Sunday evening

Nu har jag återigen landat i min säng. Den är fortfarande nybäddad och go. Det gillar jag!  

Helgen har varit lugn, i lördags morse tränade Anton och jag körde bil. Sedan gjorde vi nada, Anton var trött o tråkig och jag var lite sur över detta för jag var pigg o jätte rolig (enligt mig) såklart. Så när han somnade från mig för femtioelfte gången la jag mig ute i soffan för jag var rastlös som fan och blev då as allergisk, sen kom Anton och hämtade mig och så somnade Anton igen, och sen jag........... Lite info bara.

Imorse var det jag som var o träna i strålande solsken på underbara Alströmer. Då älskar man fotboll kan jag säga! Dock var träningen slow motion och jag var slow motion x2 men vem frågade om det??
Mimmi Mus var och tittade, sötaste tjejen jag vet! Tyvärr hann vi inte dampa som vanligt men hon e mitt älskade mongo iaf. Sen åkte jag back to Sten och då tittade vi på handbollen och plugga matte. Glass gjorde vi också, med polka i. Detta är något alla borde testa! Skadligt gott, och nyttigt. Hallå bara 12% fett liksooooom.

Har även hittat en as grym snubbe på Spotti, Tyrone Wells. Han gillar jag!

Nu kurrar min mage... men nepp, jag orkar inte hämta något tuggbart. Imorgon bitti ska jag och Erica till gymmet, jag ska nog bara chilla för är slö och fortfarande ont i huvet. Så det så! Men ändå. Snart är det februari. Hur fort går det inte? Inte mig emot. Nu ska jag och mitt torra ordförråd slagga. Nattii


Morgon mys med mysvovven, ser dock halvporrigt ut, det var det inte..





Helgens poose, dock utan nättröjan denna gång!


Nu kryper vi ner i sängen och kollar Beck


Time forgets

Ligger nyduschad o nyskrubbad i min nybäddade säng i mitt nystädade rum med en massa ljus tända och lyssnar på Yiruma. En cool kines som klinkar piano. Jag har det rätt bra. Dock har jag ganska ont i huvet då jag imorse på träningen fick ett stenhårt skott rätt i tinningen.. Svart och snurrigt blev det och jag var lite rädd, för jag gillar inte sånt. Åkte hem och sov till 15.00, antingen bara för att jag kunde/ min hjärnshake pallade inte trycket eller för att jag la mig 04.00 inatt då vi bladade på sämsta trycket ever...

Tillbaka till något vettigt. Jag väntar på Anton som är ute och härjar på stan. Cool är han. Jag måste ner och låsa upp dörren så han kan klanka in här och lukta öl och lägga sig brevid mig ifall jag råkar somna... Hm, kanske borde ta fram extrasängen åt han. Jag har ju trots allt bäddat rent, eller ah okej, mamma har(!)

Ni borde faktiskt lyssna på Yiruma någon gång. Han är cool som sagt. Trevlig lördag till er alla, från mig.


Yo lovers

Igår var det onsdag, och jag låg bara i sängen och chillade mellan skolan and the träning. Låg och kollade gamla bilder. Ni vet såna där man framkallade och satte in i album! Ha-ha. Det borde man iof göra med alla bilder man tar, men det är jobbigt.. Hittade i vilket fall som helst bilder som jag helt glömt bort fanns, och fick återuppleva gamla goa minnen. När man var liten (och fet) var allt precis som det skulle!

Just nu ligger jag, oväntat, i sängen. Dock inväntar jag inte träning, utan bladning som börjar 23.00 ikväll. Mellan det ska jag hem till Anton och tigga lite massage, har en störd värk i min axel/nacke och det går ju inte för sig när jag ska arbete för AT!! Har redan sovit lite idag på akupunkturen, jag drömmer alltid så konstiga drömmar när jag ligger där med nålar lite överallt. Undrar om det är därför. Tanken slår mig också att det skulle va sjukt jobbigt om jag skulle råka få nålfobi, tror jag får passa mig. Tipsar förövrigt alla att testa på om man har ont någonstans för det är grymt! Undvik dock könsorgan osv.

