MORRIS

Rimmar på torris.
Nu har jag äntligen gjort allt jag bävat för! Skolmatchen, check. Sjuk match som resulterade i vinst! Kycklingcupen, check. Vinnare i gruppen-semi på lördag. Jobbat och tränat i holma, check. Nu är läget så att min kropp är jävligt slutkörd och ikväll ska jag inte röra en fena. Sitter hemma i Stenseke soffan med Lisa och slappar och kollar resor. Vi drar antagligen under uppehållet från fotbollen i sommar!! Inte bara hon och jag då, hehe, utan hela familjen plus lilla jag. Hade vart gött att kunna boka snart så man har något att längta till.

torsdag

Idag tränade vi på konstgräset för första fången, lyx jämfört med kikplan. Imorgon är det match, hejaheja. De vi ska möta vann sin match med 13-1.. sitter nu i soffan och kollar cancergalan, fan va jobbigt sånt är. Har redan lipat i en kvart nu. Livet e bra förutsägbart. Därför ska man uppskatta saker som en eftermiddag i en god väns sällskap. O imorgon ska jag uppskatta min pojkväns sällskap. Emotionell kram från mig. Dags o sova snart känner jag.. suger o somna o vakna själv dock! Föck you Anton

godnatt

Gud vad det är skönt när saker är gjorda. Just nu vill jag ha söndag kväll när skolmatchen, kycklingcupskvalet o jobbet i holma e avklarat. Då ska jag slappna av ända ut i tårna och sova länge länge bredvid den jag gillar mest! Where's the love ya all?!

Only girl in the world(room)

Tjuleelo. Sitter i Antons rum, nyvaken och allergisk. Han har katt. Jag är allergisk mot katter.
Han och jag umgicks i en timma, sedan gick han ner och plugga matte och jag somna.. skulle egentligen skrivit en träningsdagbok men tycker inte om att ljuga så jag skriver inte den idag! Iställer har jag förberett inför två intervjuer jag ska ha imorgon ang vårat projekt, och börjat pilla lite på rapporten.
Har ingen cykel så får väl ta och gå hem snart. Fan vad jag bävar. Kram från min röda näsa

Mehmeheee

Hej fellows! I'm so sorry, men jag har helt enkelt inte haft någon tid över till att sätta på datan och skriva några rader. Hatar när andra bloggare inte uppdaterar typ sju gånger om dagen, men tja, man kan ju inte hata sig själv som sagt. Inte för jag kallar mig själv bloggare, jag är bara en sån som skriver massa strunt för jag inte har något annat för mig!

So well well, sen sist vi hördes har det hänt en del. Såväl glädje som sorg, okej skippa sorgen, men det har varit händelserikt och chillmode.

Egentligen bryr ni er kanske inte men jag har en läsare som inte har så mycket för sig så, Mimmi enjoyy..
Lördagen bjöd på födelsedagsfika, det var gott och trevligt. Sedan på kvällen var jag med en tjej som jag sommarjobbade med och vi tog det coolt med film och tillbehör. På söndagen övningskörde jag och sen var jag på stan med Anton, efter det kollade vi resor till Bulgarien/Turkiet (Gud om du nu finns, ge mig en lott med vinst), later on var det träning och sen sov Anton här. Gahha, för första gången på 1 och nästan ett halvt år fick han sova här innan en vanlig fucking jävla bullshitiiing skoldag. Det firade vi med ett skalat päron!

Idag är det måndag, och jag invigde mitt hatobjekt-vinterjackan. Den är två år för gammal, och brun/grön. Äcklig är den. Dock varm och skön så jag var lite halvnöjd när jag stod och glodde på killarnas skol-sm match som de förövrigt loosa. Längtar INTE till fredag då vi tjejer ska spela. Min kondition i dagsläget räcker ju runt halva plan och tillbaka. Crap Hoole.

Jaja, efter skolan gick jag hem till Hanna E och pluggade. Det gick bra, så vi belönade oss med att cykla till Nolhaga och titta handboll. Det var as kul, när matchen var slut.


