Webbcam in my heart

Nu är jag hemma igen. Dagen blev väl halvvärd. Inte mycket pengar spenderade och det är väl bra men därav lite kläder som fick följa med hem.. Whataheck, jag ska resa massa i sommar! Kanske åker vi (jag o Anton) även till Kroatien med my family you see.

Nu ska jag slänga mig i duschen, sedan är det mat och filmkväll som väntar! Så jävla skönt är det när man kommer på sig ibland med att, ja, jag får faktiskt göra vad jag vill idag, igen. Lycka är det rätta ordet för det.

Mot Borås


Nu lämnar jag min varma goa kille och hans säng för lite brottning med andra idioter bland kläder m.m
Om det är värt det? Det är värt å seee.
Fucking perfect!!

Tomtegröt

Sitter framför tvn där Pirates of the blablabla går. Har spenderat eftermiddagen och kvällen hos Stenseke då det har varit "grötkväll" med massa annat gott till. Massa släkt och busungar. Lite mysigt och jag blev mätt, ännu en gång.

Innan jag anlände hit så var jag och några goa tjejer på gymmet. Stor eloge till min vän Louise som tränade för första gången på ett bra tag! You go girl. Och alla andra inklusive mig själv. (Har redan träningsvärk i armarna.)
Nu ska jag slappa lite till och vänta på Anton som inte har juluppehåll i tre veckor som vissa andra... Imorgon bär det av till Borås för eventuellt lite shopping och kvalitetstid med mami och bror. KRAM

Baby baby baby oooh


Like a drifter I was born to walk alone

Nu ska jag strax bege mig mot biografen och glutta lite på Harry och company med tjejorna! Dagen har förövrigt gått ut på att vandra runt på rean och klicka hem grejer från internet(L)(L) även ett försök till att träna, som slutade på pizzerian. Ja, bokstavligt talat. Mer om det en annan dag!


Juldagen

Igår var det julafton som det så fint heter. Jag hade inte köpt en enda julklapp, jag var med på vissa klappar men det kändes dock lite tråkigt att inte få ge något eget till någon. Nästa år ska jag därför se till att göra den extra bra har jag nu bestämt. Jag var inställd på att bara få ett kuvert med pengar i, men fick lite annat smått o fint. Kul för lilla mig. Bland annat jeans o converse från usa! Till min förvåning passade jeansen till och med.. Får väl se hur det ligger till med det efter jul dock. Dagen gick förövrigt fort, för första gången som jag kan minnas. Jag har inga direkta glada minnen från tidigare jular tråkigt nog. Men i år så uppskattade jag sällskapet (okej inte allt sällskap, mitt kusinbarn på 6 år har gått och blivit världens boss och snorunge.. vilken 6 åring vill inte se på kalle liksom?) och njöt av maten och samtalen.

Idag har jag tagit mig en go sovmorgon och ätit en lång lunch, igen..  Har även tagit mig en dusch och nu har jag slått mig ner in dah bed, igen, för att vänta på min feta kille om säkert också gått upp minst 2 kg av all julmat om jag känner honom rätt. Helst skulle jag vilja fira jul tillsammans med honom, men när börjar man göra det? När man gift sig och är grå? Ja då får jag nog bestämt vänta.

Hoppas alla mina hemliga och icke hemliga läsare hade en mysig jul!! Imorgon blir det mellandagsrean med Ekman. Vet inte om jag ser fram emot det eller inte.. hehe återkommer om det så att säga.



Måste hitta någon trasa att ha på min på nyår också, annars blir det jobbigt vill jag lova!! Skål

Jag såg mamma kyssa tomten

Hihi, nu har vi jullov! Imorse var det två teckenspråks föreställningar som gällde och sen var det staden med Hanna, Amanda och Mosan. Vi satt på mangiamo och tjöta och hade det allmänt mys, som alltid!
Nu står jag och Anton i köket och gör middag, toast.. Jag var tveksam då vi igår hade en brakmiddag med revbenspjåäll, klyftpotatis och en goo sallad. Och biernesås, såklart. Ska passa på och njuta som fasen av kvällen! För sedan är det jul. Då gäller det ju ändå till å vara lite alert. Så man kan äta osv.
Nu är det toastiiiii time och Filip o Fredrik! Löve

Hej nya bloggen

Kom på att det inte är höst längre så fick ju änna byta header som det så fint heter. Sagt och gjort.

I fredags blev jag trött, så jävla trött på skolan. Eller rättare sagt på mig själv. När jag väl försöker och anstränger mig så får jag ändå inte något ut av det. Kul liksom. Är trött på att va dålig och slapp. Men det verkar som att det är just precis det jag är!! Happyface på mig. Blabla, men jag tänkte bara säga det. Och därför ska det bli as skönt med lov. Har rättskunskapsprov och matteprov innan det dock. Just nu skiter jag fullständigt i om jag klarar dem eller inte. Dumt kanske men jag orkar inte anstränga mig och misslyckas, så därför är det skönare att skita i det. "Du är så stark och envis när det gäller allt förutom att plugga" sa Anton till mig förut. Sant, så sant. Och så är det med det.

