Tralala

Idag hade vi rättskunskapsprovet. Alltid så jävla gött och lämna in provet o baaaa fuck offfffffffff!! Ne men ja ni vet. Svarade på allt utom en del grejer.. Så gick väl helt ok med tanke på att det är mig vi snackar om.

Efter skolan<3 har jag varit med Anton. Vi fick för oss att baka, så då gjorde vi det. Vi hade tänkt baka kladdkaka men det blev mer en torr chokladkaka.. Inga tårar spillda för det, vi hitta glass i kylen så det blev bra ändå. Sen tittade vi på tv för det hade Anton saknat under sin karantäntid på DH. Sedan spenderade vi eftermiddagen/kvällen med min bästa vän, sängen. Nu har fjompen åkt på träning och jag har hämtat det sista av kakan och ska plugga lite historia. BLääääääää. Så now I have to go! Or something. Fuck vad min english har blivit dålig alltså. Inte as coolt.

Black-öga-peace


Ge mig







Snälla Gode Gud. Låt den 10 dec bli as rolig och snälla, gör så jag överlever!! Hjälp mig även på nationella matte B. Sen klarar jag resten själv.. Och sen kan du väl, när du ändå är igång, spola fram tiden liite bara, tills jag ligger på den där stranden eller vid den där poolen i Bulgarien. Sounds ok? Amen.

Told you so

Lördagen blev en gilla dag! Precis som jag ville ha det. Hihi.
Jag anlände hos Lisa och sedan åkte vi och handlade mat efter att jag hittat ett recept på nätet. Jag har haft ett galet sug efter sweet chili sås det senaste så fick med mig tjejerna på att äta kyckling, couscous och just min nya kärlekssås. Till det massa grönsaker och en sallad. Blev hur gott som helst! Jag faila bara lite när jag hällde i couscousen innan vattnet hade börjat koka, men lugnt puckar, ingen såg!!

Vi åt, skratta och tjöta för det mesta. Länge sen jag satt och hade trevligt så länge. Under tiden då några av oss hade lagat maten så hade de andra bakat. Och när vi så smått började bli sugna på mer ätbar föda igen så öppnade vi Paradis asken, chips påsen och så hämtade vi tårtan och satte oss i soffan och kollade Harry Potter 3. När filmen var slut och såväl godsakerna...(hehe) så låg/satt/kröp vi i soffan och prata och prata. När klockan var halv 4 däckade jag till slut.. Vaknade sen runt 6 tiden av att jag vände mig om och letade efter Anton.. Hittade han inte så gick in och sov i hans säng istället. Det dög också!

På morgonen gräddade vi våfflor, eller jag gjorde faktiskt det, det enda jag kan inom matlagning. Och åt en god första advents frukost. Sedan drog tjejerna iväg för att kolla på cup och jag stannade hemma i sängen och pluggade. Efter någon timme kom Anton hem och då bara myste vi så gott vi kunde med tanke på att den nöten sovit 6 timmar på 4 dygn typ. Jag mår illa bara av att tänka på det.. När jag fått tillräckligt med laddning på mysfronten så drog jag vidadre till mormor för fika. (SERIÖST DETTA INLÄGGET HANDLAR BARA OM MAT TYP, OVANLIGT) Mamma hade försökt baka en morots kaka på min beställning men det liknade lasange eller hundskit!! haha så jävla kul. Hon blev däremot bara sur. Whaaaat liksom.

När jag kom hem så fick jag en guidning genom vårat nya vardagsrum. De har lagt nytt golv och målat om. Blev fint (bättre)!! Nu väntar vi bara på nya soffan så är det klart.

Okej, tråkigt mycket jag skrev nu men vart ska jag annars skriva ner mina important grejer jag har att säga???! You tell me. Här har ni lite bilder från helgen. Puss på alla!! Fast mest på Anton.






























Hittade lite bilder hos mormor som är från i höstas och förra sommaren.










Nu ska jag läsa rättskunskap igen, och även om det verkar som att jag läst mycket så är det fan inte mycket som satt sig i mitt huvud..

