You, you and I

Njuter av solen. Njuter av lovet. Hinner absolut inte blogga just nu, ändå gör jag det. Gulle mig



5-1 vinst

Mot Tranemo idag. Gött som tusan, och nu är vi uppe i serieledning. Jag gjorde till och med mål!! Ribba in rätt långt utifrån. En sån träff kan jag ju bara glömma att få till igen. Men antar att det typ därför man sparkar på den där bollen.. så att den nån gång ska gå dit man vill.

Nog tjötat om bollar. Min bror fyllde även år idag. 16 bast. Waow, och idag är det 9 dagar kvar tills jag drar till varmare breddgrader. Bulgarien med andra ord.

Imorgon ska jag bara chilla järnet. Sova, vakna när jag vill och göra vad jag vill. Åker nog till Lollo o umgås lite o hämtar lite grejer jag spritt ut i hennes lägenhet, hehe. Love 2 ya all/ peace from me


söt minibror

Jippiejej

Mysig och bra gårdag. Sånt gillas! Lika mycket som rose skumpa som smakar saft. Idag har jag jobbat och nu ligger jag i min soffa, dricker vatten och kollar på tv. Imorgon har vi hemmamatch. Wihooo, om vi vinner den så leder vi serien inför uppehållet. Livet leker!! Förutom att jag är blek och att Statoil tar 28 kronor för en sketen liten chipspåse.


Mitt och Lollos projekt- baka midsommartårta

























och så var kvällen slut, happyface på det tydligen haha

Glad midsommar


Hinner inte skriva nåt... så därav tre vackra bilder. Ha en bra kväll, gör inget jag inte skulle göra. HEAEhhä

Åhå

Vi vann!! hehe 4-0. Så jävla gött, nu är vi back on track. Bara majsan o hennes spricka till fot som saknas....

Jag har haft två görgoa dagar med min Alex, vi har gjort precis det vi känt för. Shoppat, strosat, ätit, chillat, tränat, sovit, slappat o sååååååånt dära. Nu är hon tbx i Skene och jag ska strax möta upp Anton. Han är en upptagen man(lät väldigt lamt) nu förtiden. Men det är bra på ett sätt, för då tar vi tillvara på tiden när vi väl är med varandra. Idag ska jag överaska honom med en grej!! Hihi bara för jag är så snäll. (och för att jag gått o blivit lite rik på senare dar)

Got 2 go, tjingeling.


vi i vårat bästa skick

Skönaste känslan i världen

Jag har jobbat klart!! Känslan att somna o veta att imorgon är jag ledig är fan guld. Jag är fortfarande ett socialt handikappat mongo, men det ska det bli ändring på snarast! Jag är på asbra humör. Och i eftermiddag är det match, vi måste vinna... typ. Fast det är ju frågan om vi gör det.

Weeeeei, nu ska jag bara njuta. Och haha dagens är ju lätt att Maja tappa sin mobil igår på potatisfestivalen och hitta den imorse under, en, jo, en bajamaja!! HAHA


från sollebrunnmatchen, ascool osv


Ah hej

Haha kul att gud straffade mig för mitt klagande sist genom att ge mig världens förkylning. Idag är första dagen då jag inte känner för att sova iprincip hela min vakna tid. Har dock varit tvungen o jobba, så det har jag gjort och säkert smittat någon stackars sate.. Men hey, nu vänder det!! Fan va skönt det är att bli frisk efter man varit sjuk. Så det är ju lite bra o va sjuk ändå, ibland.. ytterst sällan, men ja ni fattar.

Gissa vad jag gör nu, jo jag väntar på att jag ska åka o jobba igen. Ehehehe, bara 4 dagar kvar!! Sen har jag riktigt sommarlov och fan va jag ska chilla järnet. På söndag spelar vi mot Örby och sen ska Alex (målvakten i Örby) stanna hos mig i några dagar. Softish.

Förövrigt saknar jag socialt umgänge som fan! Okej att turkarna på jobbet försöker snacka, men det räcker liksom inte för mig. Saknar min Anton som också jobbar järnet o som inte har velat bli sjuk(undvikit mig). Saknar en drös goa tjejer som hänger lite på Magaluff. Saknar Hanna Ahlström som alltid är precis som hon ska va, sådära go o gla. Saknar my futbolteam och att träna. Saknar gamla vänner jag träffar alldeles för lite. Saknar nytt umgänge som jag längtar efter o få träffa!!( Kul att jag bara varit sjuk i typ tre dagar men det låter som om det handlar om två veckor) EMOTIONELL. Nu ska jag äta, ber att mina smaklökar vaknar till liv snart igen.... Livet blir lite mindre kul när man äter papp hela tiden liksom.