Den är lite bränd, vill du ha en ny? -Eh nej.

Hehee, hjärtegulleeet. snutte och älskareeeeeeen Mmmhmhmhm!!

Anton blev ledsen när han inte hitta nånting i brallan.. jag med. Och mest Henke Larsson


Kvällsmacka. Med ost


The cheese is going doooooooown!!


Ja, man har den i munnen och så snurrar den och gör rent.


*Pose*


Majsans super rimm


Erica, din hatt är i trygga händer.


Spex och idol.


Mat för två. Plus massa andra tjejer.


Helgen i bilder. Fredagen i botten och lite måndag och söndag i toppen. (lördagen i mitten) MAhaa, nog från mig!


godispåse

Jag bloggar alltid ganska värdelöst på helgerna, det e liksom då jag vaknar till liv o har ingen tid över till o göra inget-blogga. Har tio min över nu när jag väntar på skjuts till stan så tänkte säga Hello. Igår var jag med Erica o sen åt vi på cyrano med massa tjejer o sen chilla vi@Bos place med idol osv. Idag ska jag träffa mupparna majsan o Lovisa sen lollo! Vi hörs imon, då har jag säkert inget o göra eftersom jag glömt mina ekonomi böcker i skolan. Ehe P.s mimmi, jag kan inte kommentera dina inlägg??! Och jag har visst något att göra. Äta ost. O Fuck you att du inte är med mig idag.

Save up all your tears

You might need them some day!

Nu är jag klar med städningen, så jävla skönt. Enda minuset är att jag inatt måste sova utan mina små kompisar, dammråttorna. heheh

Ska skriva klart svenskan nu och sen kommer en Anton hit på besök en stund. Måste äta något också!! Har bara ätit två päron sen jag kom hem och det funkar inte riktigt. Päronen just nu är föresten ap goda. Nya trenden? Ett päron i fickan.

P.S, jag hoppas ni alla hade en varmare morgon än vad jag hade. Jag befann mig nämligen klockan 08.00 på en freaking iskall (-6 grader) fotbolls plan för att träna. Jag kände inte mina tår en enda gång under hela träningen.. As skum känsla. Och jo, ni hade också wajnat lite om ni hade vart med!

This is my room atm! Kliniskt rent om jag får säga det själv.







TEDDE IS BACK ON TRACK


Grr, sexig 13 åring(?) poserar lite lätt på mallorca med en schysst 
bränna som hon har att tacka sitt dunderbra pigment! och guldsmycken var tydligen inneee

Nu ska jag städa!! fick damp när jag kom in i mitt rum. Måste hänga upp alla kläder/slänga i tvätten så att man kan gå på golvet, börjar bli lite jobbigt att leka inte-nudda-golv. Bädda om sängen, dammsuga och damma. Högst volymen på spotti and then it's on!

Gaha

Svenska B är inget för mig. Antiken och medeltidens litteratur är något jag inte bryr mig så värst mycket om, därför blir det bara en massa skit när jag ska skriva om det. Gaha är det rätta ordet!!

Har svarat på en fråga. Svaret är väldigt kort men vafan, värre saker har hänt. Nu ska jag svara på de andra sex. Hahahhhhhhaha.

Sedan hoppas jag att jag hinner träna med Ekman. Skaka lite rumpa och gäddhäng.

Annars har dagen varit bra, försov mig förvisso men det var bara skönt! Och när jag kom hem och läste tidningen såg jag att jag hade fått näst mest tidningar i laget iår. LOLIPOP men ändå.. Sånt är väl kul? eller ah, jag vet inte. Det är inte så värst askul längre, det är bara kul inomhus, när Majsan ramlar baklänges för hon är så baktung och när Mimmi har så fett mycket damp så man dör lite inombords, och nu har det sistnämnda glädjeämnet bytt klubb. Fan vad jag saknar henne måste jag säga! Det är inte alls lika kul att vara på en fotbollsplan utan henne.

