Gooood loooord

Efter vissa påtryck så sätter jag mig motvilligt(nat) och skriver av mig lite. Igår var jag på Mjörnvallen för typ andra gången i mitt liv och kollade på match. Riktigt fin arena om jag ska vara ärlig och högst upp satt vi och dinglade gött med våra små ben. Matchen, som för de grönvita tyvärr inte gick så bra roade en del av oss på läktaren... Och idag vann Holmalunds herrar mot ett favorittippat lag med 3-1!! Utan min feta boyfriend tyvärr, men så jävla kul är det när det går bra.

Imorse (10.30) var jag och mitt feta arsle ute på Brogårdsvallen och tränade med ett gäng bakfulla getter. Helvete vad onödigt. Jaja, sen ställde jag och Hoven tyvärr in färden mot Mariestad. Jag kände lite vibbar från förra resan dit, och istället åkte jag till Sollebrunn och glodde annan match.

Ooooch så har jag kört lite bil, allvarligt vad jag vill ha körkort. Och så har jag kommit på att jag inte kirrat present till Mosan Jarl som fyllde år igår och som vi ska fira ikväll så jag har i panik fixat en gullig liten grej!! Snacka om att jag har varit mossig i huvet det senaste.

Igår firade jag och Anton våran tvåårsdag, fast den är egentligen på måndag. Och jag fick världens finaste presenter! Så glad blev jag. Tyvärr fick han inte något, men heey han fick ju mig. Ne men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Nu ska jag äta och fördriva tiden. Puss och så


Today

Idag slingade jag håret hos en gingerfrisör för första gången i mitt liv. Det tog tre timmar... Och kostade mamma en del pengar. He he. Det blev en ganska stor förändring faktiskt. Helt ok!

Sedan sprang jag på Ekman, Joel och Joakim och vi drog till Gbg och åt, och åkte lite spårvagn så som vi bönder gör. Det var en go sista dag på lovet. Nu ska jag ladda om och köra på.









I don't wanna waste another day

När livet helt plötsligt stannar upp och står stilla. När världen krymper till ett litet svart mörkt hål och paniken kryper tätt inpå. När sorgen och medkänslan griper tag i en så det gör ont. När man bara ser på. Antar att det är livet och dess oförutsägbara orättvisa jag menar.
Trots allt är det enda vi kan göra är att fortsätta gå. Fortsätta leva. Tiden läkar inga sår, men det är det enda som kan göra oss bättre. Vara starka och modiga. Bryta ihop och komma igen. Om och om igen.

Heartbeats

Dagen har varit sådär grym, som dagarna nu förtiden är! Kickade igång dagen (hehe äckligt klämkäck jag lät nu vaa) men en joggingtur och lite styrka. Sen kicka (hehe) jag neråt mot stan för en date med Mimsan. Fina lilla damp(p)ungen<3
Sen tränade vi en sväng på naturgräs.. eller ah, vi tränade i en sandlåda med lite grästovor. Nice ändå!
Nu väntar jag på min privatchafföööör som ska ta mig mot g-gatan för lite nattliga äventyr..
Love life. Idag gick jag runt i kängor, jeans och en tshirt. Och svettades lagom. Sjukt ju.
Matdagboken kan va lugn. Bara nyttig och god mat har smitit ner i kistan idag. (Lasange, smörgåsspecialisten) Förutom en kaka, den var iof inte god. Det var tranbär i. Blääääääää

Lilllördag

+ sommarväder
+ goa vänner
+ frukosten när man håller på och dör av svält av nattens bantning
+ slippa cykla
+ nyklippt hår
- chipssuget
- cykla
- skavsår
håret igår, och ankröven
håret idag
Nu ska jag laga lunch. Återkommer med dagens matdagbok!! Den är återupplivad..

Genrep

Gaaah vi förlora matchen med 1-2. Vi var inte alls lika bra som vi varit tidigare på försäsongen. Så så var det med det. Bara till o hoppas att vi taggar till till premiären(!)
Efter matchen sov jag för jag var helt slut. Sedan kollade vi på holmens b-lag mot Bk Spark. Fråga mig inte varför... Sedan åkte vi lite bil, svängde förbi en kolonilott och chillade lite. Sen fick vi för oss att gå genom Kongo (gång bron  är nybyggd för er som inte visste) så då gjorde vi det! As ballt. Man kan till o med gå med rullatorer där nu. Sedan hem för film och sånt gött.
Idag har jag legat i en solstol. Har fan inte ens bränt mig, heja solskyddsfaktor 20. Och så har jag gjort mat till min lillebrorsa och nu inväntar jag träning. Fett häng.
Lov är helt amazing. Man njuter ända ut i fingerspetsarna. Och lite till.

mobilblogg only cuz i got no life

Då va det söndag morgon o jag ska snart bege mig mot holma. Årets sista äckliga träningsmatch ska spelas. Gutt!! Enda till Lidköping ska va ta våra små rumpor. Så so Long hörs when im Home. Majzon, (inte) trevlig resa önskar jag dig....