Hihi

Okej nu har jag läst lite. Har ett kapitel kvar. Det får jag beta av under morgondageeen. Blä vad tråkigt rättskunskap är eller. Höll på att somna trots att jag nästan precis vaknat.. ÅÅh, mamma hade köpt pepperkakor. Men ingen tandkräm dock.. Och så har vattnet på min toa fryst så nu sitter jag här med klet i ansiktet som jag måste gå ner för att tvätta bort! amajgad. Ska snart cykla, eller övertala någon att köra mig, till G-gatan. Vet att jag kommer somna i soffan sent ikväll. Längtar till minuten innan!! Är det inte det bästa som finns?

Jag har problem med klädval idag. Så fick bli ett par jeans och en skjorta. Taldaalaa. Vill ha bikini på mig. Och en hatt. Och lukta citron.

Ha en bra lördag!! Maja, kicka as imon på cupen. (Vi som har spelat kyckling+DM fick inte va med.) Buhu, fast lite gött. Jag orkar inte lukta svett imorgon. Sådärja, nu har jag bloggat massa..... KRAM


Lite grannaa









































Tänkte lite på denna killen. Bästa killen.

Nu har jag sovit mina underbara 10 timmar och ätit frukost. Ligger i sängen igen och ska börja läsa lite rättskunskap. Senare idag ska jag hem till Anton, dock inte för att umgås med honom. Han är i Jönköping.. Jag ska mysa, laga god mat och titta på film med Lisa, Sofie och Olivia.

Bara så ni vet! Gillar det mesta idag än så länge. Skönt är det!!


Blablabla bla

Jag gillar inte den här fredagen. Gillar bara pratstunden jag fick med min vän Hanna Ahlis. Hon är en fin vän.
Jag gillar inte att gå upp när jag verkligen inte orkar. Jag gillar inte orättvisor och jag gillar inte elände. Jag gillar inte tjafs och jag gillar inte allt klagande. Jag gillar inte all press. Jag gillar inte min kropp som inte gör som jag vill när jag behöver det. Gillar inte att jag saknar min bror när han inte är hemma och jag behöver få en kram av en människa som verkligen menar just den kramen. Gillar inte att jag ska behöva sova själv inatt när jag minst behöver det. Gillar inte när allt handlar om mig och mitt alterego.

Men imorgon. Då gillar jag allt istället. Visst? Som vanligt. Nu ska jag lägga mig i soffan och inte gilla filmen som går på tv. Bara för att jag imorgon ska kunna gilla allt lättare.


Ska inte ljuga i och för sig, detta har också gjort mig glad idag!


Weird

Vi förlorade matchen med 3-0. Dom var bra, vi var sömniga och stela efter en lång bussresa i en minibuss. Sedan att vi fick värma upp på cirkus tio minuter ligger väl lite i det hela också. Jag var sur innan matchen började, och sen att jag fick spela på mittmitten förbättrade ju inte saken heller. Plus att det snö/regna vilket gjorde ansiktet stelt och freakingiskallt. Att duscha gjorde rent ut sagt ont i kroppen efter kylan. Sen åt vi äcklig korv o mos i deras matsal som jag har så fina minnen ifrån (elitlägret m.m) fan va jag saknar dom tiderna! Man var 14, typ coolast i världen och levde livet med andra coola brudar. Sen att man sög på fotboll när man var så liten spelar ju ingen roll idag..

Jaja, när jag kom hem och töltade hemåt i snöovädret mådde jag inte as bra. Huvudvärk och illamående. Jag vaknade upp likadant idag så fick bli en vilodag. Det sitter fortfarande i dock och jag vet inte riktigt varför. Ge mig jullov bara! Orkar inte vara stressad längre.

Nu ska jag titta på PH. Vill också ha fiskläppar och silikonbröst. Ge mig ett oranget affro på det så är jag glad!

Ronka Widht

Alltså, har lite bråttom. Ska äta och sen hoppa i säng! Måste gå upp tidigt imorgon pga samling halv 8 utanför skolan.. Inte min grej riktigt va. Men aja vad gör man inte för laget!! Host. Det är snöstrom på ingång och jag är osäker om vi ens kommer fram till Halmstad om jag ska vara ärlig. Om vi nu gör det så är jag osäker på om jag någonsin igen kommer spela en till match i såna här väderförhållanden. Blir en upplevelse att tala om för barnbarnen när de blivit döva.

Idag har jag varit hos Hanna E och pratat, ätit (vilket vi är bra på) och sen pluggat. Det är vi väl mindre bra på men idag gick det undan och vi fick mycket gjort! Eloge till oss. Och lite ostbågar och godis på det.

