Under pressure

Nu ska jag lägga ifrån mig datan och drömma lite sköna och harmoniska drömmar. Inatt drömde jag nämligen att det skulle komma en jordbävning och en tsunami så jag och någon random granne började sjukt irriga gräva massa gropar på garageuppfarten för att rädda befolkningen?? sedan fick jag ett astma anfall och någonstans där vaknade jag.. så om ni vill höra en fortsättning får jag väl skriva en bok eller nåt!

Dagens sämsta= att det snurrar i bollen så fort man reser sig upp, (beror det på drömmen eller febern mån tro?)
Dagens bästa= ööh, riskakorna med den rätta smaken(sourcream and gräddfil) och tomatsoppan..



Jaha

och nu vart jag sjuk också. Har ändå klarat mig länge med tanke på alla sjuklingar jag haft runtomkring mig den senaste månaden. Hade helt glömt bort hur ont det gör att ha ont i halsen..

Idag blir det sängen,soffan,köket,tvn,datan,film,sova och inget annat. Proomise!



My bed, my love, my best friend.


Does your mother know

Satt på msn och diskuterade sommar med Hanna Ahlis. Vi kom mer eller mindre fram till att på sommaren är man=snyggare, brunare, coolare, sexigare och allmänt bättre överlag på allt. Tänk att man ska gå 12 minus 3 månader om året och inte vara de 5 grejerna.. Tacka poseidon för solarium! och hudcancer!


















  


WÄHÄÄÄÄ

Denna dagen, today, idag=bättre än gårdagen. För gårdagen slutade självklart med en tolfte punkt... klockan kvart över sju fick jag för mig att träna iaf, och väl där var det jag som fick en till smäll på min lårkaka. I Långared heter det tydligen bondkaka?!

Träningen var annars as kul så jag satt surt på läktarn och vifta med en fot i vädret. När jag kom hem poppade jag en påse popcorn och åt den i ren protest till en skitfilm(lögn, den var helt ok) och gick och lade mig onödigt sent bara för jag ville vara olydig.

Nog om gårdagen, eller ah, jag skulle kunna fortsätta ett bra tag........................ Hehe ne, men idag är jag glad!!

Har spenderat denna underbara dagen en stund i skolan, varför?! Salladen kommer ändå inte bli bättre.. Och sedan var det hem till G-gatan som gällde. Väl där så satt vi i solen en stund, sjukt skönt! och sen åt jag digestive kex och kollade på tv. And then pluggade vi matte, förstår inte hur Gud har delat upp mattekunskapen här på jorden..?

Och bara för att jag vet att alla vill veta vad vi gjorde efter vi plugga matte så ska jag berätta det, Anton spelade data och jag tog en nap. Och nej, för alla ni som undrar, vi är inte gifta.





ARGH

Jävlar vad dåligt humör jag är på. Ingenting har tamigfan varit okej idag, eller okej nu ljuger jag men just nu känns allt botten.

1. Det var sjukt jävla jobbigt att gå upp imorse. Jag vakna halv 8, var i skolan kvart över. =Taskig jävla frisyr på det
2. Vi var två ur våran älskade grupp som hade fattat vinkeln att vi skulle vara i skolan trots att vi inte hade lektioner förens klockan tjugo i elva.
3. Lunchen var jävla kottar i sås, skit.
4. Blir sjukt arg på Christina Palm som inte fattar att man inte alltid fattar henne Hitler genomgångar. Och på mig själv för jag så värdelös på matte.
5. Kan inte träna ikväll pga ont i låret, första inomhusträningen för iår!!! fatta emocut
6. Antons lårkara har gått upp och han är tre gånger så handikappad som jag, vilket gör mig handikappad. I själen
7. Min bror är allämt dum i huvet som säger åt mig att dra från tvn när jag ligger där som bäst och smsar, pillar på datan och halvsover ?!
8. Får en deprission när jag kommer in på mitt rum och det är sjukt stökigt.
9. Historia uppsatsen får mig på dåligt humör eftersom den känns sjukt onödig.
10. Får flipp när det enda gott vi har hemma är riskakor, med OSTsmak.
11. Blir lite gladare när mamma kommer o klagar för jag glömde släcka en jävla glödlampa imorse.

Sådär, 11 är ju trots allt mitt lyckonr!!

 AARGH helt enkelt. Just nu känns det svårt att göra mig på bra humör, vilket i vanliga fall inte ens brukar vara ett problem.

