med Fia och Lovisa. Jag skjuter först i stolpen, sen i ribban(!) och Sofia missar öppet mål två gånger(!) Dom var inte på vår planhalva en enda gång.. Sedan straffar. Bög också. Dom hade en kines i mål som var typ 1.30. Vi sätter alla, och dom också för våran målvakt(?) spelade Bingo Lotto eller något. Till slut är det vår målvakt mot deras målvakt det hänger på. Goodbye. Och där kom vi trea!! HHAAAHAAA orka inte. Men det var kul o spela lite boll iallfall!

På kvällen var det träning, och vi har tydligen inlett en sjukamp och första grenen var höjdhopp. Jag kom fyra. Men det spelar ingen roll, för jag sträckte ryggen så jävla bad när jag landa i mattan sista gången jag skulle hoppa på 1.25. Pang sa det och sen var det inte kul längre.

Idag får jag ställa in allt kul (Cyrano häng och fest i Hemsjö!!!) jag hade planerat. Och äta gorbys och gråta. Puss


Sov tisdag

Gårdagen började bra men slutade sämre. Besvikelse.
Jag tränade och sen åkte jag hem och låg i soffan. Imorse kände jag att jag borde ta en depp-dag hemma så jag sen är full av ny energi. Det gjorde jag också. Sov till tolv. Åt frukost i solen på verandan(!) för första gången i år. Sedan färgade jag håret, lyssnade på musik, bakade chockladbollar och nu sitter jag vid tvn. Det har varit en skönt dag. En sån dag då jag inte gjort något viktigt eller då jag inte tänkt på något viktigt.

Nu väntar jag på Anton som ska komma och äta upp chockladbollarna med mig. Sen borde jag titta på historian. Det kanske jag gör, eller inte.










äckel håret, före





and after

Soft like a whisper

Älskar måndagar. Älskar dom för att jag har sovmorgon till tio över elva. Man hinner vakna, somna om, beställa kläder när man inser att man inte har något att ha på sig(!), äta frukost, kolla på tv4 play, mysa med hunden, få sms från fjanton, inse att man helt plötsligt har lite bråttom och sen skynda sig så man hinner bli klar.

Man hinner även tänka tanken om man inte skulle ta och vara hemma när man ändå bara har tre lektioner......
Men icke sa mamma Anita! På fredag får vi lov. Och på torsdag ska vi spela inomhuscup med skollaget! Så whataheck.
Livet äger.


MYS

Igår var det fredag. Som jag hade sett fram emot den dagen. Varför vet jag inte, det var bara så otroligt skönt att det blev fredag. Tre lektioner, och sen styrde jag och Lollo stegen hem till henne för mys innan vi tog oss vidare till Cyrano. Där mötte vi Elin, och så satt vi där och hade det sådära ultimat perfekt, ni vet. (Ja det är nu ni ska bli avundsjuka) Jag åt min efterlängtade underbara pizza, tittade på när Lollo smuttade på sitt rödvin och jag drog i mig en vattenkanna, eller okej två säkerligen, och pratade en massa mellan himmel o jord innan jag sedan tog min blåa cykel och cyklade för att möta Anton. Eller rättare sagt så var det han som mötte mig, snällt tyckte jag. Det har aldrig hänt förut, och när jag frågade om han kunde möta mig, så fick jag till svar: är den ens någon mening med det? haha, ärlighet varar längst har jag hört. Men ja, han mötte mig iallfall. Host, toffel, host...

Väl hemma hos Stenseke så kunde han inte hålla sig längre utan fick ur sig att han hade en överaskning åt mig. Whooot?? Nu händer det något tänkte jag, det ligger en död groda på tv bordet eller nåt liknade.. Men nee, han hade tagit sig till ICA och köpt naturgodis, melon och päron. Vi kör ju på nyttighetstrenden så ja, den ultimata mysmaten liksom! Kände lite då att han är världens goaste pojkvän. Känner det fortfarande men iallfall, första gången han överaskade mig och ville bara skriva ner det ifall det inte händer igen!

Idag köpte jag en tandkräm som ska göra tänderna vitare efter 14 dagar. My as. Vill typ dokumentera och lägga upp en bild varje dag så får någon vänlig själ avgöra om det stämmer eller inte.. Men vid närmare eftertanke så skippar jag nog det.

Förövrigt är det lördag och jag har precis kollat Melodifestivalens första bidrag.
D e p r i m e r a n d e.


Alicante









Gahghh, hur nice? Den 23 mars är det jag som har 20+ och ett freaking azum ställe att lufta mina tår på!
Lite skillnad från dagens klimat/träning som var, blöt, mer blöt och blötast. Och blåsig, mer blåsig och blåsigast.

Nu ska jag borsta gaddarna sen sova lite innan jag ska upp på föreläsning om förebyggande av idrottsskador blablabla. Inte pepp. På kvällen är det löpträning, i motorbacken. As pepp!!

Matdagboken är inte så rolig längre. Men ganska bra går det ändå. Lite chips har väl slunkit ner, men då var det lite.. Mamma har dock bakat en del, semlor o havrekakor. Men som sagt, hembakat är alltid nyttigt. Hehe mat in my heart

Lite trötter

är jag just nu. Har pluggat mycket matte idag.. Det gick dock ganska bra, fick inte damp som vanligt och gav upp. Men hur provet går, det bryr jag mig inte så jättemycket om. G, och jag är supernöjd!  Anton kom förbi en sväng och hjälpte mig lite och myste. Sånt där vardagligt som är lagom trevligt och behagligt.

Om en månad så händer det roliga grejer. Så då gäller det att se till så att denna månaden flyter förbi snabbt och smärtfritt. I will make it fast!

Idag ska jag sova tidigt. Börjar redan känna hur ögonlocken trillar neråt.




RSS 2.0