Slänger upp lite gamla bilder, jag gick nog i 5an, 6an och lite i 7an kanske.. Heheeeh
Här åkte vi båt i Turkiet. Jag blev så jävla sjösjuk så jag ville hoppa i sjön..... Men, vi såg faktiskt delfiner.


Här var vi i (vid) nån flod/restaurang ställe. Det var coolt.


Haha!! Chipstuttar o pösmage..... I was singel 4 sure


Fina lilla mamma


och dadycool


Lillebror


Lite gött poolhäng elleeer


Som sagt..........


Inte så men alltså, min nät-tröja framhävde verkligen mitt bästa jag


Singel, singel, för (nästan) alltid, singel.. ÄLSKA FOTBOLL banden var med mig också


Hehe


swweeett


Gulle





Lite chill i Skånee


Skolavslutning i sjuan faktiskt..... här nånstans bröts fettotrenden



Nu ska jag titta, observera bara titta på matteboken (prov på onsdag) lite, sen packa och sen bege mig! I wish u all a great evening..


Förlåt mig

jag glömde, matdagboken! my bff

Idag har jag ätit,

hembakat bröd till frulle + juice
risifrutti efter träning
mexikansk kycklinggryta till lunch + vatten
hehe lite pyttelite godis, popcorn o chips till mellanmål med erica (ovanligt ja)
tortilinigratäng till middag
macka + yoghurt + vatten till kvällsmat.......

SÅÅÅÅ då, nu hoppas jag i säng! natti natt

Bara tänkte, lite allmänt, att just nu är allting himla grått o kallt o tråkigt o snålt o instängt. Men ändå, allt är himla bra här ändå. Inga bomber som smäller o inga sjukdomar som härjar. Jag mår bra och de flesta i min omgivning också, det är det som är det bästa. Och att man hela tiden ska känna att man lever fullt ut, vad man än gör. Att man gör det man känner för och mår som bäst av!! Visdomsord från smurfen på bolltorpshöjdsv 6

Hehe okej

jag vet att jag suger, ibland på riktigt o ibland på låtsas!! Ne men alltså, datan har varit jobbig o jag har haft nada lust till att texta. Nu har jag det dock. Helgen var godis go! I fredags gjorde jag och Anton hemmagjord glass, en skål med daim i och en med polka i. Blev askalas. Vi åt god mat, som alltid på fredagar hos Stenseke och kollade Beck och myste hela kvällen.

I lördags körde jag bil och sen bar det av för firande av Nicke P. Jag var trött som fan hela kvällen tråkigt nog och piggnade aldrig till men lite trevligt hade vi allt! I söndags slappade jag hela dagen lång, förutom när jag gick en promenad. Idag har det dock känts som om min trötthet som överkom mig i lördags är borta. Gött är det. Jag och Erica vistades till och med på gymmet imorse en timma för lite kondition på löpbandet/styrka för magen o ryggen. Sen blev det risifrutti och tre lektioner. Sen hem, lite onyttigt mellanmål och skitsnack med Ekis. Och nu är jag hemma efter ett till träningspass på konstgräset on Alströmer. Så skönt att kunna träna för fullt utan att vakna dagen efter med träningsvärk upp i tänderna. Nu är vi på gång!! Vecka 7 ska vi springa en mil. Buhu, jag drömmer mardrömmar..

Orkar faktiskt inte lägga in bilder från mitt äventyr från denna helg så jag letar fram lite bilder från i somras istället... Imorgon ska jag på akupunktur kl 07.55, inte as taggad meen det är ju tisdag så det är bara till o le o va glad! Champiooon
















Well weell

Igår var jag och Lisa på Östlyckeskolans kabare. Trevligt sällskap o en bra kabare gjorde min tisdags kväll med andra ord. Faktiskt rätt kul emellanåt! Och så små dom är, eller ah nu är dom ju stora. Men hallåå, det var skit längesen jag gick i 9:an?? 

