Kexchoklad

Åh sikken dag jag har haft, till skillnad från igår.. Den dagen sög. Till slut fick jag nog och kastade en tallrik stenhårt i golvet. Sen skrek jag lite, och sen grät jag bara för det kändes rätt och sen var det bra med det! Idag såg jag att det var ett märke i golvet. Kul tyckte jag. Jag har revoltat! Finally.

Idag då, sovmorgon till halv tolv, då hade vi möte på Kuriren om UF. Sen skola till fyra, sedan chilla och äta go pasta på Gårdscafet med Ekman. Sen kikka till träningen och ramla lite i stegen och så. Idag lös solen på oss små liv på planen, skönt. Imorgon har jag en väldigt händelsefull dag, lite för händelsefull nästan.
08.00-körlektion.
09.00-naprapaten
skola(dö)
15.15-akupunktur

Jag känner på mig att jag kommer glömma av något av de fyra tingen. Frågan är vilken som är värd o glömmas av. Nu sitter jag här, med blött hår, ser ut som en hund (luktar säkert som en också) och saknar att ha ett socialt liv. Har varit utan mobil i tre och en halv dag nu. Livet börjar sakta men säkert domna bort.

Blev ingen dagens idag, för jag hann helt enkelt inte. Ganska ful var den, så ni får nu föreställa er den själva.


This one is for you and me

Hade min första körlektion imorse, jag körde inte på något, bara lite löv om det räknas. Gick kalasbra och jag är supertaggad på o ta körkort nu! Han jag kör med är chilldill och har spelat fotboll, så han har lite vett i huvet iallfall. Sen att jag bara hade två lektioner o börja halv tolv gör ju inte dagen värre.. det enda minuset är väl att det fan börjar bli höst på riktigt, halsduken fick åka på imorse.

Nu ska jag lyssna på go musik, tända ljus (min nya grej) och plugga lite teori. Sedan beställa hem sommarbilder från i sommar, hade tänkt göra ett album eller sätta in korten i ramar och sätta upp på en vägg. Kan komma o behövas i höstmörket!! Sedan ska jag neråt mot Holma för träning. Har ont i min rygg, men ska fan springa jevel ändå! Bara för det finns dom som inte kan det.

Drar till med en dagens dagen till ära, Tussen fick va med på ett hörn bara för o liva upp det hela






Hund-från yttre rymden, jeans-HM, skor-Ericas, bälte-JC, t-shirt/tunika-MQ, kofta-MQ



Danza Kuduro

Igår spela vi bortamatch mot Nittorp. Vi vann!! Med 2-1. Jag gjorde första målet efter 30 min på straff. Sen gjorde de 1-1 i slutet på första halvlek på hörna, ett skitmål. Med en kvart kvar av matchen för vi också mål på hörna, dock ett snyggt mål med ett riktigt avslut.. Så jävla gött!! Nu är vi där igen, att fotboll gör en så jäkla glad. Men när den väl gör en det är det fan välförjänt. Nu leder vi serien med 7 poäng. Luktar lite div 2 atm........ (!!)

Sen åkte jag hem, tog tre år typ. För jag och far min stannade vid Borås arena o kubba in nyduschade (jag) och fula (pappa) och glodde andra halvlek av Dalsjöfors-Malmö. De förlorade med 2-0. Mimmi hade lite damp o sprang omkring o dampa på Nilla Fisher (landslagspelare). Kul o se!! Hon är grym. Hatar o möta henne. Eller gjorde iaf, för nu möter jag ju inte henne som ni kanske har förstått. Sedan var det full fart mot BH, Bolltorpshöjd. För middag med familjen Gusty, den var god. Smaka lite senap, och sedan drack jag rosé och åt tårta med mina päron. Var jättemysigt faktiskt. Sen gjorde jag Ewe och Louise goda gärningar så det räcker för hela året och kollade på OTH. Också jättemys, som Louise sa "denna dagen är jag nöjd med" så känner jag också för gårdagen.