Aja nu skippar vi emotalket och forstätter med Aristoteles o hans genrer!
Latööör


Mobilblooggis

Tjäna din gamla dojja. Fan, jag kom hem kl tio från mitt andra hem, holmalyckan, o tänkte, perfekt reprisen av paradise börjar halv elva. Så jag satte mig lydigt i soffan o tuggade lite på något ätbart. Hopp, och klockan blev halv men inget paradis dök upp i rutan. Då ser jag att det börjar tjugo över elva?! Hallå hur ska vi levande människor orka leva när det går så sent. Sämst. Så nu sitter jag här och funderar om jag ska sova i ren strejk eller om jag ska muppa lite till för dagen o kolla. Gissa vad jag kommer göra?..... ahaaa u know me, the mupp.

Hej hallå

Kände bara att jag måste underhålla mina 7-14 läsare (hejhej!) denna underbara tisdag!! Efter skolan åkte jag och Ahlis till ica och köpte godis och hårfärg, endast färg till henne dock. För mitt hår behövdes tydligen minsann inte fixas till!! HOST

Sedan har vi försökt plugga. Det gick inte alls kom vi fram till. Så nu gör vi ingenting istället! Fett chill.
Ikväll ska jag och Lisa träna småtjejer en timma innan våran träning, taggar som osten inför ett vanligt socialt samtal, ska köra skiten ur småttingarna.

Smell you later. Peace and löve


Hanna har nu joinat den mörka sidan! As sexigt


Här är...........hallonet!

Överskattat

Haha jag suger. Jag har inte gjort något jag borde idag!! Och allvarligt talat, jag kunde inte bry mig mindre just nu. Det blir som det blir och just nu har jag inte krafter till å sköta skolan. Det kommer när jag är på humör, så funkar jag! Som en osmörjd gunga typ.

Istället gick jag ut och sprang, det var skönt, det blåste o regna som fan, och min högra benhinna vakna till liv. Hatar den jävlen, Kurt heter han och han är rätt oskön.

Imorgon ska jag börja med svenska skiten, antiken/medeltien. Who dah fuck gives a heck?! Och så ska jag förvandla en blondi/mellanbrunett till en äkta brunett! Ska nog även lägga lite snus i mitt hår så det händer något postivit i mitt liv. 

Fast jo, lite ljusglimtar har dagen bjudit på. Jag fick följa med Ekman, efter en jävla massa tjaat, och övningsköra. Hon rockadee! Och när jag som bäst låg i sängen och sov så kom min lillebror och kröp upp brevid mig och pekade på sin nya Mamma Mu bok och ville att jag skulle läsa, så då gjorde jag det och fan va mysigt det var. Att få läsa en barnbok och inte tänka på något annat och se hur glad Teddy blev när Mammu Mu fick ärtor på huvet.

Nu ska jag sitta här ett tag till och ladda om. Pöss


Okej

Jag vet inte vart jag har lagt det frostiga hallonet. När jag städat mitt rum, som jag icke har gjort, så kanske det dyker upp.

Här har ni lite bilder från min helg. Varför går helger så fort?! Man somnar, vaknar, somnar, vaknar o sen är den fucking sluuut.

Annars då? Jo tack, jag är trött och behöver ladda upp med sömn känner jag. För jag tar det ju inte alls lugnt i svängarna. I veckan ska jag leva efter- göra det jag borde göra och inte det jag vill göra... Vi får väl se hur det går.

 
Lite lördagsmorgon

 
Lite fjanterier


Lite puss


Anton stod för matlagningen


Och jag passade på att bli en fräsch dränkt katt




(Fan, va hungrig jag blev nu)

 
Jag vet inte riktigt


Mmhm, och jag får plats i sängen som alltid

Och sen var det dags att cykla hem, vi var lite konfunderade över det hela


Cykelturen hem bjöd på fin utsikt


Ja, här ska jag sova inatt


SUNDAY

Ehe, gomorgooon. Jag har nu tagit mig och min feta rumpaa hem till Bolltorpshöjdsvägen 6. Det vankas lite släktkalas you see. Efter det ska jag träna, och sen måste jag städa. Ni kan få se före och efter bilder sen om ni är gulliga. Och ja, jag ska lägga upp en bild på det frostiga hallonet! Så håll utkik är mitt råd.