Innan kabaren så var jag och Erica och tränade en sväng, det gick inge bra. Kanske inte as bra att träna efter man gjort akupunktur får jag nog erkänna. För yr, illamående och trött blev jag nästan direkt. Blä, tyvärr råkar jag ha en tid inbokad på torsdag också, då vi har löpträning/fys. Woooops. Ne men helt seriöst är det lite piss för vill träna fullt ut så jag blir lite tränad någon gång, men hellre bota huvudvärken så jag får väl chilla hela enkelt. Det är jag bra på.

Denna dagen, onsdag, har gått fort. Tre lektioner skadar inte vill säga. Jag och pappa har kört en sväng, eller okej, jag körde. Jag fick bilen att åka ända bort till Noltorp och runt där borta och tillbaka. Coool(!)


Nu ska jag slappa o ladda inför träningen ikväll. Spel står på schemat o eventuell löpning. Gött mos! Halv tio är det dags för bladning igen, längtar inte as mycket. Men ska vi till Spanien så ska vi väl jobba för det. Boring inlägg, men en update bara liksom. Skumtomte hej


HEHE

Sängen höll fast mig imorse, bokstavligt talat. Äsch, någon vacker dag i maj så kanske jag åker till gymmet innan skolan. För det verkar inte va min grej. Dagen har gått fort då vi bara hade tre lektioner. Nu ska jag skriva en engelskahistoria och sen inte göra så mycket nyttigt tills träningen börjar. Så det så!!


Någon morgon när jag var aspigg

I wanna see the signs

Hej festisar. Hade inte tänkt skriva vad jag gjort sen sist, för det är det enda jag skriver här har jag tänkte på. Så ni får själva gissa, eller okej nej, kan väl säga att jag var hos Mimmi med Majsan, som sagt. Fick skjuts på moppe dit, kände mig så jävla grown up!

(Aja, what the hell ni kan väl få resten av helgen då!!)
Söndagen har jag spenderat som så många andra hos Anton. Tycker det är mysigt där, fortfarande. Och det är jag glad över. Imorse väckte han mig med massa kramar och pussar överallt, sånt är också mysigt, fortfarande, även om klockan bara var elva. Ibland är han dum och inte så mysig, men det är bara ibland. Vi låg och gosade, sedan åt vi frukost. Satte på en Beckmovie och bara dega och gjorde ingenting, som man för det mesta gör när man är "ihop". Häääääähä. Sedan så bakade jag och Lisa, Anton diskade. Vi gjorde två daimtårtor och en plåt kärleksmums. Jag hann smaka en liten bit tårta för sen vad jag tvungen att åka till Holmalyckan o agera prisutdelare. Fjortistjejerna, som spelade en bedrövlig fotboll förövrigt, tyckte nog det var ascoolt att få pris av mig, det är jag helt överygad om. Efter det tog jag och Papi oss en liten övningskörningstur in dah Bolltorphood, och jag fick bara(!) ett kärringstopp. Väldigt lyckat faktiskt.

Sedan så har jag umgåts med mina päron framför tvn, när man träffar sina föräldrar/förfäder/what so ever lite mindre än vanligt så blir det trevligare att ses och samtala har jag nu förstått. I Like it. Mindre tid åt folket=mer socialt/normalt umgänge.

När jag råkade gå förbi Teddys rum så låg han där inne och snyfftade som om hans hjärta blödde. Jag gick in och kröp ner under täcket och frågade vad som var felet, fick ett halvflummigt svar tillbaka (ganska självklart då han inte kan tala) att hans gula dräckt var borta och att han skulle till skolan imorgon. Så jag tröstade honom lite, och tog upp min mobil som fick agera ficklampa och läste en Nicke Nyfiken bok för honom. Han glömde bort att hans favorit dräckt var i tvätten och tog fram en Nicke Nyfiken docka under kudden och låg och pussade nöjt på den istället. Kände mig som en snäll syster då. Lite mysigt att få vara det ibland, för det är jag inte så ofta. Fy mig...