Jobba jobba jååbba

Jag jobbar järnet kan jag hälsa. Igår var det så stressigt så jag ville gråta vid ett par tillfällen. Idag var jag lite mer rutinerad och hade lite mindre o göra så det flöt på. Nu ligger jag hemma i min underbaraste säng nyduschad och öm i kroppen. Att va igång i 8 timmar är fan hard work work. /nu somnar jag



lite vi längtar, skoja inte

Gode gud helvetes jävla fan

Jahopp. Vi åkte till en sketen borta match mot ett jävla lag som tagit 0 fucking jävla poäng. 0 poäng på 7 jävla matcher. Och vi åker hem med 0. HAAAAAAAAAAHAHAHA jag får adhd. Alltså, vad händer. Kan inte ens sätta  fingret på vad det är, har inte så många fingrar att det räcker till. Problemet, är att vi släpper för enkla mål(!!!!) och sen kan vi ta mig fan inte heller göra mål. Idag har vi ändå kämparglöden och vi har spelet. Så jävla pissigt. 2-1 blev det.

Så nu har jag dampat klart. (okej dampa hela vägen hem också) Så nu ska jag läsa en bok för o tänka på annat och imorgon gå på våran gulliga avslutning och ta sommarlov. Hejdå


Aj min röv

Sitter vid mitt skrivbord på min fina kontorsstol eller vad det är. Här sitter jag aldrig, men nu gör jag det, och satan va min stjärt inte är vad vid det. Träningsvärk imorgon?? Sängen ska det va. Natt som dag. Idag har jag fått ig i matte b, haha(!!) tränat, o kollat match. Njutit av livet också, och av de fina vänner man har.

Nu ska jag strax lägga mig, är ju en dag imorgon också. Kramar på er, vi hörs, när vi hörs. Antagligen inte imorgon, då ska jag spela bortamatch, igen. Sug. På en karamell.


min lillebror var på bal idag, så fin han blev! självklart var det jag som o styla honom. He he


gruppfoto där alla knäppisar skulle va med





Zlatan Ibrahimovic

HAAA HAAA HAAA era svenska äckliga små experter som skriver så mycket skit i tidningar o har så jävla brakoll på allt va. "Inte ändra på ett vinnande koncept va"... Ne juste, woooops. Och att han inte höll i 90 min, han håller i 180 min. Hejdå Svenska äckliga feta gubbar som har allt o klaga på förutom deras egna för små pittar som håller i 2 minuter.

GODNATT, nu somnar jag gött. Matteprovet imon skiter jag i. Jag har ett liv att leva här!!!!!


Mattebögb

Okej, igår var den varmaste dagen för iår. Dryga 30 grader och jävligt kvavt. Och i Borås så var det skinande sol för en gångs skull... Vi spelade rövens dåligt och jag skämdes nästan för vårt gnällande och vårt spel som inte existerade, så äre men det var nog bra för oss med en förlust så vi får tagga till lite. Ny match på torsdag mot jumbon Lödöse.

Idag då, jaa idag då. Jag var på historia lektionen o lämna in den fula blåa äckliga boken med alldeles för mkt info i. Och chilla lite jävel med Hanna o Amanda. Snacka lite skit o hade det g.

Sedan jobbade jag lunchen på Cyrano. Gott jao. Lite nervig inför helgen och hela nästa vecka då jag ska jobba all by my self när all dah girls and (några) boys åker till Magaluff. Kanske ska förgifta någon så att stället sen står folktomt resten av sommarn.... heh

Ne men, idag, fortsätter vi på... kom hem, lukta pizza, sket i det. Plugga matte i två timmar. Blä, orkar inte bry mig. Livet är så jävla gött även om jag inte kan matte! Så jag övningskörde lite för o rensa hjärnan. Och sen hängde jag lite med nästan hela familjen i trädgården, bar lite kanot, hoppa lite studsmatta. Och nu väntar jag på landskamp!! Det är ett stort SKÄMT att Zlatan är bänkad för träbenet Elmander. Men tråkiga torra Sverige kan ju inte ändra på ett vinnande koncept. Gahgaaaa ät min stortå.




intensiv fotbollsmatch


han förlora men va nöjd ändå


glasspaus


sen skulle den fula röda kanoten, som jag förövrigt har målat, upp för vi skulle fota den så vi kan sälja den för en billig peng på någon porrhemsida




lilla tassen


mannen






p.s här har ni dagens outfit!!! lägg då märke till att det egentligen ska va en bh och ingen sportbh, men hej hänger de så hänger de



Tack för mig. Måste bara tillägga att jag tyvärr inte kommer ha tid till att uppdatera ikv, ska lägga all tid åt att  skrika på Elmander.

Sunday

Sitter hemma hos Anton där jag har spenderat en del tid det senaste. Inväntar dagens händelse, som är bortamatch mot Bergdalen. Weehee, jag ska spela mittmitt. Typ som en hobb på en giraff på väg till Mordor.
Hörs sen. Kräm



Senaste veckan i bilder


cykelfesten






cafehäng


bortamatch som slutade med vinst, i materialskåpet


lite mat


gose


lite cubus




sola lite




studenten










den vita faran

RSS 2.0