Idag

Sitter jag och skriver en historiauppsats, eller jag önskar jag gjorde. Idag vill jag ligga still hela dagen och sen träna första inomhus träningen!! Inte precis det jag har gjort eller ska göra idag. Hoppas att alla tycker om idag.

Blue sky

Idag är det sådär djävulskt kallt... idag vill jag ta på mig min fula stora röda holmalunds fleece, men icke sa Nicke. Idag är det iallafall fint väder. Idag är det babyblått på himlen, antagligen är Ericas strumpor i samma färg idag. Idag har jag ont i halsen o nyser. Hoppas på att idag blir en bra dag!!

LOVE

Okej att de flesta vet att jag inte gillar när folk är onödigt blödiga och gulligulliga. Måste säga att jag tror alla tyvärr blir sådär ibland. Vissa sällare än ofta.. Iallfall, till det jag vill säga! (tro det eller ej)


Kärlek kan göra en så oerhört lycklig och den kan göra en oövervinnerlig, samtidigt som den kan göra ont. Ibland riktigt ont.


I vilket fall så är jag så glad att jag har fått dela kärlek med min Anton som alltid i alla lägen har varit den finaste av pojkvänner. Är så glad över hur enkelt och självklart vi klicka från början och hur vi har utvecklat våran relation till något jag idag inte kan tänka mig vara utan. Det är sjukt hur mycket en person kan påverka en annan men så är det. När du har ont, har jag ondare. Och när du är glad, då är jag gladare.
 Jag älskar dig så oerhört mycket, iallfall när du inte fiser på mig!


16 and pregnant

I thank god I'm not!! not yet.. hehe, två veckor har jag på mig att medverka i MTVs mest intressanta tvprogram isåfall.

Nu ska jag ta på mig underställ, fleecetröja, vindjacka och gympadojjorna och linka runt lite i bolltorp och lägga flygblad i brevlådor angående Holmalunds loppmarknas nu i helgen den 2 okt. Sugen? I know u are...



(För första gången i mitt liv tänkte jag knäppa lite outfit bilder, såhär bra gick det..)


( Just det, man ska skriva vad man har på sig också..  Stickad tröja från MQ, leggins från HM, skor från Eurosko, Skinnjacka-Jofama by Kenza och halsduk från HM)

Slänger upp lite mer text o bilder senare, åt hållet "det normala" vilket håll det nu är åt. KRAM njut av måndagskvällen!


Idag e det en sån dag

Då jag bara vill ligga hemma och glo och inte göra många knop. Crapii! Nu ska jag dock börja klä på mig o blåsa håret, bara en sån sak får mig ju att vilja krypa ner under täcket igen... idag är ingen kul dag med andra ord.

Jakten på lycka

Tudels. Jätte dåligt update, i know. Men har inte riktigt kommit igång med det här dåva!

Helgen har i mina ögon iaf varit rolig,skön,för snabb och välbehövlig.. Fredagen bjöd på mycket flams o trams som vanligt i Ekmans sällskap. (HEHE) en del bilder blev det, kanske bjuder på dem en vacker dag som då inte längre kommer vara så vacker!

På lördagen sov jag och Anton ut, eller ah det hade jag iallfall tänkt göra.. Fick ett glatt tjuvnyp i tutten klockan 11 på morgonen och ett nöjt ansiktsuttryck på fjanten när jag vakna till liv. Whatafuck låt mig sova!? Såg gud i ögonvrån ännu en gång. Nee skämt o sido, sen var det frulle och soffan i princip hela dagen. 
På kvällen passade vi Teddy, och Mimmi kom på besök och vi åt mat och hade det mys. Saknar den tjejen!! Fan va tråkigt mitt liv har blivit utan henne i Såsen.. Ost i say!

Yeye, Söndag=idag. Vakna halv 8 av att Aset smyger upp o iväg för att åka till Malmö o heja på ifk. Sedan vid halv 11 var det jag som var iväg på fotbollsuppdrag, dock för att spela själv. Spela i ca 3 minuter sen var det en go lårkaka och en bänksittar match för min del. FETT KUL. Vinkade lite till Gud där igen.

Aldrig trott jag var en sommar människa. Jag trodde fel. Tråkigt mycke man saknar att kunna hoppa o va ful i billiga kopior av foppatofflor..