Hej Romanen Om Ronias Äventyrliga Söndag. Nu ska jag lägga mig under mitt egna täcke, sakna en stor, varm, gosig och snarkande kille, och sova gott. Imorgon bitti drar jag till gymmet en sväng innan skolan, börjar elva!(hehee)


Matdagboken (mitt fusk för lördagen, vaniljglass med chocklad o sylt)




Vi busringde från busring.se, ganska kul alltså. Inte så att vi snart är vuxna o så nejneej


Gos med Nicke Nyfiken



MATDAGBOKEN IS BACK, har fuskat två gånger denna helgen. Eller ok, tre-fyra. (lite chips, lite cookies, lite glass/tårta- men ni vet, hembakat=supergott, supernyttigt, superokej!) Annars så har jag ätit det vanliga, frulle lunch, mellis, middag.


Idag var det mackor till frulle+juice
ris, kyckling o sallad till lunch
2 päron till mellis
Potatisgratäng och chilibiffar till middag
och så har jag självklaaart druckit massa vatten!!


It ends tonight

Tudels världen! Gårkvällen blev grymmebra och mysig. Vi satt på det där after work grejen (dock inte så god mat till min besvikelse....) till åtta ungefär sen drog vi oss, några hemåt, andra utåt. HEHE jag drog hem. Kul iallfall, nu är det bara alla andra som också ska bli mydiga så blir det ännu kuligare!

Jag tog mig en promenad hem och väl hemma åt jag igen, lasange denna gång och då blev jag mätt. Sen åt jag lite chips... det var inte så gott som jag minns. Blev typ ledsen, men antar att det egentligen är bra! Jaja, sen slappade jag (kollade på Let's dance) I know, I'm lame. Sen kom Anton och ungefär då somande jag. Ehee

Imorse ställde vi klockan, njöt av att ha tid till att ligga o dra sig, o sen gick vi upp lagom till att mamma hade bakat bröd och cookies. Sikken frulle va!! Och bara så ni vet, hembakat får man alltid äta och det är alltid supernyttigt och gott. Sen tog vi oss en promenix och nu inväntar jag kvällen som jag ska spendera med Mimmsan o Majsan. Wääääää. Vi ska äta mat. Haha skoja men ah, ne.

Ha en bra dag hej!










Nu sitter jag faktiskt ner

så då kan jag hälsa er att denna dagen inte varit as kul. Har vart sur, sur och lite surare. Men fick sovit lite när jag kom hem från skolan/gymmet så nu får det räcka! Happyface on.

Ska strax ta mig ner till stan o möta upp Lollo o sen fixa hennes hår, sen ska vi käka o fira att hon blivit vuxen på Mongiamo. Have a nice friidaaayy!!

Btw, jag äter fortfarande. Bara för jag inte skrivit ner det här så äter jag ändå! Det kan jag lova. Har fortfarande inte ätit onyttigt!! Eller ah, iaf inte chips, kakor, glass och sånt.

Ooh baby baby it's a wild world

Jahopp, torsdag idag då. Jag råkade precis spilla parfym på alla mina fingrar typ och att tvätta bort det var det inte ens å tala om. Det luktar as mkt! Gott iochförsig men lite to much av det goda. JAJA

Dagen började bra med akupunktur, äntligen, underbart var det. Och sen var det skola till fyra. Mindre underbart, hade en as störig vikarie sista timman som höll ut på sista minuten trots att vi inte hade gjort något på halva lektionen. Gubbjäveeeel. Sen vart det hemåt, jag städade köket för det såg som vanligtvis förjävligt ut (och det är bara jag och mamma som bryr oss) och sen har jag packat ner lite skit för ikväll/imorgon. Ikväll är det träning, tydligen ska vi inte kunna gå imorgon, och då undrar jag hur det blir då jag inte kunnat gå efter de andra träningarna som förmodligen varit rätt softa.. ehee, och sen hem till Anton och sen till jävla bajsbladning kl 23.00. Sen hem till Anton igen o sova lite innan vi ska upp o träna. BUHU, ser inte fram emot det nu. Men imorgon kväll ska vi fira Lollo som blir stor!! Roligt. Så vi hörs när jag har satt mig ner vill säga. Lots of love, och mimmi, uppdatera fffssss



Ska ha mina nya skinande rena o vita converse ikväll/natt och jeans med hål i. Strejk againt winter and kyla here I come!!!