Nu ska jag strax ut och köra ägget en sväng. Och sedan hem och städa mitt rum och plugga lite körkort. Ikväll kl 17.00 ska jag stödja mitt kära B-lag och ha det gött. Denna söndagen ska också bli bra!! puss


Vi gör ingenting, o det gör ingenting


How to love

Cpdag. Eller okej jag har vart cp hela dagen, ashyper och asrolig, enligt mig själv då. Fast ärligt, då är det ju som roligast, om man själv producerar allt som man tycker är kul(!)

Nog babblat. Jag och röda flamman, Maja, har idag tränat som alla andra dagar (förutom fyra heh). Jag är inte bänkad på lördag, happyface på mig!!! Men Anton ska ta ett tåuppehåll nu så livet är lite deppigt åt hans vägnar. Hatar hans tå. Hatar när fotbollen gör ens liv jobbigt....... hatar det verkligen, hatkärlek i massor.

Idag efter skolan sov jag i typ två timmar, var meningen o sova max 20 min. Kändes som jag sovit en hel natt, sen målade jag mitt nattduksbord vitt. Fint va.. Eller ja det får ni se själva nån dag. Sen körde jag bil o plugga teori, jag har även bokat min första körlektion nu, fan va taggad jag är!! Ge mig körkort liksom.
Jag har inga roliga bilder på tal om körtkort, för min mobilkamera är dead och min feta system är bara fet. Men om ett tag blir jag en iPhone rikare o då jävlar!!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa ut min dåliga deckare. Sedan somna o gå till skolan o sen som så många andra fredagar de senaste två åren, hänga med Fjanton. Ska få han o le lite tänkte jag!!

Fan va livet är lätt när man är glad............ Men som man säger, har man det inte dåligt, så vet man ju inte hur man har det när man har det bra! Aiiiighht bror..


lite sugen på mörkt igen... fast kanske inte, torris varning på den menar jag

Det hörs på stegen när du går

Nemen, varför har ni inte sagt nåt?? har ju glömt o lägga upp lite jobbiga äckliga sommarbilder från Kroatien. Om jag skulle ta o göra det kanske.. bara för att sen vilja dö i en snöravin.






























Jag har alltid hållit hårt om dem jag inte orkat med

Idag har jag varit i skolan i 8 timmar. När klockan var 12 var jag sömnig och det kändes som om klockan var 15. Det var den självklart inte. Sen gick jag hem, sov i flera timmar. Hade världens huvudvärk. Måste ha akupunktur igen. Får passa på innan jag fyller 18 får då blire dyrt. 17 är gratis i Sverige förstår ni......

Sen har jag legat i soffan, vridit lite på mig, chillat och haft det gött. Mitt i det hela fick jag adhd på min mobil och slängde den i väggen. Det var lätt det bästa jag gjort på länge!! Kändes så skönt efteråt. Riktigt befriande. Så nu ska jag stänga av mitt skitabonnemang och köpa en iPhone 4. Eller okej, mamma ska. He he

Imorgon börjar jag halv 12. Kunde ju inte älska just den sovmorgonen mer än vad jag gör. Jag funderar på att gå upp 9 typ och gå ut med hundjävlen. Får o va schysst liksom. Beror på om huvudet är med mig.....


Sitter här, okontaktbar (okej lögn men nästan(!)) och lyssnar på Melissa Horn. Då känns det som höst. Jag längtar lite efter kallt väder, så man kan klä på sig massa dyra fina kläder som man inte har, och ta vara på alla mysiga stunder. Just nu ser jag fram emot fredag, då ska jag och Anton äta ute och mysa till det lite. Vi ska finna en mening med livet helt enkelt! Hans tå som han krossade för en månad sen har en förbannelse över sig. Så hans liv har inte riktigt en mening förtillfället. Lite taskigt. En tå liksom, vafan. Men alltid ska det va nåt, eller?

Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser

Hopp, nu var livet slut, fast ändå lever jag. Känns helt ärligt rätt okej. Dagen har gått fort. Skolan, staden, träning och kolla Antons match.

