MEMORIES ARE MADE TO REMEMBER





GREAT

Drog en tripp ner till staden i förmiddags medans mamma var och handla på maxi. blev två tröjor, och.. nya skooor! mina kängor gick tydligen inte att laga så jag fick välja ett par nya och sedan gick jag där ifrån nöjd och glad, tjejen i butiken var jättetrevlig och hjälpsam vilket jag tyckte om. ogillar sura butiksbiträden!!




Dessa fick jag med mig hem, fast i en högre modell.

SHOPPING SUG..

..You name it! galet. meen ska nog försöka hålla lite i plånboken ett tag för att ladda upp kontot med pengar inför våren/sommaren.

Veckan har gått ruskigt fort, vilket jag inget annat än gillar och nästa vecka blir ovanligt slapp och go med inställda lektioner osv.. hiihi everything is going my way! Eller okej, lögn.. upptäckte idag att min vänster dojja, värd 1300 äcklig kronor är paj. så paj att den läcker. ska förhoppningsvis hitta kvittot och sedan se vad som händer. det är ju nu i allt slask som jag helst vill ha vatten täta dojjor.. aja till det positiva, i won't die of it!!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske äta en hemmagjord semla eller två.
Imorgon ska jag fixa det sista med Antons present och sedan äta på musses med tjejorna från gamla klassen och sen hem till Anton. Och på söndag är det träning, sådär nu är helgens planer nedskrivna! Soo long

SUMMER FEELINGS

Idag längtar jag som en tok till sommaren, bruna ben, shorts å linnen, glass, sol, fotbollsserien, sena kvällar, baaad!!!!

Är inte lika långt kvar nu som det var i höstas, logiskt nog, men det känns ännu längre bort nu om man tittar ut genom fönstret.. 


ÅÅÅH

Efter lite pill med datan, från min brors sida, så var filmen visst på svenska igen. och nu har jag mascara över hela kinderna, kan inte annat än å säga att filmen var sjukt bra.

Hade inte så stora förhoppningar då jag har läst boken och den var väldigt bra så trodde inte filmen alls skulle väga upp emot den men jo, jag grät nästan lika mycket som när jag läste boken. se den!!

Nu ska jag tvätta av mig, byta om och sova. godnatt and take care, life is goood

UPDATE

jaha nehe, jag lyckades såklart. jag laddade ner filmen jag ville se. utan problem. 
on fucking spanish.


MOVIE TAJM

nu ska jag titta på film!! i min säng, under massa täcken och kuddar. eller, kuddarna ska jag ligga på. ska bli skönt. ingen träning idag, tur det för huvudvärken är inte roligt just nu. så ja där hade jag tur, jag är glad! kram på hela världen

och nu har jag klurat ut vad stenis ska få i födelsedagspresent! blir nog tipptopp.


WERE DIG YOU GO?

Wokej, nu sitter jag här. lite mör i kroppen efter passet men ändå ovanligt pigg i huvudet. jag känner inte för att sova som jag har gjort det senaste, halvåret? känns en aning strange, med tanke på att jag endast sovit runt 7 timmar inatt som för mig är alldeles för lite.. känns som min vändpunkt har kommit nu! finally. yes yes yes

Ska ändå dra mig till sängen, för sömn dödar ju inte. imorgon är en ny fin dag som väntar!
Som sagt, det blir alltid bättre. allt löser sig mer eller mindre.

SNART

träning på allebikes gymmet.. spinning och body-pump. var längesedan sist så idag blir det nog kämpigt!! huvudvärken har blivit värre under eftermiddagen. men jag är glad idag ändå för allt är mycket ljusare och lättare nu :)

HOCKEY

Bevisade för hela världen idag att jag kan visst gå upp och vara en levande människa tidigt på morgonen. jo, för klockan kvart över sex så var det bannemig jag som satt i soffan med en skål yoghurt framför hockeyn! pigg och glad var jag till och med.

När klockan slog om till 8 började mina ögon kännas väldigt tunga så jag tog mig en liten powernap och sedan var det speed för att hinna till skolan som gällde. väl där så visar det sig att jag inte hade några(!) lektioner idag utan lika gärna hade kunnat sova till klockan tre om jag ville. men den tanken slog mig inte ens, föräns nu då..



FRUSTRATION

Idag verkade planerna för sommaren bli lite ljusare och roligare.. tanken var att anton skulle kunna följa med oss till visingsö och vara där i några dagar med oss innan han får ta buss hem för att sen åka med sin familj till kreta. men nehepp, om några veckor så spelas nämligen semifinalen i cup kommunal och om de vinner den så spelas finalen samma vecka som vi ska åka. 

Så nu är ingenting bestämt och spikat längre. ett problem i minsta möjliga form egentligen men lite små irriterad blir man. Vill ju ha med killen!!








bilder från i somras då vi var på Visingsö


SOVMORGON



Även min tidiga morgonträning i vårgårda blev inställd pga snöovädret så istället blev det en rejäl sovmorgon för oss. idag var det hur gött som helst att få sova ut, kanske för att det är sista dagen på länge som man vet att man kan göra det med gott samvete...?
 