Min mage kurrar så nu kilar jag!! Talk to you when I'm back home. Miss me alot....


Tänkte på det att

.. Jo. Vi har fått ett stenseriöst uppdrag från våran gympalärare (notera att jag aldrig gillat ordet idrott) och det går ut på att vi under fyra dagar ska notera och anteckna och sedan skriva ihop en "matdagbok". Fan va kul tänkte jag, jag som älskar att stoppa grejer i min mun (som går att tugga på)!! Men så tänkte jag efter,

Fredag
Frukost-två fullkornsmackor med ost o skinka, ett glas juice till det
Lunch: Thaibuffe o vatten (flötigt)
Middag: Lax och ris, sallad och saft. Glass och chips som efterrätt (ryser av kalorier)
Nattmat: Ingen(!)

Lördag
Frukost:knappt en macka med omelett på (nervös)
Frukost igen, en timma senare i bilen: två fullkornsmackor med ost o skinka på.
Lunch: en kexchoklad, lite pastasallad och en banan.
Middag: en fet jävla hawaiipizza med kababsås.
Nattmat: Ingen, igen(!) skumt.

Söndag:
Frukost: mjölk o flingor, en rostad macka.

Lunch: Pizzan från i lördags. (blä)

Middag: en hamburgare efter dömningen på holma. (usch)

Kvällsmat: pizza som min familj hade ätit hemma i lördag. (ett jävla skämt eller??)

Nattmat: tänkte rosta mackor men nej, nu strejkar jag och mitt kalori intag!!

 

 

Tror jag får börja om på min matdagbok... Crap!


Hjärtat sitter utanpå

Hopp, söndag igen. Fan vad tiden går fort. Igår var jag i Långareds sporthall från 09.00-20-00 inte as lajban. Dessutom spelade vi riktigt usel fotboll och gick inte vidare. Herrarna däremot vann sin grupp och spelar slutspel den 18 dec. På tal om träning och sån skit, jag har helt seriöst fortfarande träningsvärk sen jag och Erica var på gymet i onsdags. I armarna då. Dom ska bli biffiga innan jag dör, lovar.(!) Och på tisdag ska vi i skollaget åka buss till Halmstad och spela åttondels-final i Skol SM. Ganska grymt ändå! Men vem fan spelar utomhus fotboll i mitten av november....? Tydligen vi.

Idag har jag dömt Inter Sport cupen igen och det är riktigt lamt alltså. Poängen med hela inlägget var väl att jag ville säga att nu sitter jag här vid mitt skrivbord och ska börja läsa historia. Hörs när det är bättre tider! Katjiing







Bjuder på lite bilder på mat som jag har ätit på den senaste tiden!! Hoppas ni blir sugna. 

Mys

Min morbor som bor i Etiopien och som snart flyttar till Kambodja dök upp hemma hos oss ikväll och drack glögg och tjöta med oss. Han är en så jäkla härlig människa som sprider glädje i ett rum bara han stiger in i det. Såna människor borde det finnas fler av! Lite ledsamt att han bor på andra sidan jorden. Hade behövt en människa som han i mitt liv här hemma i kalla gråa Sverige om man ska tänka själviskt. Å andra sidan har jag nu en bra anledning till att besöka Kambodja!!

Ska lägga mig i sängen nu efter en intensiv kväll med telefonsamtal hit och dit. Människor, säger jag bara. Varför är alla så olika? Varför klickar vissa med andra och inte? Det är inte ens värt att börja tänka i de banorna, man blir aldrig klokare än man var innan.



Min morbor Valde och hans adopterade dotter Sasha.


Lite

.. gladare och på lite bättre humör ligger jag återigen i min säng, den enda sanna vännen som alltid finns där.
Jag har tillbringat dagen i skolan, det var rätt chill får jag säga. Sen drog jag och Ekman till gymmet. Känner redan av träningsvärken, he he. Imorgon bitti blir det ingen träning utan ist föreläsning, inte mig emot. Är trött och har ont i huvet nu för tiden.

Spenderade även lite tid med Anton, vi lagade mat. Eller okej, vi kokade ris och gjorde limesås och skar gurkor. Och värmde kyckling i mikron. Gott var det iallfall.