Onsdagen den 12/1

Håller på och steker hamburgare till mig och Anton som anländer strax. Blir käk och lite tjöt innan han drar på sin träning, och sen åker jag till min! Nu börjar det igen.... Att tiden går åt till att vila, plugga, träna och till sist umgås med folk. Rutiner kan man kalla det.
P.S jag har fortfarande ont i mina ben, väldigt ont.

And then it's like I fall from the skye

JAAA, jag fick leva ännu en tisdag. Skolan började kl 08.00, något ungefär sådär i tid så klev jag och Ekman in genom dörren till engelska lektionen där vi i ring fick sitta och dela med oss utav våra nyfunna erfarenheter/äventyr som hänt på lovet. Det var en väldigt händelsefull och intressant ring ska jag be att få tala om. Sedan hade våran företagslärare fått benet gipsat upp till höften. Och nej, inte det benet utan ett av de andra.. (Sluta snuska er) Så vi njöt av våran håltimma och satt och tjöta. Sedan skulle vi utsätta oss för Palmen, hon hade klippt sig på lovet och där stod hon och skulle se söt ut. She's a witch bitch!! Jaja, vi räkna iallfall matte. Det var konstigt. Ovanligt, jag gillar det inte men okej liksom, I have to.

(SEEDAN) Så hade vi företagsekonomi igen (alltså håltimma,igen), då tog jag och Hanna Ahlis oss en promenix till sjukan så jag kunde få mitt vaccin för influensan/svinis så jag ska förhoppningsvis få slippa den skiten. En vända på staden blev det också, sedan var det dags för Britt-Marie-Andedräkten och Administration. Vi lärde oss att skriva brev, hon sa to me att "du var ju minsann duktig på det här, och ooooj vad fort du skriver" Score, äntligen en lärare som säger att jag är bra på nåt! Att klinka på tangenterna........ Jag är inte bitter, inte jag int.

Hade tänkt träna idag, dels för att min träningsvärk gör ont och den behöver mjukas upp(!) och dels för lite umgänge med Lollo och Erica. Meeen min mamma hann ikapp och sa att det var inte bra för vaccinet. Så nu ligger jag här, japp in my bed. Och det lär jag väl göra hela kvällen. Gutt är det

 


-Fattar inte varför jag ska räkna ut detta om det ändå saknar lösning, sa jag till lärarkandidaten. -Ne men du ska kunna det om du ska bli proffs i matte. Ungefär där nånstans brast jag i hysterisk gråt.


Nice är det att mitt ben ser ut som spagetti.


Nice är det att vi är vi!


MATDAGBOK I BILD, MELLANMÅL! (Dock stod inte Hanna på menyn, idag)


-Oj vad blek du blev av blixten, vänta vi tar en utan...


-Oj, hehe vad cp du såg ut utan...


Ässch, för mig får du vara både blek och cp!! Love you anyway dude


Gick runt lite i dessa dojjorna som jag köpte i Frankrike i somras. Aldrig använda. Bra Ronia.

Okej back 2 the heavy thing. Matdagboken! Är ni spända?? Har ni väntat? Inte kunnat sova? Det är okej, här kommer den.......


Frukost- Två skivor hembakat bröd, ost, skinka o gurka. Juice.

Lunch- Ris, hamburgare(?) och hamburgarsås(?) (fråga mig inte) och vatten.

Mellis- Vindruvor och juice. (bildbevis)

Mellis x2- hembakat bröd, med pålägg på och alla vet vad det är vid detta laget! och flingor o mjölk.

Kvällsmat- potatisklyftor, fisk, tzatsiki, sallad och vatten.

 

Okej, (fuskdagboken kallar vi detta) när jag kom hem så stoppade jag en pepperkaka i munnen, men den smakade gammalt så jag spotta ut den! Stolt. På typ ett och ett halvt dygn har jag inte stoppat något jätte onyttigt i mig. Sucks to be me.