Kusinerna kommer om en halvtimma och jag står här i morgonrock, bäst jag sätter igång, och framför allt sätter på mig något. Morr HEEEJDÅ


Jag vill ha shorts och en nyckelpiga på mitt ena ben!!

Updaate

Hola, Olla!!
Det var inte en ovärd kväll igår, det var en skit bra musikal och Sebastian Karlsson (my secret lover) vaa grym! Remember him från Idol 2003?? han är den bästa som nånsin varit med enligt mig. Jäjä

Efter det åkte jag hem till Ludvig Modig där det var Fifa turnering, jag drack drickyoughurt och sov i hans soffa. Flashig avslutning på fredagen.
Today, lördag, har jag och Anton hunnit med och äta frulle, kollat på resor och planerat kvällen. Återkommer så att säga! Kram på er alla

Hm, det här var den enda bilden jag hitta på Antons dator..

15/10

Somnade i soffan när jag kom hem, börjar bli en ganska go vana. Ligger nu och väntar på dady som är och köper piizzaa, hör ni hur gott det låter? En firat blir det har jag bestämt. Kyckling, sallad o kebabsås. Ingen jävla ost.

Klockan halv sex ska jag and mami åka en sväng till Scandinavium. Vi ska se musikalen Grease, fick det i birthday present. Hoppas att den är bra, för annars har jag slösat en hel ligga-i-soffan kväll helt i onödan! Och det, vore en synd.



Ha en freeeaking good friday yaa all!


Woopa

Jag blogga inget igår, kändes som en dödssynd. Istället var jag på stan o chilla lite, sedan åkte jag ock kolla på min träning vilket var fett ovärt för osten var ovanligt möglig! Plus att jag hann inte göra my English läxa, Im screwed. Just nu har jag exakt två min tills jag börjar men istället njuter jag av att sitta nyduschad i min säng. Jag ska skärpa mig ookeej, men inte idag!! Nu ska jag slöa lite till sen bege mig. Later låver

Ont more thing

Jag har sovmorgon imorgon! Ända till klockan 11.10.. Sa jag att jag ska njuta??


Hallon

Idag fick jag en liten present på posten av min gudmor i England. Jag fick ett armband med ett frostigt hallon på. Ehhhhhhh, hon har inga egna barn skyller jag på. Men smart som jag är så klippte jag av hallonet! A totally makeover.

Känns som att jag borde dra min händelsefulla dag för er alla där ute, så då gör jag det. Jag har varit i skolan, sedan har jag sovit i soffan (gaghahga dreggel så skönt), efter det pluggade jag lite, haha heja mig på provet imorgon! men jag orkar inte bry mig, i'm living the life anyway liksooom. Doh
Och sen åt vi mat, efter det upptäckte jag att köket var en hinderbana så jag rensade undan lite osv. Later on, jag and dady went for a ride.

Nu har jag gluttat på Paradise Hotell, vilka hjärndöda tjejer det är med i år eller, blir fan sur. Iof är det väl jag som kollar som är hjärndöd men vatusan, säx on tv är ju för vuxna!! Vet att Hanna från stureplan kollar på det i smyg.

Babbelbabbel, nu ska jag fortsätta njuta av puddingarna på Bonde söker fru. Jag Hjärta Tvn

P.S glöm inte grey's anatomy kl 21.00!!



FISK

Som en fisk på torra land var Sverige mot Holland. Totalt urtorra och odugliga!! Inte ens Zlatan var bra, det säger väl det mesta.