Idol

Idag har det varit varmt i svearike så jag tog cykeln till bollträningen o det ångra jag när jag kommit nerför våran backe då jag inser att jag glömt dojjorna... crap. Sedan vart jag irriterad typ hela träningen. Aja sista grästräningen med laget så nu efterhand myser jag lite nöjt. Imon ska vi ha ett morgonmöte med fotbollstränarna innan träningen med skolan så nu får jag börja tänka på refrängen känner jag. Älskar att veckorna går så fort!! Det enda som e dumt är att helgerna går ännu snabbare.. Nepp nu ska jag lämna toasitsen o bege mig mot sängen!! Mobilblogg e väl änna smidigt??

G

Att ett litet g på ett papper kan göra en så glad, det e ta mig fanken fantastiskt!! Historia=12/29, 9 var g! Nu e det rättskunskap, o det gör mig ingenting! Efter skolan e det hem en sväng o sen träning, igen. Me like för nu går det bra igen, äntligen!! Kramelikram

TRÅKIGT...

...Underbart livet är ibland? Onsdagen bara rullade förbi, fixade skjuts(!) till mötet i stan vilket innebar minskad svettmängd och allmänt dåligt humör samt en del flåsande. Smög in likt en puma på Kurirens bakgård och krångla mig in genom ett fönster och damp ner i en ledig stol innan någon hann säga: dörrarna på framsidan är låsta. Smidigt tyckte jag.
     
  Mötet handlade om vårat big master project som kommer äga rum om sisådär 10 veckor och slutresultat vi redovisar ska vara Sveriges bästa skola, Alströmer! In my halv avdankade but, men det blir nog roligt och en utmaning. Vi slutade världens bästa skola runt ett tiden och satt kvar en stund o tjöta med gött folk (2 pers) så känd är jag inte.

Och sen har jag varit hemma hos Stensekes resten utav dagen/kvällen. En stund med Anton och en stund med Lisa, Anton och jag ägnade oss inte åt viktiga saker utan vi sov mest. Jag och Lisa däremot, ojojoj snacka om mattesnillen! vet inte vad som hänt med mig, men jag pluggade. och så kollade vi på en del fotboll också, "heeeeeel...vete" "fans jävlar" "va in i satan gör han?!" "snygg röv" var det mesta som hördes under de båda halvlekarna från Stensekes living room! Från mig och Lisa då, Anton det aset hade gömt godispåsen han hade köpt till mig och åkt till Borås för att se matchen live. 

Nu sitter jag i min säng i en helt sjukt oskön position, tänk er skräddaren fast med ett ben som stödjer upp hakan istället..? Fråga mig inte mer. Eller jo, fast om något helt annat tack.


Hemma hos killen

Helt själv! Ska plugga lite matte o vänta på hans ankomst. Orkade inte gå hem o sen ge mig ut igen så bröt mig in här lite sådär små smidigt. Är gött trött idag så det kanske blir en powernap eller två innan vi hörs igen!

FYFAN, VAD DET LUKTAR SNUS

Ännu en tisdag som trallar på sin sista vers är här, inte mig emot! Denna tisdagen har bannemig varit go. Historia provet är avklarat och klumpen i magen, borta. Har även hunnit med solning (byebye 50kr) och pizzatime på Cyrano med dubbel E, Erica och Elin. Det va mys, eller okej ska inte ljuga. Det var underbart, gott!

Sedan vare som alltid, träning. Och denna gång var vi endast 12 pers så vi hade en latjo lajban träning och lekte för det mesta. Sånt gillar man också! Jag och mamma drog till sist en tripp till Ica och nu sitter jag med magen full av mackor med yoghurt och håret fullt av grönt klet, som luktar snus så in i halvette. Med andra ord, en toning. Skolfoto imon också, good damnit i'm gonna poose!!



Nu ska jag återgå till att klia mig i hårbotten, och på andra ställen.. Myggjävlar. Kram och godnatt

 


Godmorgon världen

Jag kände att jag kanske skulle börja dela med mig av mitt händelsefulla life! So here we go again. Sitter för tillfället i skolan på företags ekonomi lektion och bävar inför historia lektionen som = prov.. och alla som känner mig rätt vet att jag såklart inte började plugga i tid o nu e det too late.. ser gud i ögonvrån som flinar åt mig!! Nee, nu ska jag o min vän Hanna A som fick mig att börja blogga, börja jobba!! Tjuu

RSS 2.0