P.s jag klagar inte alltså. Jag har inte blivit satt på diet, om det nu verkar så. Jag har inte blivit tvingad, jag har inte fått för mig att jag ska/kan/kommer gå ner i vikt av detta. Jag har inte anorexia, HAHA. Jag vet med andra ord inte varför jag gör detta, men jag vill testa. Kanske att jag mår bättre? Så, ni som undrar. Kram på er


Tar tillbaka

allt jag sagt om hur underbart det är att ha tränat första träningen på försäsongen. Vet iof inte om jag nånsin har sagt det, men jag håller inte med dom som säger så. I'm dead walking for the love of Gad. Jag hostar lungorna ur mig (ne okej, en bit upp i halsen bara) för min astma gillar inte kall luft, jag har ont i vaderna upp till axlarna och sen i huvudet men det hör inte till. Ha ha. Känner mig som 50+. Jaja, nu vart det igång. Jag ber till gud att jag inte blir sjuk bara så jag missar och måste ta igen, för då är det piss i helvete jobbigt. Och lite tagg denna säsongen är träningslägret i Spanien den 23 mars!! Hur gött?? åååh jag ska fan bada i havet... eller kan man göra det då? jaja, jag kan.

Tillbaka till min matdagbok
Mellanmål= Två skivor hembakat bröd med ost o smör.
Middag= Köttbullar, potatismos, lingon och sallad. Ett glas vatten till det.
Kvällsmat=Ost, tomat och skink paj med sallad. Ett glad vatten till det.

Min första dag blev helt okej nyttig ändå. Har bitit tungan av mig flera gånger när den varit på väg in i frysen.... Imorgon börjar skolan klockan åtta. Är fett taggad. Ett och ett halvt år kvar, bite my as vad gött det är.
Nu börjar det klia på hakan som det gör när jag hostar, har ni tänkt på hur hosta smakar? Det smakar konstigt. Inte äckligt, det bara smakar.


Oerhört attraktiv faktiskt, jaja piece of cheese

Alltså

Jag åt mat för typ en och en halv timma sen. Nu är jag hungrig igen. Jag är hungrig jämt. Måste börja skriva matdagbok....... Ska jag skriva den här? Okej, vet att ni vill. Börjar med dagens intag då loverssssss

Frukost= Två rostade fullkornsmackor med ost,skinka o gurka på. Ett glas juice till det. Nedrans, nu ringer telefonen, varför ringer någon på hemtelefonen mitt på dagen?? PUCKO, jag tänker inte svara dig:):):)

Okej back to buisness(stavning) Engelska B-byebye bra betyg.  HEHE lägg märkte till hur b det lät!
 
Lunch= Kyckling med pasta, ett aaasa stort vattenglas till det plus ett till glas treo.

Resten kommer ikväll!1 vänta med spänning. Fan, vi har glass i frysen...

Home sweet home

Dagen började as bra! Blev hemskjutsad av Anton and his mother för de skulle vidare till Sahlgrenska. Väl hemma på min äckliga trappa slår det mig att jag inte har några nycklar på mig. Lite skadeglatt tänker jag, då får jag nöjet att väcka Daniel så han får öppna för mig. Så jag står och plingar, sparkar på dörren och håller på och låter som *piip* rent ut sagt. Hunden skäller som en jävla *piip* rabieshund och jag börjar bli förbannad, varför i *piip* vaknar han inte för? Har han kul eller?!

Jag går runt till baksidan, gör snöbollar och kastar på hans fönster. Det gick nästan sönder en gång då jag råkade kasta en isboll.. Där står jag i cirka 7 minuter och träffar fönstret ibland och ibland inte, folk som råkar ha tagit en morgonpromenad förbi vårat lugna fridfulla kvarter/åker tittar på mig och undrar vilket psykhem jag har smitit ifrån. Ehee, till slut slår det mig att han kanske började skolan idag. Jaha. Blir lite sur över att jag inte fick chansen att bli sur på han för att han inte f*ppiip*cking öppnade åt mig men okej, nu blev det bara pinsamt. Jag lunkar över till grannen som lider av typ depression eller nåt, han har tydligen gått in i väggen, aj. På vägen dit ser jag att han sitter o tittar på tv. Jag knackar på för att få låna telefonen, men gubben öppnar inte. Jag kan dock inte med o bli arg, porren lockade väl mer än mina behov.