Var ute och övningskörde en sväng för första gången förut med dady cool. Och det gick faktiskt bra! As kul var det ju, men jag och kopplingen, vi kopplade inte riktigt.. men snart så! Jag backade till och med, Waha no kontroll but still..

Nu ska jag hoppa i säääng, och sova bort allt det onda ur min kropp.  j a g  v i l l  t r ä n a, j a g  h a r  b l i v i t  t o o  f a t  f o r  t h i s  s h i t.

Up up and away

Jaaaaaa, då var man halvsjuk igen.. antagligen en bihåleinflammation som är på god väg. VILL INTEEE!! Vill va jättefrisk och träna och vara allmänt ball! Jaja, jag ska överdosera näsdroppar och tabletter och be mig frisk. Det hade ju kunnat vara värree liksom! 

Men jag måste bara klaga lite till, vet ni hur jävla ont man kan ha i bihålerna?! Jag, Ms Cool Som Aldrig Gråter, grät (pyttelite, men ändå!) av smärta igår. Så, nu är jag klar. Happyface 2 you all from me








Och till råga på allt så har det nu blivit kallt!! Såhär såg det ut imorse in Bolltorp

11/10-10

Fint datum tycker jag! Nu har jag blivit stor.. ska jag säga varför? för jag vaknade imorse och det kändes som vilken annan dag som helst.. B o r i n g. Men jag tog tillfället i akt att leka nästan vuxen och gick upp och kicka igång dagen med att läsa tidningen. AAHA skoja! Fast ne, jag läste tidingen, men vuxen?! Go daah hell heller.

När jag kom hem från skolan, som förövrigt var as slapp och mysig(?) så hade jag en så satans huvudvärk att jag mer eller mindre däckade i soffan. Anton som anlände en stund senare bäddade ner mig i sängen och pussade på mig tills jag somnade, varför är sånt så jävla mysigt? Alla borde få bli pussade på näsan när dom har ont. Jaja, när jag sedan vakna var huvudvärken och min tillfälliga fräsch-het som jag lyckades med på morgonen borta och då var det dags för middag med thaa family. Det bjöds på thaimat och blåbärs/hallon paj med vaniljsås. Himla gott om ni frågar mig. Sedan fick jag öppna paket och det var faktiskt trevligare än vad jag hade väntat mig.

Den bästa presenten var nog ändå ett handskrivet litet kort från en liten kille! Alla borde få ett sånt kort när de fyller år!! Nu är jag väldigt, emotionell.. Vet ej men det kan bero på att mamma lipa lite och drog min födelsehistoria = jag var ganska halvdöd när jag föddes. Så tur i oturen som man säger! Haha, nej nu ska jag äta piller och sova.
SMEKIS


Pappa gick en promenix vid mjörn, såhär ser det tydligen ut nu! 


Nyvakna tonåringar....


"Nej jag ska då inte vara med på kort." Lilla mormoooor


Långhårig hund som behöver en avmasking snarast med tanke på dess sittställning.

  
Carl-Anton


Dom tyckte mina tänder behövde fräschas upp lite


Och att jag skulle lära mig simma under vatten och ta tid, samtidigt. (Klockan)


(Jag ska sluta skriva under bilderna) (Och ja, jag gillar paranteser)


Eo EO eo

Träning, check. Alla (förutom jag och fem till små smurfar) var bakfulla så det var väl ingen jävla superleauge där inte.. Men det är alltid kul inomhus så jag klagar inte. Bara det att det laget jag hamnar i verkar alltid ha riktigt stora problem med att vinna, sorry ya all!

Historian, check!! Aahmajgad, så jävla skönt. På slutet började jag till och med fatta vad det var jag skrev om och då blev det hela intressant.. Jag är en trogen ateist iallfall! (ingen aahmajgadtro)

Nu ska jag njuta av min sista dag som 16åring med lite hjälp av kladdkaka och Ensam mamma söker.
Hjälp...? Hur fan är/gör man när man är 17?!


Bild tagen för ett år sedan, plus en dag. Viktig info, skriv gärna nere.