Goa lördag

Igår var en azum dag!! Zumban var det roligaste jag gjort på länge. Och seriöst vad jag svettades.......
Mimmi o Maja kom o hälsade på mig på jobbet o ooj vad jag gillar mina små flickor. Gosisar.
Nu ska jag strax lämna Ggatan och bege mig hemåt innan jag ska till jobbet igen. Älskar att jobba!! PUSS
/min och min finne på näsan

Bannlys big brother

Jag hatar big brother. Anton och Lisa sitter som klistrade flugor på en banan och glor och slickar sig om läpparna. Jag själv sitter här och letar inspiration till mitt kommande konservativa liv. NU ska min snea käft och jag smälta pannkakorna jag gräddade för en halvtimma sen och andas och ladda för morgondagen. Då ska jag vara as frisk. Precis som Majzan när hon blev tagen av polisen!!! HA HAHAAAAAA HA för rulig läsning majzon.blogg.se / lillhov.blogg.se u make my time go by (faster), just like suger on a donut

En värld full av liv(retards) alla har en (handikapp)plats

Idag hade vi en sån där älskad kompdag. Jag och Anton tog pärlan (ägget) till Götelaborg och flummade runt i några timmar. Han shoppade järnet, inte jag. No cash I would say!! eller okej, jag köpte en VIT bikini. Varför? jag är blek o fet. Jaja kanske kan smyga runt i den i kroatien där ingen ser mig, förhoppningsvis.

BLÄ har ångest för löpträningen ikväll, ska inte va med men ändå, just drf jag får ångest. Mår lite skrot, var nog inte så smart av mig att jag träna igår. Men hallå, ärligt. Hellre ett bollpass än ett löppass. MOHA pass på den

I Göteborg var det fett med folk. As störande. Snälla ha något bättre för er!! Nu ska jag nysa lite sen äta och sen gå ut och BAJSA min hund. Livet är fan fantastiskt här i Sverige. Min pappa har det säkert botten i Australia! 




OBS OBS OBS. Idag var en stor dag, jag hade ingen handsprit med mig..... men det löste sig, Max hade på deras toalett. TACKTACKTACK Max

Permobil

Såg en wierd grej häromdagen utanför ICA. Jag satt i bilen och väntade på Anton. Hade dörren på glänt så inte hundskrället som var med, skulle stekas som en fiskpinne i fritösen. Plötsligt åker det ett äldre par förbi mig, i varsin permobil. Tantens var röd/rosa och gubbens var grå. Precis när de åkte förbi affären så börjar gubbens motor hacka och permobilen skumpar fram som en kanin på parningsarbete. Tanten stannar sin permo och tjuter: MEEEEEEEN, har du inte tankat din permobil???! Jag sa ju åt dig!!... Gubben mumlar något tillbaka och processen att byta permobil med varandra börjar. Fråga mig inte varför men gubben skulle tydligen ha den som funkade. Så de håller i varandra och liksom hoppas över varandra i luften till den andra permobilen.

Ungefär då kom Anton och jag såg inte det lyckiga slutet på denna historia. Men tantens irritation när gubbens permobil hoppa som en groda var fan det roligaste jag sett. Typ exakt som pensionärsjävlar!!
Undrar vart gränsen går då man blir erbjuden en sån permo. Ska satsa på den gränsen när jag blir äldre iallfall.

You took something perfect and painted it red

Det är onsdag idag, var det någon som sa. Var helt på det klara med att det var måndag..
Gissa vem som var i skolan imorse 08:15. (Okej lite sen för glömde bort att min cykel inte stod i garaget så jag fick traska) Så varm och lite stressad anlände jag ganska nöjd ändå för heeeeey så sen var jag ju inte. Så möter jag en jävel i korridoren som flinar lite lamt och säger att vår klass tydligen hade fått kompledigt (ifuckinggen) och vi började halv elva. I det ögonblicktet hatade jag alla kottar i min klass lite extra mycket för att ingen tar sig fucking tid till att messa det till stackars mig som var sjuk igår... Host, jättesjuk. Ne men lite lagom faktiskt. På väg att bli förkyld iallafall.


