Lov

Uppe med tuppen(eller) och snart på väg mot Borås simhall. Ha en bra dag, själv tänker jag ha en blöt sådan.

Dagens halva outfit får ni glutta på tills vidare! Tjing

 


Life

Livet har inte riktigt velat hamna på den här lilla vita sidan det senaste. Det har vart full fart, eller ingen fart alls på mig det senaste och har inte riktigt haft lusten att dela med mig av något. Men nu så, nu är livet sådär att det passar att dela med sig av. De senaste två veckorna har vart fullbokade av körlektioner som till slut ledde till körkort, och innan det teoriprov och landsvägskörning.
För exakt en vecka sen idag så kan jag säga att jag inte sov en blund utan låg bara och väntade på att få köra upp. Det gick som sagt bra och nu är det jag som gör vägarna lite roligare. Var ganska bra att jag tog kortet i onsdags för då har jag kunnat hjälpa till med flytten som vi har hållt på med i helgen. Har haft världens finaste vänner till bärhjälp. Och min käre lilla fjant som övernattat där med mig. Hans ben är inte riktigt som det ska så vi har bara legat stilla, iaf han, medans jag har servat och gjort allt för att han ska ha det bra. Jag har vart sjuk, och blivit frisk, och spelat kycklingcupen. Det var skitjobbigt för min kondis försvann tydligen med sjukan jag hade vilket jag inte alls var beredd på. Men vi gick vidare så nu har jag fotboll i 14 minuter inplanerat på lördagen någon gång.

Idag har jag vaknat upp brevid min going, åkt till ica och köpt frukost, lagat frukost och tittat på film och myst. Sedan hämtade jag Teddy på kortids och åkte hem och lagade mat till honom. Pluspoäng till mig.
Imorgon drar två galna bilar mot Borås och lite äventyrsbad! Tyvärr får man inte ha en sån där slöjbaddräkt som täcker hela kroppen där så jag får väl köra på bikini. Otagg på att visa upp den blekta kropp som finns under alla kläder som jag pälsar på mig såhär i de kalla tider.. Får inte glömma o raka benen imorgon innan vi åker, annars lär jag ju inte glida i ruschkanorna. Sedan på kvällen ska jag och Anton mysa till det lite, vi firar 2 och ett halvt år. Wii, tänk vad tiden går! Kan verkligen inte föreställa mig ett liv utan honom. Kommer inte ihåg vad jag gjorde innan jag träffade honom. Antagligen något tråkigt.
Godnatt alla stora som små.
min nya älskling!

RSS 2.0