Nu sitter jag här och chattar lite med min faster, även kallad Skräcken. hon ska antagligen med mig och mamma till frankrike i sommar och så ska hon och min farbror även bo på visingsö samma vecka som vi har hyrt ett hus där, ska bli mysigt. längtar såååå in i norden till våren och sommaren nu. den dagen då jeans jackan åker på, den dagen kommer jag vara lycklig!!

SNOW

Sure, snön är kanske ingens direkta favvo vän just nu, men imorse räddade den både mig och anton från hans tidiga morgon träning. inställd pga snö kaoset!

Vi bugade och bockade, och istället för att somna om, som vi hade gjort i alla andra lägen, så gick vi ut och skottade. eller, alla skottade förutom jag, för jag hade ingen spade. så jag stod och tittade på och frös om tårna. funkade det också må jag säga.






PRETTY GOOD

Och vem stod inte och smög i holmalunds korridorer innan träningen? jo seffan! blev på bra humör efter lite tjöt och träningen rulla på bra sen. blir nog en fika med honom och några fler från gamla laget i helgen.

hade tänkt sova tidigt idag. och imorgon får jag se vad jag får lust med.. plugga,städa?? äsch, på kvällen blir det iallfall lite partaj på holmalyckan. mat och så vidare, sådär nu vet alla vad som händer. dags att slagga, tjing!

BAD MODE

Har haft en off-dag idag. varit seg och tjurig men inte så illa som det hade kunnat varit, utan bara så att jag velat ligga i soffan och skaffa ny energi. har inte bara legat ner idag dock,(!) om sanningen ska fram så har jag bara legat ner i någon timma eller två. klockan elva var jag nämligen hos naprapaten. sedan blev det stan en sväng med det flötigaste av flötigaste hår. (massageolja)

Väl hemma så blev det top model och nudlar. sedan en dusch. och nu laddar jag mentalt till denna låten inför träningen som börjar om en timma.. saknar min, våran, allas sefik!

http://www.youtube.com/watch?v=CMr52bCXNdU&feature=fvst




RYAN ATWOOD, SETH COHEN, MARRISSA COOPER, SUMMER ROBERTS

Sängen och en massa avsnitt o.c som har gällt/gäller idag. riktigt bra tidsfördriv vill jag lova.
Snart blir det dock till att sova. imorgon väntar en ny dag! spännande




11:12




Helloo! har sovit ca tio och en halv timma i natt, kommer knappt ihåg när jag gjorde det senast. så nu är jag pigg och glad- love till lov.

Ska käka lite frukost och klä på mig något. sedan ska jag hem till lisa för våfflor och o.c maraton. niiice man

HERE WE GO AGAIN

Woopsi, tog bort alla tidigare inlägg. Så nu blir det svårt för er att veta vad jag gjorde den 5 september och så vidare.. men ingen skada skedd! Nu ska jag börja skriva lite då och då igen hade jag tänkt. Vet inte varför, men antagligen så tycker jag det är kul. Kan vara gött att skriva ner vad man gjort, (bara för att man så gärna vill att hela världen ska få veta vad man har gjort) eller om något annat som kan intressera en själv, eller andra. Let's see, helt enkelt.

Har inte haft min data på cirkus en månad nu, det har varit skönt och tråkigt på samma gång. Skönt för att man märker att man faktiskt klarar sig utan den. Och tråkigt, för att ja, när man har tråkigt så är ju datan ett rätt bra tisdfördriv. Iallafall, nu står min data i köket på vår "bardisk" och där står den bra. För då blir det inte så att jag fastnar vid den och slösar så mycket tid på all skit som står on the world wide web!! Ja, tror att de flesta förstår vad jag menar nu..

Vidare till idag då. Jag har sovit, vaknat, och sedan legat på en sån där underbart skön uppblåsbar dubbelmadrass och spelat lite tv-spel (ÅT HELVETTE MED BILSPEL SAMT FOTBOLLSSPEL!! supermario ska det va) och chillat med Anton. Det rekommenderas på de närmsta infallande Alla hjärtans dag dagar framöver för er som inte har testat! Vi åt kakor till frukost, och sen till lunch åt vi pizza från igår. Har jag nämnt att jag är lite mullig runt rumpan? 

Jag skippade träningen idag, igen. Har inte tränat på länge nu! Jag har sån huvudvärk hela tiden så jag har ingen lust till och springa runt och tappa benen någon meter bakom sig. Men när allt lugnar ner sig, då ska jag träna. För man ska göra det man mår bra av, mår man bra av att träna och trycka gasen i botten, då ska man göra det. Mår man bra av att bromsa och känna efter lite och ta det lugnt, så gör man det. Det var mina visdoms ord för idag.

NU blev detta alldeles för långt, har lovat mig själv, och alla mina fans, att inte skriva långa inlägg. Kan va jobbigt om det blir så varje gång.

Bara ett litet p.s..
såg ni Melodifestivalen igår? Shit och Gud vad fint det var när den utvecklingsstörda kören sjöng! Jag började lipa direkt. Ååh, kärlek kände jag i den stunden. Fan vad människor är fina!! Speciellt sådana glädjespridande själar.


RSS 2.0