Inte för o vara sån

men jag är jävligt trött. Ska strax sova då jag fick alldeles för lite sömn inatt (synd om mig), för att imorgon packa om väskan och resa mot ytterligare lite värme. Kroatien. Jag har haft en asbra vecka med sol, lite mer sol, mat, lite för mkt mat, mys, kärlek och gött häng. Underbart med andra ord. 
 
Man uppskattar allt här hemma på ett annat sätt när man varit borta sådär och sett hur det är i andra länder. Så det har jag gjort idag, och njutit av den svenska frukosten och att man kan dricka kranvattnet. Men frusit har jag gjort, iallfall nu på kvällen. Men misstro mig inte, Bulgarien var över förväntan.

Blaajabla, godnatt på er. Talk 2 ya latero, kram


Vill du ligga med mig då, åhåååå å

Ja men om jag skulle dra de senaste dagarna lite snabbt för er muntra läsare. Min bror blev ju magsjuk så jag gitta fort som fan till ggatan. Sen blev mamma sjuk, o sen pappa. Så jag har liksom vart fast här. Jag har dock lyckats smita in o hämta lite kläder snabbt som fan och sprutat handsprit på allt och sen packat ner det i resväskan. Jag har ingen riktig koll på vad jag har med eller inte, men det viktigaste är att jag är frisk! Peppar peppar.. Imorgon åker vi. Flyget går fem.

Iförrgår spela vi match, det gick bra. Vi vann med 6-3, och vi leder fortfarande serien. Jag orkade spela men hade jävligt ont i huvet. Och igår drog vi en shoppingtripp i Allum. Fan va vi shoppa. Det är gött. Idag hämtade jag ut min lön, fett.. och så har jag umgåts med Erica och vaxat benen. Fy helvete vad ont, och inte så värt då jag hade för kort stubb egentligen, men nu har jag lite mindre djungel på benen iallfall.

Tänkte bara säga det att jag är hemma en dag innan vi åker igen, den 13, och sen far vi till Kroatien den 14-21. Så jag kanske tittar in här då eller inte, men i vilket fall. I will miss u<3<3 Och njut av sommaren in swe!! ta vara på maten ni äter, och varandra. stor puss


fula


Skrot

Hur troligt är det att man får migrän just när man ska träffa sin saknade klassmate på playan en sketen torsdag.. Självklart fick jag det iallfall, så efter någon timma på playan med världens migränflimmer (såg halva hanna) så cyklade jag långsamt hem och la mig i ett svart rum och sov tills kvällen kom. Igår mådde jag skit, och dessutom så blev Teddy magsjuk. Jag fick panik och flydde fältet hem till Anton som inte var hemma. På kvällen igår fick jag migränflimmer igen. Dock var huvudvärken inte lika påtaglig. Alltså vad händer med min kropp. Jag som är ett kontrollfreak när det gäller min kropp och hur jag mår har haft två jobbiga dagar. Idag ska jag spela match (??) så jag får bara ta o bestämma mig och köra på. Anton har vart min hjärnskrynklare nu på morgonen och det känns faktiskt bättre.

Så nu vet alla detta. NU ska jag fortsätta dricka vatten och bestämma över min dumma kropp. Kram på er alla
me atm, sexy as hell

RSS 2.0