Imorgon går jag i skolan 08.00-16.00... jag kommer sen gå hem och sova om jag känner mig själv rätt.


saknar Kroatien och mina älskade badskor...... sexytimes

Varför inte

Imorgon har vi träning, längtar inte så jättemycket. Vill fett mycket hellre kolla på herrarnas match ist. Men Maja is back så hey that's goood! Vi ska cpa lite och ha det bra, som vi brukar. Jag har slutat älta, och skiter i allt. Men är inte så sugen på själv grejen längre. Hade hellre dansat zumba imon typ(!!!)

Imorgon börjar även skolan. Men andra ord slutar livet imorgon.
Återkommer om hur det kändes när livet tog slut.. puss




Purken

Jag fattar inte hur fotbollen kan styra och ställa så mycket som det gör i mitt liv. Egentligen det är stört. Jag planerar min vardag utefter det i vått och torrt, jag prioriterar träning/match före plugg, jag planerar resor utefter vårat 3 veckors uppehåll på sommarlovet, missar födelsedagskalas, jag tar en match före jobb, jag missar inget om jag inte måste. Har aldrig gjort. Jag tittar så ofta jag kan på Antons matcher även om han inte spelar. Bara för det är hans lag. Jag önskar av hela mitt hjärta jag kunde se alla Mimmis matcher, men har bara sett en än så länge.

Går det bra på den där jävla gröna planen så mår man så jäkla bra, det var som Anton sa häromdagen; jag mår som bäst när jag under en match presterar och det går bra för oss. (fast han menar ju såklart att han mår bäst när han är bäst och gör mål osv....) Men den meningen lät finare. Och det är sant, även om jag låtsas inte bry mig så mycket. Även om jag inte tar det sååå seriöst trots allt. Men det gör jag nog.

Som förra veckan, då hade vi seriefinal. Jag avgjorde och var bra. Inte bäst, men jag var bra. Jag mådde så jäkla bra och var glad i flera dagar efteråt. Enda tills igår kväll närmare bestämt. För då hade jag blivit bänkad, och det ser jag på internet. Blir så pissigtförbannad, då jag förvisso missat två av tre träningar denna veckan, pga migrän och jobb. Men jag blir så arg, för jag är inte värd o sitta på bänken efter de senaste matcherna jag spelat, eller med tanke på hur jag alltid tränar och presterar. Men tydligen hade jag "tränat för lite denna veckan och det är hård konkurrens i laget just nu". Skitsamma, tränaren bestämmer alltid. Men mitt problem är att jag kan inte sluta älta skiten. Är så arg. Även fast vi vann derbyt mot Sollebrunn idag med 8-1 och jag spela andra halvlek. Jag ville inte spela andra halvlek. Jag ville hellre jobba och tjäna pengar än o sitta på en bänk i pissregn och titta på uruselfotboll. För det är vad det är ibland, det är riktigt bedrövligt. Och ändå leder vi div 3, på väg upp i 2:an. Hur värt är allt egentligen känner jag just nu? Det jobbiga är att det är oftast så jävla värt all skit. All jävla skit träning man gör. För man mår bra av det. Men jag fattar inte vad det är. Just nu mår jag inte bra av det. Just nu känns det som en del av mig mår skit åt helvete. Mitt fotbollsego med andra ord. Och det egot påverkar mig mer än vad jag trodde.

Jaja, nu ska jag försöka sluta älta. Imorgon är det jobb, likaså på söndag. Vill bara bort härifrån, utomlands helst, nu tack!!


Old good times, f-17 laget. Ett jävla pisslag, men ett emellanåt gött pisslag.


Och nu, vilka jävla nötter. Maja kvävs du?


Myskväll

Har haft migrän halva dagen, vart hos Anton, lockat Louise hår, o kollat på holmen-aif. En ganska händelserik dag ändå... å holmen vann o anton gjorde mål så nu är allt jättebra!! Och alla e på hotet och jag ligger hemma i min säng o ska kolla på film........ allt är jättebra!!!! imorgon-söndag ska jag jobba. Känner att ja håller på o bli sjuk. Orkar inte.

Så nu loggar jag ut!


/flötigt hår

fan

nu är jag blek, lika blek som vanligt. ska deppa hela dagen.......... återkommer, kanske.