Imorgon vet jag inte vad jag gör, det får vi se då. Skönt elleeeer.

På lördag ska jag iallfall spela DM i Långared. Alltså, inte as taggad. DM är tråkigt och för med sig dåliga minnen, (har kommit tvåa två år irad och fått rätt kort i ena finalen, vilket Ekman iof fortfarande ler åt) dessutom är matcherna dödens långa, 2x10 min. Vi ska spela fyra matcher. Vem orkar liksom? Inte ens en diva som jag pallar.


Ser ut som att jag ska spela basket så tänkte tja, varför inte dela med mig. Maja skulle direkt till Grönland efter denna matchen kom jag ihåg.

Vi mötte KIK last year, vi förlorade. På lördag möter vi KIK igen, ...?? den som lever får se

Allvarligt talat

Jag är så jävla trött på allaa svenska medborgare som inte kan uppföra sig som en normal social människa. Jag är förbannad och vill bara ligga kvar i sängen tills någon vänlig själ kommer med ett glas saft.

TISDAG


Ehe, jag hitta en webcam!! fett kul ju. Varför har inte jag en sån? Aja, vi har "pluggat" sen klockan 11. Nu lägger vi oss i sängen och avnjuter en ledig stund innan träning. Skumtomte

HEJ

Det har varit lite tomt här på sistonde, jag vet.. men jag har bara varit allmänt tråkig och torr så kände inte direkt för att dela med mig utav det!

I helgen har jag sovit som en gris. Jag har dömt Intersportcupen. Och kollat mariedahl cup. Idag hade vi två lektioner och imorgon är vi lediga! Perfekt, då vi har en jävla massa plugg. Kom precis hem från Ekman där vi pluggade lite av varje. Och åt glass.

Ska strax ut och gå med doggen och sen plugga alternativt titta på tv!! Hehe, kram o puss


We don't care what people say

När man är i en mörk och deppig period så känns det som man alltid kommer vara samma, samma tråkiga människa som känner samma tråkiga saker. Man hittar ingenting som man kan ta tag i och dra sig loss med. Man ältar och ältar tills man börjar om igen. Man vänjer sig och börjar acceptera att okej, nu är det såhär. Tills det kommer en dag då man inte ens tänkte på att, idag, var det inte jobbigt. Idag gick det bra. Idag var det roligt. Idag var det som vanligt.

Sen kommer det dagar då man tänker, tänk om? Tänk om jag ramlar ner i det igen. Tänk om dom inte ser det. Tänk om jag inte räcker till. Tänk om jag inte orkar. Tänk om jag accepterar det, igen.

Vill väl mest bara säga att, om man inte tänker så himla mycket hit och dit på hur allt ska va och hur allt ska kännas då finns det inget att oroa sig för, för då gör man det viktigaste, lever i nuet. Finns det ens något som är att må bra och att må dåligt? För att må bra så måste du ju veta hur det är att må dåligt. Logiken i allt det där finns där, även om den är löjlig.

Nu är det såhär! Och nu ska jag sova och sedan ta allt med en klackspark. Bara för att jag vill leva i nuet och inte i något mellanting där tankarna styr ens känslor. Det ska va tvärtom! Kom igen nu, va lite blödiga......?? Peace and löve


KUL

Livet just nu är inte askul. Little too much från skolans sida, känns lite som om att man inte ens har tid att vara i skolan för att kunna hinna med allt man borde. Idag ska jag skriva klart en svenska recenssion på en medeltidsbok, boken är halvutläst.. Imorgon ska jag inte plugga alls och sen är det bara att börja om till de nästa två prov nästa vecka. Och på detta har vi ett äckligt projekt som hela tiden kräver av en. Stressen sätter sina spår, inte bara på en själv. Man känner av det från alla håll och kanter i klassen. Vissa tar det mer seriöst än andra. Det är de som får lida. Själv är jag nog mitt emellan. Längtar redan till nästa lov!

Nog om sånt tråkigt, jag har smält silvret jag fick i söndags och gjort det till en äggkopp, bara för att jag aldrig äter ägg! Heh ne, men jag är sjukt besviken på min insats i finalen. Benen var stumma och huvudet hängde inte med. Hela laget underpresterade egentligen och Sollebrunn kunde ganska enkelt ta kommandot och vinna. Synd! Om vi hade spelat som vi gjorde i gruppspelet och i semi så hade det blivit en bättre match.
Som tur var vann holmens killar över AIF! Lite otippat sådär och det gillar vi! Och om de hade förlorat hade min pojkvän varit en tjurig gnu i cirka ett halvår.. 