Jaja Erica Ekman, disneyfantasten hade också missat detta så vi satt i cafeét med några retards tills lektionen började och då kom vi tjugo minuter försent såklart. (vi hade teckenspråk, kill me) Väl där fick vi sluta en kvart tidigare så jag log och va glad ändå. Sen hade jag englishprov, och haha vafan är morgonrock på engelska???? stör mig. Var en milimeter från att skriva morningcoat, men jag lät bli.
Nu har jag slutat och till och med hunnit slänga ihop en kladdiskaka. Så mitt liv fortsätter äga!! (har as hög musik på och känner mig som en döv pensionär) ROCK ON!

Can we bring yesterday back around(?)

Tydligen kan man på riktigt flytta sig i tiden. Alltså telepatera sig. Det är stört skumt. Men det är fyskiskt möjligt.. Sug på den en stund!! Orkar inte förklara hur, men det går. Trust me.

Jag är as trött. Så lilla tanten på Bollgatan ska lägga sig till rätta och läsa lite vampyrbok tills hon somnar. Imorgon ska hon njuta av sin lilla sovmorgon till 10 och fortsätta digga livet. Det är värt.




11 april

Ericas 18årsdag bjuder på riktigt gött svenneväder!! Dagen har än så länge även bjudit på två lektioner, glass på trappan, häng på cyranos bakgård med lite vin, födelsedagskaka, pizza och oliver. Nice match dude.

Nu sitter jag hemma hos Anton i solen och steker. Väntar på träningen som tar plats ikväll. Livet är förjävla bra
(gick inte att pusha upp mer, lite lätt besviken)

pics from last summer




















'




Drull

Vi vann matchen igår mot div 2 laget Skövde med 4-1. Vi var grymma! Så ruligt att lira boll då. Dessutom var detta årets första match som spelades utan underställ. Var hur varmt o gött som helst. Big like.

Efter matchen drog nästan hela laget till Cyrano och åt på utegården. Mysimys. Sedan åkte jag hem med Anton och vi chillade. Jag och Lisa färgade varandras hår också. Lite tacos på det och jag stensomna brevid min favorit nöjd och glad.

Idag hämta vi vovven och åkte ut till Skår och gick lite. Och satt på en klippa. Mitt i allt tappa jag min mobil för 711 gången, och just denna gången sprack skärmen. Så var det med det. Hoppas det går på druller försäkringen. Hehehe, jaja orka grina. Jag är förvånad över att den ens har lyckats hålla sig vid liv såhär länge. Förövrigt älskar jag livet när man har en bil att åka runt i och solen lyser. Allt som behövs för lite söndags nöje.

Sen kom jag hem, satt i solen med mamma. Fick lite abstinens efter något gott, så jag slängde ihop en hemmagjord glass. Vaniljvisp med after eight i!! (nytt recept) Får se hur gott det blir, ikväll. Å nu ska pensionären  läsa en bok bara för hon har tid till det.


me and the red danger


söt liten hov















Take a minute

Eheee, lördag!!  Fredagar går så satans fort. Lika fort som min mattelärare förklarar sina problematiska lösningar på världens problem. Igår var en väldigt hektiskt dag med dess tre lektioner. Fotbollsgymn, matte och gympa. Gympan tar musten ur mig. Svinjobbig stationsträning, plus att det var tävling igår. Då tar man ju i lite mera(fuskar lite mera)
Nästa fredag ska vi dansa zumba på gympan! Haha lite kul. Vi är fem tjejer och 23 killar och alla var precis lika glada!!

Sen åkte jag och (min pojkvän) hem till mig och jag städade mitt rum. Noggrant! Damsög, damma och bytte sängkläder och plocka iordning kläder. Så jävla skönt när det är rent och man kan slicka på golvet om man vill. Sen åkte vi till stan en sväng, älskar min mamma som lånar ut pappas bil till oss, och fixade lite. Sen hemåt för middag. Pappa åker till Australien idag så han hade en avskedsmiddag typ. Hähä lameeeee, ne men det var gott o mysigt. Sen gick vi en promenix med hunden och sen gjorde jag och Fjanten efterrätt och till sist agerade vi fylletaxi åt våra nyktra kompisar. Goda gärningar är aldrig fel. Jag hade chipsen med mig så jag mådde bra i framsätet.

Sen hem och glo tv tills vi slocka som små hundvalpar. Okej, vi var nog inte så söta men ni fattar vinkeln.

Idag är det match. Och innan dess ska jag och Lisa kolla Antons match. Så nu ska jag chilla lite och sen dra och köpa pastasallad!! Peace
























Du är vad du äter

alltså är jag ett russin atm!  Lite söt, kladdig och till slut bara äcklig och för mycket. Jaja, man kan inte alltid lyckas.