Happiness

Igår hade vi seriefinal mot Byttorp som låg en poäng under oss. Vi vann!!! och ligger nu fyra poäng över resten av lagen i serien. Så jävla go vinst! Det störda var att jag lyckades göra två mål.. ett självmål (dock inte mitt fel, okej!!!) och ett riktigt mål. 3-1 blev det iallfall. Jag gjorde 1-1 och 2-1.. haha nästan hattrick!!

Sen var jag barnvakt åt Antons pärons kompis dotter. Det var soft, vi kolla film o åt, just my taste of lifestyle. Och idag har jag jobbat. Är helt slut nu så ligger o dör i soffan. Duscha är inte ens ett alternativ längre.. Sorry till alla ni som är asfräscha och inte har fotsvett atm.

Imorgon ska jag sova, vakna, jogga lite(?) göra inget, göra lite mer inget, äta, göra nåt spontant(?) och träna. Och sen sova hos min ääääääälskliiiiiiiing. Det var länge sen, not, men det känns så. Saknar honom när jag inte är med honom liksom. Vi lär ju kolla prison break, och mysa för det är vi bäst på.

Så godnatt små fjunisar. Sovgott för det ska jag!



orka att man va brun, och nu så är man blek blek blek.. värt, tack svennepigment tack.


Hejdå summer

Jag har fryst konstant i två dygn snart, det är freeezing cold!! Igår tränade jag med fleecetröjan på liksom.  Medans Maja ligger o svettas i Rhodos, inte okej. Ne men idag är allt bättre, jag är gladis och ser fram emot o flytta o få inreda mitt nya rum, sånt e ju lite kul tycker jag då. Plus att det blir nog bättre för alla, glad ska man va!

Sitter o diggar lite ocool musik och är allmänt ocool bara för att jag är ensam för då är det okej, och väntar på att tiden ska gå så jag får åka och träna och sen kolla Antons match. Annars då. Jobbade lunch, luktar pizza nu. Tänker inte duscha bort det. Är hungrig fast jag åt precis, varför har vi inte kakor hemma???? Får bli russin......

Fick lite bilder från Anton ifrån Bulgaria, here you go!


Lite robbotdans


Dvärg t.h



gris 1


gris 2










Mmmhmmm buffe


kollade VM litegranna


chillmode










Pungpäron

Jaha då tog sommaren ännu en sväng,  mamma ska flytta till en lägenhet vid Brogården. De har fått nog nu, särbos härefter. Bullshit enligt mig, skilj er eller bo ihop förfan. Men nejnej. Jag har vart asledsen och arg. Nu är jag bara arg. Men egentligen, jag förstår jag deras situation. Fattar att om man inte vill bo ihop måste det va piss. Men jag är ledsen för allt som varit, och för att det inte kommer fortsätta vara så. Att allt kommer förändras och att man måste flytta runt, packa, tänka, planera lite extra, o ha dåligt samvete när man inte är där man borde vara.

Förövrigt så rullar väl allt på. Jag menar det gör ju det, livet, det bara är. Det är vi som håller på och mixtrar med det. Varför ens engagera sig så mycket. Deal with it. Jag jobbar lite, sen gör jag inget. Har ångest över att sommarn snart är slut. Är inte alltför nöjd med denmen ändå, det är väl så det är med det mesta. Det hade kunnat vara bättre. Ändå är det så himla bra.

Nu ska jag försöka sluta deppa. Imorgon ska jag shoppa på nätet och låta mamma betala vartenda öre. Bara för att jag vet att hon inte har mage till annat nu. Och sen ska jag köpa massa nya grejer till mitt nya rum, en ny stor fin säng och lite annat fint. Och en tv och en dator. Och sen kanske, kanske jag har lust att bli glad igen.