I lördags morse åkte vi till Antons stuga. Där var det freaking cold ändå tills klockan var åtta på kvällen då vi lyckades få upp värmen. Jag trivs i den stugan. Den är liten, gammal och mysig. Det är skönt att vara där då man vet att man inte ska eller kan göra någonting annat än att umgås med varandra, äta gott eller titta på tv. Det är skönt att gå osminkad och ha mjukisbrallor o en gosig tröja på sig. Det är skönt att gå och lägga sig i en dubbelsäng bestående av två enkelsängar, men det skönaste är ändå att lägga sig tätt intill den andra i den ena enkelsängen för att få upp värmen och skydda den andra mot spökena som spökar. Det är skönt att vakna och vända sig om och få en lätt kram och en puss i pannan för att sedan somna om. Det är skönt att vakna och se att det är snöstorm ute i den vita världen runtomkring en och gå ner och äta en god frukost till tända ljus. Det är skönt att åka bil hem i ovädret och somna på en axel som man tycker om.




idag

Har jag gjort massa men ändå inget jag kommer lägga på minnet. Jag e trött o längtar bort, med andra ord längtar jag efter lördag. Stuga. Inga måsten o inga krav. Jag mår bra, jättebra. Men ändå, skönt att bryta av. Jag vill mycket, fast gör ingenting alls. Knepigt, typ som pq formeln, som Anton iof tyckte jag kunde. Schysst! Dags o nanna. Jag e hungrig o har mat i kylen o kakor i skafferit. Jag är lycklig. Att säga annat vore synd.

DONE

Fredagen den 10 är nu historia. Och jag bara önskar jag kunde dela med mig av lättnaden till alla som inte redan känner den vill säga. Nu börjar livet (igen) och jag ska och tänker göra precis det som jag känner för! Mihih

Idag har jag sovit i soffan och kollat på tv. Är rastlös och vet inte riktigt vad jag vill för tillfället. Sådana här deg dagar är väl också nyttiga men de känns tvärtom.

Äh, nu ger jag upp i hopp om att detta inlägg ska kunna rädda sig självt!! Vi hörs sen låvers. Och bara så ni vet, alla små söta fina vänner där ute, KRAM. Gillar er, allihopa!


No words


Helg

Det har varit en Anton helg. Det brukar nästan alltid bli så nu för tiden. Det gör mig ingenting då vi nästan aldrig hinner ses på veckorna. Det är ju honom jag vill vara med. Men samtidigt, jag saknar umgänget med mina vänner. Snart, så orkar jag allt igen. Snart så ska jag umgås så det står härliga till!! Men för all del, jag trivs nog just nu bäst med min Anton. För ljuga är fult.. 
 
Har varit i Långared hela helgen och laddat upp för den kommande projektveckan. Bästa tänkbara. De röd vita vann cupen iallfall och jag fick en barnpizza så jag är glad!

Här är lite bilder från helgen. Det är ganska mysigt nu överallt med julstämningen osv, men på fredag kväll kommer allt vara helt freeaking underbart!


Världens morgontröttaste kille


Världens morgonpiggaste tjej




Titta så mysigt!!


AIF-HIF


Nöjd


Ååhhhh

Imorgon är det fredag. Veckans bästa dag! Imorgon ska vi jobba järnet så vi får klart rapporten någorlunda iallfall. Fasen vad mycket jobb det är i ett grupparbete eller. Och självklart började min grupp att tänka på allt nu sista veckan!! But heey I like it, I'm alive and I got two legs. Det är mer än vad vissa andra har. 

Idag är allt så fint. Blir man inte lite glad då? Allt är vitt liksom och jag tycker vitt är fint. Sen att det är kallt, skyll er själva att ni som sabbat golfströmmen ni som klagar!! Börja cykla. Säger jag, jag vet. Men jag säger det. 

Nu ska jag hoppa i säng. Först ska jag dock gå nerför fucking trappjävlen för att borsta tänderna då vattnet på våran övervåning is more freeezing than my nippelz in New Zeeland. Crap Basturd Musterd. 

Och Erica Ekman, den jävlen har fått mig att tro att vi ska redovisa inför ett x antal politiker m.m. Enligt henne 60 st. Men det visade sig vara 2!! 2 ynka. Alltså, gad. Dom är säkert livsfarliga iallfall. Men jag lever lite på det idag. 

KRAM 
(haha weird) Fick precis ett sms av ja, ni vet vem, det stod att han var nykär. Och ja, i mig då efter en viss frågeställning. Då råkade jag kolla på kalendern och ja, visst är det den 2:a idag. Nu är bara frågan, hur länge har han varit nykär?? I ett år och sju månader? Det, älskar jag honom för!

Come to mamaa

Denna eller kanske den nedanför


Till dessa fucking(sorry God) amaziing shoes

Girl says- God. Why am I so poor? God answers- You got lots of love blablalbal. Girl- Well, screw love!! Love=shoes. AAahaha dreggel typ. God sends the girl to hell. End of story.


Onsdag

Sikken mysig dag jag har haft idag! Mys mys myys. Eller?
Igår efter träning fick jag för mig att jag absolut inte ville sova själv så jag följde med Lisa hem och sov där som en sten brevid hennes bror. Dock så skulle Anton upp kvart i sju för att sen ta sig till Gbg på läkarkontroll, och nej han är inte gravid *puuhuhu*. Så då skjutsade dem hem mig och jag låg och läste historia i typ en kvart, sen somna jag om och det var det skönaste jag gjort på länge........

Eh, efter skolan gymade jag, jag sprang på ett rullband i 45 minuter och sen en sån dära indoorwalking grej i typ 5 bara för det var så tråkigt (jag var inte alls trött eller så).
 Det var gött men inte lika kul utan Ekman vid min svettiga sida. Och nu ska jag äta och plugga. Bara så ni vet!! 


RSS 2.0