Fack

Sitter o skriver/pluggar. Hatar allt som är i min omgivning......... Hatar huvudvärk. Hatar att anton ligger o pluggar i min säng och kan allt som finns att kunna. Hatar att jag kommer va glad om en kvart bara för han är snäll mot mig!! Vill sitta o tjura tills jag ruttnar. Haha massa hatkärlek till allt o alla


Saturday evening

Aså shiit jag är så jäfla full vet inte riktigt vad jags ka skribva om för jag har druckit så himla mycket voddka i min hall ikväll!!! men iaf, jag har kopt nya snygga skor också.. precis dom som min biggest idol har!!! PYSS
/ Osten

Aja, skämt o sido. Är så sjukt irriterad på att det finns människor som är så jävla sjuka i huvet så jag vill bara kasta tacos i deras äckliga flöt ansikten!! Annars har min helg än så länge varit himla bra då va, förlorade dock bowlingen igår men jag var bra ändå! Tro det eller ej, bara ett litet problem.. jag sträckte mitt vänstra baklår?! haha. Det var, tyvärr, inte så farligt så jag kunde spela med Frisco imorse ändå. Klockan kvart i 9 bar det av ut till ingenstans. Och där lira vi intern match. Mitt lag förlorade. Vad trodde ni? Men äsch, vi fick mackor efteråt så va tusan, det var värt det.

Sen styrde vi hemåt och väl hemma sov jag som en liten gris i två timmar. Och sedan har jag haft mitt arsle med mera på Holmalyckan på såkallad lagfest. Och jag som var nyktrast av alla hade roligast!! Och jag som var mest nykter hade nog ta mig fan mest ont i huvet.. Lyckad tjeeeeeej 

Och nu mina kära vänner ligger jag i min säng och väntar på Mr. Slow.... Kram på er alla, ät mycket ost!


as cool bitch cirkus 16 år som älskar att posa i smutsiga speglar.


Säger bara..

..Gurkan!! Haha sikken skön pizzabagare eller.. Nu har jag inte mer att säga för mina ögon trillar igen mer och mer.

 Imorgon blir det middag och bowling på Stures med Stenseke familjen, så förvänta er ingen rolig och tilltalande uppdatering. Vi hörs när vi hörs om jag inte lyckas bryta en tumme eller två! Peace and löve


Kik planen in my heart, kan ju säga att nu i oktober är den inte alls lika tilltalande som den är på denna wonderbara bild.


PUSS

Gick hem från skolan innan datakunskapen för trodde mitt huvud skulle svika mig och trilla av.. tog en treo och sov sedan i en och en halv timma och nu känns det bättre! Fick precis besök av en vilsen kille vid namn Anton som behövde kramas lite sa han. Jahopp sa jag och gillade läget.

Och den där hemmamatchen jag snacka om igår, glöm den.. Vi ska åka till Småland och lira. EHEHee, fyra timmar bussresa. Inte så kul säger jag!

Nu ska jag skriva så fingrarna blöder, typ iallfall. Kram, glöm inte att skydda er!!


Natti

Dagen började lagom stressigt då jag skulle packa mina grejer till skolDM matchen, japp jag är alltid ute i sista sekund. Skorna var spårlöst försvunna.. Så det fick bli en omväg förbi Holma för att hämta mina gamla skor. Whatever really, who cares?!

Sedan var det match på en sjuuukt blåsig plan called Mjörnvallen. Vi hade också 2000-talets kanske mest omodernaste matchtröjor som var flera storlekar förstora. Fast iof så var dom glansiga så ska inte klaga! Jag som varit sjuk var inte så kaxig när det gällde orken, den tröt som bara fan ska jag säga. Efter en kvart så ville jag helst gå och lägga mig på botten av sjön, men icke! Istället sprang jag fram o tillbaka på högerkanten. Eller okej, jag sprang en bit på den.