It's a beautiful world

Jobbat klart, ätit bulle som maja skänkte till en hungrig själ(mig), duschat o pratat i tel. Nu ska jag göra vad jag vill enda tills jag inte vill längre! så nu ska jag ladda upp goa bilder som kommer värma gött i höst/vinter/året runt mörkret och sen äta lite igen säkerligen.





















































Fan va jag längtar tillbaka! Till inga måsten, inga problem. Att få vara en hel vecka med världens bästa, få sova i springan mellan sängarna bara för att få ligga näranära, att få en morgonpuss på pannan och höra att nu är det dags och gå upp, att få ligga flera timmar i solen och ge den andra en knuff när det är dags för bad, att kicka 51 kickar framotillbaka tillsammans, att skratta åt fjanten och hans sandfobi, att gå in o duscha av sig solen och saltet och sedan få massage med lotion så att huden inte ska ramla av(det gjorde den ju ändå), att gå trappan upp till restaurangen o äta tills man vill hoppa i havet och flyta till Kurdistan, att gå ut i byn och strosa, få ett silverarmband(säkert helt äkta), att komma hem till rummet och bara vara vi två, som vi alltid är när vi är, vi. Att ligga o prata tills man somnar på hans bröst, att må så jävla bra helt enkelt. (HEHE hej romanen) men allvarligt, fucking crap! Och detta får man bara en vecka om året. Men den får en lätt till att orka resten av året!

Vad händer

med sveriges sommarväder? Det är ultimat! Drömmer mig bort till Skåne och dess fina stränder med mysiga små städer. Eller bara bort till playan med gött sällskap för en dag. Istället ligger jag på min svettiga altan en timma för att sen tröttna och gå in och läsa en dålig däckare. Okej lögn, jag jobbar lite emellan det också. Börjar 5 igen, och det kan jag gott behöva då pappa den snåle, tvingar mig att betala 600 kr på min senaste mobilräkning. Fett ovärt, men smsen och samtalen som ägde rum i Kroatien var inte ovärda. Inte då iallfall.

Har missat två träningar denna veckan pga jobb. Det suger men ändå, tränar gör jag ofta, nästan året om och då kan det ibland va bra att tjäna lite pengar för ovanlighetens skull. Maja dödade dock mitt shoppinghumör igår då hon sa att de älskade stövlarna jag vill åt kostar typ 3000. Lite mindre än en thairesa jag och Anton va på väg och åka på men ändå. Det hade vart nåt, alltså thai resan, men ändå. Att leva som i ett kloster i ett halvår kanske inte är riktigt värt.. Vi åker när vi är rich as piggs och har lite mer kött på benen. Se upp era thailuder!!!
På tal om thailuder, våret lag i dagsläget är kaos. Haha och vilka njuter mest, jo jag och Maja. Skvaller, skitsnack och lite kondis på det är fan livet i sommartider som dessa. Tjejer alltså.. such. Och lamor.
Nej snart ska jag ta cykeln ner till stenugnen i stan och servera lite gött krubb och svettas en deciliter eller två. Imorgon har jag tänkt bjuda min sletna pojkvän på lunch bara för att och sedan ska vi ta bussen till landet och njuta hela helgen av myggor, kossor, och god mat. Självklart tar vi med datan där vi har våran senaste drog, prison break! Sedan ska vi bara mysa massa. Och Anton har seriepremiär där borta i trakterna också på lördag och på söndag kväll är vi hemma i Alinge för då ska vi spela träningsmatch.  Nu har ni mitt läge på svart o vitt!
typ såhär lär jag se ut på jobbet idag

Lame

 Nej jag dog inte i Kroatien. Eller ja, okej lite dog jag av tråkigheten som följde med umgänget från min familj. Men sånt är livet, speciellt mot mig och Anton. Han blev matförgiftad så jag åkte dit med familjen happy only :):):) nej så hemskt var det verkligen inte, det var jättefiiiint och mysigt och allt. Men jag bara längtade hem. Och nu har jag vart hemma ett tag, gött är det, och blek är man. Värt liksom. Svenne pigment.

Har jobbat lite, vart med min boy, tränat, dampat, haft träningsvärk, ätit massa mat, och gjort nada bara för att jag har känt för det. Det är stört vad fort man vänjer sig vid saker. Nu ska jag vänja min maga med något ätbart.

Hungrig, yes I am.


Lite såhär känner jag mig atm.. The sign ljög liksom


RSS 2.0