Jahopp, går till nästa granne. Icke hemma. Sen går jag förbi Erica Ekman (vågade inte väcka henne, klockan var ändå vara tio på morgonen) och till mina kusiner. Som tur var var min moster hemma så hon körde mig till sjukan så jag fick hämta the nyckel hos mami och sen hem. Puuuh, lite för mycket morgonäventyr för min smak.

Så nu är det soffan och chillmode som gäller. Ikväll är det första försäsong träningen som står på schmeat. Min kropp är inte på topp, men det skiter jag i för här ska det tränas! Har precis druckit två treo och hoppas på att huvudvärken släpper lite. HEEEHE, vill baka cookies. Fast ne, jag ska vara nyttig. Funderar helt seriöst på att skriva ner allt jag äter. Bara för att se hur äcklig jag är!! Kanske avskräcker mig lite från det feta goda livet.... (sorg)




Mitt tredje hem, omklädningrummet<3 love that place like cheese

En liten bit av vårat försäsongschema, ser rätt slappt ut- jag lär bli spagetti

Söndagspromenad som var nära att sluta illa för gamla stela Åke


Go nattmat elleeeer? Varma mackor, ost, skinka o oregano! Jordgubbssaft..........

Anton mobbade sönder mina tår (Mina till höger, hans till vänster) Min joystick är numera hans favoritgrej att skratta åt

Yeah, I Wish!!

http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&feature=player_embedded#at=163

Haha, rätt så fancy tycker jag. (Pil upp mot länken)

Black and white

















Okej. Sanningen är att dessa bilder är jätte onödiga och jätte tråkiga. Men om ett tag så kanske dom blir värdefulla. Kanske. Kanske inte. De fyller upp bra iallfall, det får ni hålla med om.

Nu ska jag ta min kropp som inte känns helt hundra och gå och lägga mig. Pensionärsunderhållningen slutar tyvärr nu vid midnatt. Då tar barnprogrammen över, nothing for me really!!


Sa någon slapp?

Ja det är väl jag iallfall. Ligger framför soffan på en madrass och glor på Lets Dance. Pensionärsunderhållning, och jag gillar det! Idag har jag inte gjort mycket. Så vi hörs när jag har det. Kram


5/1

Det har gått fyra dagar på detta underbara nya fantastiska år!! Och alla dagar har fallt mig i smaken. Igår återförenades jag med Mimmsan och Majsan. Vi tog en fika på Gårds och tjöta. Long time no see!!
På kvällen var det middag hos Anton med spel och sen massa Beck. Jag klagade inte.
Snart ska jag ta Antons cykel och cykla biten hem till Hanna Ahlis, vi ska mysa!! hihi. Hörs later loveers
Jag och min snea käft önskar er en trevlig dag!

01:11

Jag och Lollo körde på bra ska jag tala om! Svettig (var jag) och röd (var Lollo), men det är precis så det ska va. Har ikväll lärt mig hockeyreglerna, och fasen hockey är ganska kul ändå. Jag var as bra på det, ifrån soffan. Ehe
Nu ska jag och min neger gå och lägga oss. Antingen bara lägga oss liksom, ja ni fattar, eller så lägger vi oss i soffan, ja ni fattar. Dilemma. I-landsproblem. Älskar det!

Hihi

Okej, det enda jag gjorde som var as kul var att titta på Unga mödrar och Top model. Och så åt jag fyra kakor. Sedan fick jag damp och slängde massa gamla kläder, inklusive underkläder från typ femman. Sessy times.

Sen fick jag ett sms från Lollo som var sugen på att träna! Gött mos att hon tog tag i det för jag har varit träningssugen hela dagen. Så nu ska jag slänga i mig mat och sen bege mig mot gymmet. Sen hem en sväng och sen hem till mitt andra hem, hehe. Vi funderar på att antingen köpa revbenspjäll, potatisklyftor och en asagod sallad, eller göra toast. Plånboken lär ju bestämma vilket av dom, men faaaaaaaaaan vad gott eller. Jaja, denna dagen har varit go och fan vad jag har tjötat. KRAMIS


Ensamtid

Idag har jag inte ont av att vara själv och bara gå runt och göra det som faller mig in, som tex att städa köket så att mamma blir glad när hon kommer hem från jobbet. Eller gosa med hunden som ser lite ensam ut, eller att plocka ur garderoberna och rensa bort all skit som jag inte använder längre. Plus att jag har känt mig lite hängig det senaste dygnet, så jag kurerar mig kan vi säga. På mitt egna vis. Och att kunna vara själv är rätt nyttigt tror jag att jag har hört nånstans, men ganska tråkigt i längden.