Vi vann iaf matchen med 4-3 (3-1) så nästa match spelas antagligen hemma på det nya konstgräset den 26 okt. Kul säger jag! Och imorgon är det utomhus äckelträning klockan 08.00, mindre kul tycker jag!

Har förövrigt haft det mys med Hanna E idag, vi åt, och åt mera, och pratade en massa. Sedan var vi och fika på Eksteds med hela dah gang och det var också mysigt. Och så har vi åkt raggarvolvo! Det var as fett och jag var livrädd..

Det enda minuset för dagen är att jag inte pluggat det jag borde. Note to myself, u suck dude!!


Stureplans Hanna här!!!

Fick äran att gästblogga i Ronias sjukt seriösa blogg idag, vilket känns oerhört spännande och inspirerande. HA-HA!
Tänkte ägna lite tankar åt min kära vän...
R=rogivande i sängen
O=ost
N=narkos
I=i-landsproblem
A=allergisk emot duntäcken
G=gammalmodig
.=iq
Nu vet ni lite som ni kanske (inte) visste innan..
Roligt är det annars när Ronia säger att hon tycker om ost, och sedan får jag veta att hon ljuger mig rakt upp i ansiktet!!!!!... och inte vilken ost som helst heller.....
Nu är hon faktiskt rätt duktig och ligger i min säng och pluggar rättskunskap, det ser rätt lockade ut (sängen alltså) så skall nog gå och JOINA henne.
Här kommer en bild, nytagen och fräsch.. gör vad ni vill med den.
Tack för jag fick tillträda din blogg roniaG. / Hanna från stureplan

Mobilbloooogg

Hade precis tänkt sova så kom jag på, WWW.cheesytrouble.blogg.se, here u go! Förresten så vann mitt lag inte en enda match idag på träningen.... haha jag är nog ingen vinnarskalle, för jag var glad ändå! Godnatt

Min dag i bilder


Dagens facelook


Dagens dresslook




Dagens nyttiga dricka


Dagens nyttiga och goda lunch



Dagens happyface


Dagens nap



Dagens nya löparkläder, tiiight








Dagens köp

Go dag! Blev en lång promenad när jag kom hem från Allum med hunden, och nu sitter jag och inväntar träning!! Fan va taggad jag är, känner mig nästan som en vinnarskalle.... Har vart för mycket med Stenseke på senaste tiden känner jag. 

OBS Ikväll ska jag länka Erica Ekmans blogg!!


Mmmhm

Happy!! Solen skiner och jag har fått vakna upp brevid min varma och gosiga kille. Just nu är han i Borås för något läkarbesök och jag sitter här och diggar musik och väntar. När han kommer tillbaka ska vi ta tåget till ett lite ballare ställe av Sverige och bara njuta av att vara lediga.

Igår när jag som bäst satt och skrev(!) min historia skit så ringde det en gubbe till mig. Lars-Anders hette han och han ville värva mig.. till Friscopojkarna som precis gått upp i div 2. Jag och två andra har blivit tillfrågade att testspela och träna med dom om vi vill. Jag luskade ut, smart som jag är, att de andra hade tackat ja så då kunde jag med gott samvete också tacka ja! Maha, jag är inte 12 längre. Feels good. Ne men jag har noll tankar på att byta klubb,  och framför allt inte till Frisco som ligger 45 min bort. Men kul att testa på!!


Jag och Mimmi The Star på Gothia. F-17 fotboll var gryymt

Ateism

Helvete vad jag hatar att plugga alltså. Fick iallfall ett nytt ämne att skriva om av Lelle, och det vart inget mindre än Ateism. Schyyyysst! Blev genast mycket bättre.
Hade mycket hellre skrivit en lång uppsats på 14 sidor om autism. För det vet jag en del om.
Till exempel som att det ALDRIG är tyst i det här jävla huset när min bror är hemma. Han är söt när han är tyst, och det är han när han sover. Nu är jag taskig, men han går mig på nerverna ibland så det kryper i kroppen.
Sen kan jag även rada upp en lång lista på saker han är duktig på och hur stolt jag är över honom men ibland så önskar jag att jag hade två bröder jag kunde snacka svenska med.