Kul är dock att jag beställt en resa!! Gah så skönt! En vecka mitt i fotbollsuppehållet i sommar så åker jag med familjen Stenseke till Bulgarien. Det är mega långt dit men skönt att ha något att se fram emot och jobba ihop pengar till... PANK stavas min ekonomiska situation.


Och svar på tal på Mimmis skrytinlägg om sina 236 sidvisningar!!!!!- GRATTIS hälsar jag och mina tolv läsare!



Vi kom ihåg


Såhär började söndagen


P.S Erica, jag har hittat din hatt, igen


Joggingskorna från 2006?? fick åka på


Lite porno i skogen........





Vi "laddar" tydligen just nu i min säng i väntan på våra finaler som vi spelar ikväll. Ehe, allvarligt talat mina nerver inför semin igår höll på att traska iväg med mig. Väl på planen är det ingen fara men att va nervig är inte as coolt! Idag är jag lite mer stadig på benen. Än så länge.. Anton är dock nervig som en kärring och skiter vatten en gång i minuten. Stackarn.

Hehe

Sms konversation mellan mig och Anton. (Han är och jobbar med sin farfar på deras lantställe)

A. Hej älskling! Har krattat löv i fyra timmar och skyfflat massa bajs. Är helt död i kroppen nu. Tänkte på dig hela tiden dock! Så tiden gick fort ändå. Vad gör du?

R. Duktigt! Haha, jaså påminde jag om skiten eller?

A. Haha nej, men jag tänkte på dig och oss typ. Kom fram till att jag gillar dig!

Romantiken flödar..


Freaking Friday

Igår när jag som bäst låg och myste framför Robinson fick jag såklart migränflimmer. Jag tackade Gudarna, tog en tablett och gick och lade mig. Jag hade iof inga som helst problem med att somna, fast när jag vaknade pigg som en smurf klockan halv tre var jag inte lika cool längre. Jag var skit hungrig, men jag vågade inte gå ner och hämta mat.. Kändes som att alla spöken var just i mitt hus denna natt.

Så jag låg och vände och vred på mig till halv fem kanske. Då smög jag ner och höll på att bokstavligt talat svimma när min mamma smög fram bakom mig när jag som bäst länsade kylen! Kärring?!?! Jag fick iallfall min nattmat. Sen tittade jag på tv, det ska jag aldrig göra om igen mitt i natten. För alla program som gick var läskiga?!

Jaja, nu har jag vaknat och duschat mig fräsch. Sitter och väntar på min sega pappa, vi ska köra lita. Sen ska jag hem till Anton, längtar lite efter honom! Vi har inte sovit på två nätter nu och såhär på ett lov känns det ganska långt.. (mesen har talat)

Imorgon spelar vi semi i kyckling, ehee. Kvart över fyra smäller det! Förhoppningsvis.
Jag hoppas jag orkar springa runt efter bollen en stund för jag känner att förkylningen gjort min kropp rätt trött.  


Chillin

That's what I do bro!! Ne men jag har liksom inte hittat lusten till att sätta mig och blogga såhär på lovet.. Nu har jag det dock! Är lite halvförkyld(PEPPARPEPPARTAITRÄ) och ikväll ska jag ligga i min säng och läsa en äcklig medeltidsbok. Igår var jag och några muppar och lirade lite i holma. En av mupparna var mimmimys. PÅ kvällen "firade" jag och Anton ett och ett halvt föcking år. Vi köpte biernesås och pommesfritteeees. Ehe, gott var det... Sen tränade jag, kanske var dumt med tanke på hur jag mådde men det är så jävla kul inomhuuus.



Idag har jag vart på stan med fjanton, klippt mig, hjälpt mormor, och ätit voffla med polkaglass o knäck på! Sedan så har jag övningskört, i Bolltorp! Amajgad. Längtar so bad tills Anton tar körkort!! Då drar vi, till Skåne. Det har jag bestämt.

Ne, nu ska jag läsa................


RSS 2.0