Nu har jag degat i sängen ett tag och ska få i mig lite lunch för att sen göra något annat as kul här hemma!


Summerdays



Jag gillar att titta på gamla bilder, om och om igen. Och idag gillade jag denna bilden lite mer än de andra.
Den är tagen i somras då vi var i Frankrike...... Snart är det sommar igen!
Tänk, ganska snart iallfall. Fan vad härligt det är med värme, sol och bad.
Mmmmhm å med det sagt, dags för nattmat!

Skyna skynda

Äääh, kom igen nu! Har en sån jävla huvudvärk. Har haft det de senaste två veckorna nu. Den kommer smygandes på kvällarna och biter sig fast, det enda som på riktigt hjälper är när Anton typ trycker sönder punkterna på skallen på mig som gör ondast. Och nu är inte han här.. Ne men ska till min älskade akupunktur den 13, men vet ni hur långt det är dit eller? Och huvudvärken börjar bli ett handikapp. Det gör inte lite ont med andra ord. JAJA emo cry på mig

Ska slänga mig i soffan nu med något ätbart till och bara glo, sen sova och hoppas på att jag inte vaknar med ont i skallen imorgon också!! Skynda skynda bort huvudvärken för jag vill börja det nya året på mitt sätt, med träning, umgänge och sånt kul! gaghhaaa, peace love and understanding

Samtidigt är jag glad, att detta är mitt enda såkallade problem/dilemma/pluttiga klagomål! Plus att jag är fattig också, men det väger upp att må bra! Så som jag mår just nu.


Bild tagen för exakt ett år sedan

To happy to care tonight

!!!!! 2011

Jag lade bloggen åt sidan ett tag för jag kände att jag inte hade så mycket att erbjuda. Nu har jag laddat upp med skidåkning, träning, nyårsfirande med goaste vännerna (saknades dock några), inventering på willys, mys i soffan och promenad i Nolhaga.

Känslan av att 2010 är över och ett minne blott är hur skönt som helst men samtidigt lite läskigt- För det första, vi har bara ett år kvar att leva enligt indianerna. Och för det andra så har detta året varit bland det jobbigaste och bästa året samtidigt. Plus att detta året blir vi freaaking vuxna.
Jag har faktiskt lärt mig mycket om mig själv och jag har hittat tillbaka till den jag vill vara och genom det träffat en massa underbara gamla goa vänner, igen, och nya! Jag har förstått vad som är viktigt och lärt mig ta vara på det mer. SÅ! Nog tjatat.

 Nyårsafton firades med vänner ute i Bälinge, där allt förövrigt händer, och vi hade grymt kul! Vi åt middag, lekte lekar, åt och drack gott, körde limbo och dansade. Vid tio tiden dök även några grabbar upp och vi fortsatte kvällen som innan. Vid tolvslaget skålade vi alla i champange ute i trädgården och jag fick den bästa nyårskyssen(smör på alla som skriver så, men det är sant faktiskt), plus några till läppstiftspussar.

Runt halv tre tiden drog vi glada och svettiga hemåt för dagen därpå väntade inventering på Willys. Jag vet, jag har sagt det förr, jätte ovärt, egentligen. Fast 800 kr såhär dagen efteråt känns bra för en fattiglapp som mig. Jag och Anton räknade snabbast och bäst, sa gubbarna som höll i det iallfall. Fast det var vi och 14 åriga tjejer så kanske inte ska ta åt oss så mycket trots allt.

Vad jag har gjort idag skiter väl ni i tänker jag, så jag visar lite bilder från nyår, julafton och idag istället!! Allt i sin ordning, jajamen ni känner mig.
































RSS 2.0