Jobbigt läge

Synd att jag började ett nytt liv igår, vilket innebär att jag ska vara nyttig. Japp läs det igen om ni inte tror det. (Jag kommer behöva läsa det en jävla massa gånger..) För idag är det ju kanelbullens dag! men jag ska inte äta en enda. Jag ska istället, snart, när jag smält min nyttiga mat (makaroner och chilibiffar) ge mig ut och gå en promenad med doggen. Inte särskligt ansträngande men någonstans ska man börja, och efter man varit sjuk blir man trött av att gå i trappor så whataheck perfect!!

Imorgon är det inomhus träning, och innan det ska jag och Ekman hinna med o gymma lite.. hehe here we go


Teknikens under

Mailade precis en kvinna jag aldrig sett eller pratat med, kändes konstigt....

Nu ska jag käka frulle och spackla mig, sen rulla till skolan. Eftermiddagen ska jag spendera med att plugga!
Hörs lovers


I WISH

Igår kväll vs natt fick jag ett fett besök, läs Erica Ekman, inklusiva en flaska cola, två påsar chips och en Ben&Jerry. Vi satt i min soffa och pratade tills hon insåg att hon ätit för fort och behövde åka hem och sova, läs skita. Jag tog det som en kvinna och gick och lade mig.

Idag satte jag klockan på 10.00 och sedan när jag fått igång kugghjulen cyklade jag hem till den andra, host, sjuklingen. Det blåste som f-n när jag skulle cykla, funderade ett tag på att gå.. Men whataheck, svettas gör jag väl jämt ändå tänkte jag så jag cykla på!! Skulle kunna skriva en bok om hur många gånger jag blivit irriterad på en cykel.

Väl där möttes jag av en glad pojkvän som sa: idag kan jag gå! jag kan gå!
Buhu, och mitt lilla bambi hjärta ville skutta iväg å gråta en skvätt. Fast istället så gav jag han ett creepy smile o sa: nice, vet du hur mycket service du har att ta igen på mig eller?



(I brist på annat) Min bruna utsökta utsikt till min frukost varje dag, jag tröttnar aldrig


SATURDAY 2 OKT

Och idag var jag inte så kaxig längre.. Igår mådde jag bättre får jag säga, hade en myskväll med Anton som idag är sjuk. Woops, tråkigt dåligt samvete jag har! Men det behöver ju dock inte vara jag som smittat honom, eller hur?

Jajaja, en förkylning har ingen dött av. Idag har jag varit nere på våran loppmarknad, och crap, döda mig vad onödigt det var.. gjorde ingenting nyttigt på hela dagen. Satt bara och glodde och luktade på ost typ. And tonight har jag tyvärr fått tacka nej till tjejkväll för känner mig lite för dålig för att sitta upp och vara trevlig en hel kväll..  www.boring-life.com

Har legat hela eftermiddagen och halvsovit/kollat Lost. Bara fyra avsnitt kvar nu! Gah, vad ska jag göra sen? Åka till ön? Bada i badkaret? I don't knoooow dude


Nu måste jag puckla på min far som är historiens segaste man på precis allting.. (vilken tur att han och jag är så olika.) Jag är nämligen pretty damn hungrig. P.S jag klagar inte alltså, bara konstaterar. Klaga is so last week.


Idag har tjejen till höger(såklart, vad trodde ni?!) tagit tåget till Stockholm för att sen med andra transportmedel ta sig till Frankrike och lira em-kval!! Hur grymt? är så stolt över min lilla loppa. Kick some as for me please!

Och juste, 2 oktober idag. Min och Fjantens 17månaders dag! Fett, vi firar järnet på två olika håll ikväll. Undrar vem som är mörast imorgon..

HEHE

Idag mår jag bättre, återkommer senasre för nu  m å s t e  jag duscha!!


RSS 2.0