Tydligen har Majson länkat ut mitt kära lilla privata skrivställe så nu får jag börja passa mig för hemliga smaskiga detaljer.. Och en sak har jag upptäckt, blä, jag skriver as mycket om min (hatar ordet) pojkvän. Snälla, hatar alla som bara skriver om deras (blää kräks) pojkvänner. Fast jag hatar Molly Sanden för hon inte skriver om sin. Eric Saade är hennes pojkvän liksom... Så nu måste jag göra något drastiskt och skärpa till mig. Eller fortsätta som jag gör.

Idag var vi på UF mässa i Borås. Det sög i början för ingen hade gott godis vid deras montrar. Sen åt jag lite hamburgare och då blev jag gladare och positiv och gillade allt och alla.

Sen vart det träning, jag spinnade. Svettades som en liten gris. Great. Och nu är det tvn, laddar inför helgen. För de är alltid lika jobbiga..

KRAMKALAS


jag och mina bilringar önskar er en trevlig torsdagkväll

Chillar på det

Sitter här i Britt-Maries näste och luktar på inålad sill. (Hennes andedräkt) Samtidigt försöker jag göra klart min pp(powerpoint, HALLÅ) om Selma Spa. Det enda som händer är att jag blir sugen på att åka dit.

Det regnar idag. Är fortfarande blöt efter min lilla cykeltur nedför backen. Livet är inte as kul atm. Shit happends!
Är dock på asigt bra humör. Kanske firar med en risifruti sen. Det kan jag unna mig.




Gynekologen från Askim

Kul grej på tvn. Pensionärsvarning förövrigt, men hey, here I am! Buhu, vi hade löp idag. På en måndag. Inte ok. Vi sprang till mjörnvallen, väl där var fitt AIF inte klara med sin friidrottsträning så vi fick springa lite till lövekulle. Sen tillbaka, och väl där fick vi springa 800 m. Tre heat på tid. Det är skitsvårt att springa 800 ska jag säga. Jag vann mitt heat, fast jag hade nog kunnat springa lite snabbare ändå. Det är en övningssak det dära. Weell well, efter det så bönar jag om skjuts hem. Nej då skulle minnsann vi vara hurtiga och kuta hemåt. För det var exakt vad jag gjorde då jag ville hinna se herrarnas dm match.

Hann se andra halvlek. De förlora med 0-2. Min lilla Anton hade adhd på planen och sprang runt o sparka ner folk. Haha ne okej, bara en kille. Lite kul. Han är duktig på annat än o sparka ner folk, som att sparka lite på bollen o sånt. Men holmen var inte duktiga som lag idag. Usch usch!!

Jaja imorgon är en bättre dag. Då ska jag äta fläsk hos farmor o farfar Stenseke och sen plugga matte.
Längtar redan till helgen.

Något annat jag längtar sönder efter är de två varma veckor utomlands med min fina.




Lite go är han allt

Long and stormy ride

Wöööh, äntligen måndag. Lite skola, lite stan eller plugg och sen träning på det. Fan va kul!!
Idag vill jag ligga i sängen, plugga, kolla film och bara chilla järnet.

Igår vann vi med 12-0. Haha fetish. Det var ändå mot ett lag som åkte ur trean förra året. Jag gjorde två mål. Ett på straff och ett "vanligt" med vänstern som egentligen målvakten borde tagit men nu gjorde hon inte det. Och majsan gjorde ett! Hon tunnla målvakten och möla sen ner en kärring. Fett bra. Alla andra i laget gjorde typ(läs inte ost) också mål men inte så kul för er att läsa ett jävla matchreferat så chillmode på.

Nu är jag lite sen. Börjar kvart över och jag sitter fortfarande i morgonrock. Sååå kan det gå. Later


I think you know me

Saturday. Nice dude!! Sitter i soffan och chillar. Ska plugga lite på all skit (engelska, historia, företag o matte) som ligger och trycker ner mitt samvete och sen bege mig mot Olivia för en kväll med goa tjejer från laget. Vi ska laga mat, och kolla movie. Sådära lagom. Ladda inför ännu en sleten träningsmatch imorgon.. Taggad som aset på serien nu efter månader av gristräning. Kom igen tiden, gå bara gååå.

Gårdagen och förmiddagen var som alltid med fjanten go och välbehövlig. Lite pics får ni tom!! Puss bananer


ehe, gårdagens poose o outfit(!)


åkte lite bil i mörkret




fredagsmys (nyttigt ftw)




såå gott


morgonmys


mot lunchen


hehe, cyrano i våra hjärtan


paparazzii


om ni inte blir sugna nu, så lär ni bli det om ett tag




typ, nu


lite hembakat till efterrätt


nöjd kille


RSS 2.0